دوست عزیزم سلام
انشالله در هفته جدید به شما اطلاع خواهم داد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
Printable View
دوست عزیزم
با سلام و تشکر از شما
چنانچه دوربین و محصولات عکاسی شما تاریخ استفاده از بیمه و گارانتی به اتمام رسیده باشد در بخش بازرگانی شرکت ایده ال دوربین این امر انجام میشود و گارانتی محصول شما به صورت رایگان برای شما عضو محترم سایت عکاسی صادر میگردد. بخش خدمات اصلی ما فقط در تهران متمرکز میباشد و در شهرستانها نماینده خدمات فنی وجود ندارد
چنانچه لنز شما دچار ضربه خوردگی شود بله امکان اشکال مجدد است
خواهشمندم در اولین به بخش بازرگانی شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به این امر اقدام شود
دوست عزیزم
با سلام و تشکراز شما
مطمینا دوربین شما دچار مشکل نیست و فقط اشکال در شارز و باطری شما است .لازم به ذکر است حتما از باطری و شارز اورجینال اسفاده نمایید
در ضمن چنانچه شارز شما خراب باد باطری شما شروع به داغ کردن میکند شارزهای استاندارد در هنگام شارز کامل قطع و از ادامه شارز جلوگیری میکند
تایم شارز کامل در مرحله اول 8 ساعت و در دفعات بعد 1ساعت میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزیدوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم خاقانی
باسلام و تشکر ازشما اطلاعاتی که اعلام فرمودید اشکال مربوط به مکانیک دوربین شما میباشد در دوربین سونی اشکال مکانیک کاملا شایع است و در بعضی مواقع باعث عدم کارکرد استاندارد دوربین میباشد هزینه پیش بینی شده برای شما عضو محترم سایت عکاسی 980000 ریال میباشد و مستلزم بازدید دقیق است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما
تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به بازدید و اطلاعات دقیق اقدام شود .موعد تحویل 48ساعت میباشد
سلام آقاي قاسمي
مطمئنم بزرگترين اشتباه رو مرتكب شدم درچندين مرحله شارژ باتري مدت زمان شارژ بالاي 15 ساعت بوده واحتمالاً شارژر وباتري با هم مرخص شدن.
به نظرشما باتري انرژايز باشارژر و2700 ميلي آمپر ميتونه خوب باشه.اگه آدرس يا تلفن نمايندگي رو دارين بهم بدين ممنون ميشم. شما باتري كه داخل دفترچه راهنما توصيه شده رودارين.قيمت با شارژر چقدرهستش؟مشخصات باتري وكيت شارژر cbk4-300
cb-5ah/cb5aheشارژر باتري باتري NB4-300NIMH
سلامنقل قول:
سلام جناب قاسمی عزیز
من یک لنز SIGMA 100-300 f/4 EX DG دارم که به دلیل عکاسی در کویر و طوفان شن، به نظر می رسد کمی شن درون رینگ فوکوس آن رفته است و موقع چرخاندن آن اندکی صدای خش خش به گوش می رسد.
پست بالا را حدود یک ماه پیش زدم، پاسخی داده نشد. پس از آن دو پست پیرو هم زدم و باز هم خبری نشد! :think:; :?
گویا بد جور دچار "از قلم افتادگی" شده ایم!
به هر حال کماکان منتظر راهنمایی حکیمانه جناب قاسمی هستم .........
دوست عزیزم علی
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
علی جان احتمالا چسب های که از طرف کمپانی برای جذب غبار و غیره در انتهای 2G group بوده است غیر فعال شده است و باعث شده است شن و غیره به داخل لنز نفوذ کرده
و به چسب طراحی شده از طرف کمپانی نچسبیده است و باعث نفوذ به داخل گروه لنز شده است و باعث صدای خاص باشد
در قسمت شاتر و همچنین مدارهای ارتباط لنز با دوربین این جنین شن ها چنانچه در کنار هم قرار بگیرند امکان وجود دارد که به قطعی و پارگی فلکس منجر شود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعیمرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا شخصا نسبت به رفع اشکال اقدام نماییم
مجددا پوزش بخش فنی را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
دوست عزیزم دانشمند
نگران نباشید لطفا در هنگام ارسال حتما قید شود از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا شخصا به امر شما رسیدگی شود
مدت تحویل برای شما عضو محترم سایت 48 ساعت است و خواهشمندم به یکی از دو مراکز خدماتی ما ارسال نمایید
1- تهران -خیابان جمهوری ساختمان الومینیوم -طبقه 11 شماره 1117 تلفن 66749494
2-تهران -میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 واحد 6 تلفن 88840065
سلام جناب قاسمی
بنده همچنان گوش براه تماس همکاران شما هستم. چون جشن تولد فرزندم نزدیک هستش دلم میخوادتاقبل ازاون اگه مشکلی برای دوربین وجود داره حل بشه .کل فلسفه خرید این دوربین فرزندمه که ازلحظه تولد تا 3 ماه پیش کلی عکس ازش دارم .بازم ممنون می شم اگه زودتر به نتیجه برسه.
اگه شماره نرسیده بگین تادوباره بفرستم
سلام يه دوربين مدل 1000D دارم که کيفيت عکساش دیگه اون شفافيت، شارپنز و جزييات اولش رو نداره یه جورایی تار میندازه
تو تاپيک مختص 1000D از اين سايت در مورد لنزش پاسخهایی داده شد ولی در مورد مشکلات خود دوربين ارجاع داده شدم به اين تاپيک
حالا مي خواستم بدونم ايا ممکنه با ضربه خوردن به دوربين(مثلن از دستت بيفته رو زمين) دوربين مشکل دار بشه در اين صورت چه چيزيش ممکنه اسيب ديده باشه!؟
سلام
لنز کیت Nikon 18-55 vr G بنده مدتی است که وقتی روشنش می کنم یا فاصله ی کانونی رو تغییر می دم صدایی از خودش تولید می کنه. انگار که یه چیزی داره توش جابه جا می شه. خاموش و روشن بودن لرزش گیر هم فرق آن چنانی نداره.
در ضمن گاهی اوقات که دکمه ی شاتر رو تا نیمه فشار می دم ؛ در ویزور دروبین می بینم که یه چیزی بالا پایین می ره.
می خواستم بدونم این مشکل از چیه و آیا قابل رفع و رجوع است؟
لنز هم جدیدا ضربه ای نخورده؛ ولی سال قبل یه ضربه خورد که البته تا دو هفته ی پیش هیچ مشکلی وجود نداشت.
پیشا پیش از شما تشکر می کنم.
سلام آقای قاسمی
یکی از دوستان یه دوربین کنون 600D داره که وقتی دست گرفتم متوجه شدم که لاستیکی که زیر دست قرار می گیره گشاد شده ، با توجه به این که دوطرف آن به دوربین چسبیده ولی وسط آن آزاد هست و لاستیک کمی کش آورده .
می خواستم ببینم این مورد مشهود هست و هزینه آن چقدر می شود
آیا گارانتی شامل حال این مورد می شود
ممنون
سلام
یک دوربین Canon Powershot SX220 HS داخل اب افتاده و متاسفانه بعد از مدت کمی روشن شد اما eror برای لنز داد و دیگه کار نمیکنه
من سوئد هستم و اینجا گفتن تعمیر نمیشه
آیا فکر میکنین درست گفتن؟
میتونم هفته آینده بفرستمش ایران اگه تعمیر شدنی باشه و هزینش معقول باشه
یکسری عکس هم از داخلش گرفتن به من دادن که مدارهای داخلش رو نشون میده و اثرات آب روی اونها
سلام
دوربین بنده 500 دی کانن هست . وقتی باطری دوربین رو به شارژر وصل میکنم بعد از چند ثانیه چراغ قرمز رنگ شارژر خاموش میشه باطری هم شارژ نمیشه باید دوباره باطری رو از توی شارژر در بیارم و دوباره جا بزنم .ولی بازهم بعد از چندثانیه چراغ شارژر خاموش میشه.باطری هم شارژ نمیشه...
ایراد از باطری هست یا شارژر؟
سلام جناب قاسمی،
من چند ماه پیش یگ گریپ MB-D11 برای دوربینم (D7000) گرفتم... الان مشکلی که دارم اینه که وقتی از خشاب باتری های قلمی استفاده می کنم، دوربین میگه که باتری ها خالی هستند و روشن نمیشه! در حالی که با خشاب باتری لیتیومی مشکلی نداره!!! در ضمن وقتی باتری لیتیوم داخل دوربین و خشاب باتری قلمی در گریپ هست هم همین خطا رو میده! حتی وقتی که اولویت در استفاده از باتری داخل دوربین باشه!
به نظرتون مشکل از باتری ها (باتری های مورد استفاده Ni-MH از سری با ماندگاری شارژ طولانی ساخت سونی (هلوگرام دار) هستند و 2100mAh. ضمن اینکه همین باتری ها رو در فلاش SB700 هم تست کردم و بخوبی کار می کنند!) است یا خشابشون (یا خود گریپ)!؟
سلام دوست عزیز
شرمنده از تاخیر ارسال پاسخ
بله مطمینا یکی از مسایلی که باعث افت کیفیت و فوکس خراب در دوربینها است به علت ضربه است
تشخیص ضربه توسط نرم افزار های خصوصی کمپانی معطم کانن انجام میشود لذا خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما
تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شوذ
چنانجه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال باشد کلیه هزینه ها به صورت رایگان انجام میشود
دوست عزیزم اقای شیرزاد
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
خرابی لاستیکهای سری جدید دوربینهای کانن امری رایج است که بخاطر تزریق اسید دست +معادلات شیمیایی بکار رفته از جمله گریس برای راحتی عکاس بوجود میاید و باعث بزرگی پلاستیکها میشود
چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال باشد تعویض کامل قطعه مزبور به صورت کاملا رایگان انجام میشود
دوست عزیزم ایمان
با سلام به شما و تشکر از حسن اعتمادتان
نگران نباشید در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه قطعات اورجینال طبق تایید کمپانی معظم کانن وجود دارد
خواهشمندم در اولین فرصت نسبت به ارسال اقدام و اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
[QUOTE=A.Khandan;316159]سلام
دوربین بنده 500 دی کانن هست . وقتی باطری دوربین رو به شارژر وصل میکنم بعد از چند ثانیه چراغ قرمز رنگ شارژر خاموش میشه باطری هم شارژ نمیشه باید دوباره باطری رو از توی شارژر در بیارم و دوباره جا بزنم .ولی بازهم بعد از چندثانیه چراغ شارژر خاموش میشه.باطری هم شارژ نمیشه...
ایراد از باطری هست یا شارژر؟[/QUOTE
دوست عزیزم اقای خندان
با عرض سلام وتشکر از شما
مطمینا شارز سالم است با توجه به مواردی که اعلام کردید خرابی باطری شما محرز است ولی جهت اطمینان خاطر خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به آزمایش دقیق اقدام شود
ایراد از باطری هست یا شارژر؟[/QUOTE]
با عرض سلام وتشکر از شما
مطمینا شارز سالم است با توجه به مواردی که اعلام کردید خرابی باطری شما محرز است ولی جهت اطمینان خاطر خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به آزمایش دقیق اقدام شود
آدرس یا تلفن دفتر تعمیر رو کسی میدونه ؟
تا آقای قاسمی بیاد:
خیابان جمهوری - ساختمان آلومینیوم - طبقه ۱۱ - شماره ۱۱۱۷
و تلفن: ۶۶۷۳۹۴۹۴
پ.ن: یه چیزی که فکر کنم آقای قاسمی باید روی کارت های جدید شرکت حتما چاپ کنه:
وقتی اون اطراف راه میرید، کلی آدم مهربون رو میبینید که میخوان شما رو ببرن تعمیرگاه مرکزی دوربین! فقط اشکال کار اینجاست که هیچ کدوم اون تعمیرگاه مرکزی هایی که شما رو میرن ربطی به آقای قاسمی و شرکت ایشون نداره و احتمالا فقط برای خراب کردن دوربین از شما پول خواهند گرفت!!! پس به حرف هیچکس گوش نکنید و مستقیم به آدرس بالا مراجعه کنید.
سلام
امروز وقتی دوربین رو روشن کردم با این پیغام مواجه شدم cannot communicate with battery use this battery?
با یک باطری دیگر و نیز با گریپ هم تست کردم باز همین پیغام رو داد
لطفا راهنمایی فرمائید
با تشکر
سلام
جناب قاسمی میخواستم بدونم آیا راهی هست بشه فهمید اولین شات دوربین کی زده شده؟ مثلا نرم افزار یا هر چیز دیگری
تاریخ دقیق بده ، اینکه مثلا در فلان تاریخ دوربین 10 هزار شات داشته مثلا
و اینکه در صورت تعویض لنز ، و شات زدن نشون بده که مثلا با فلان لنز x شات و این لنط از فلان تاریخ x شات
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
خیلی ممنون
جناب قاسمی عزیز سلام و عرض ارادت
آیا راهکاری برای سنجش اصالت کالایی که با نام ایده ال گارانتی میشود هم وجود دارد؟ دیده شده فروشندگانی که به عنوان مثال بدنه به شدت کارکرده را به عنوان جنس نو به خریدارانی که تجربه ندارند فروخته اند و در هنگام فروش یک برگ گارانتی ایده ال هم با مهر فروشگاه تقدیم خریدار کرده اند. دست بر قضا نام و آدرس اینگونه فروشندگان غیر محترم هم در سایت ایده ال به عنوان نماینده دیده می شود.
شاید بهتر است اینگونه بپرسم که آیا ایده ال هر بدنه ای را گارانتی میکند یا این مساله شامل کالای نو می باشد؟
پیشاپیش از پاسخ و شفاف سازی شما تشکر میکنم.
جناب قاسمی دوربین بنده با لنز 18-55 مشکل فرانت یا بک فوکوس داره :
1- مشکل از لنزه یا دوربین ؟
2- چقدر طول میکشه تعمیر بشه و برای فرستادن باید با پست بفرستیم ؟
ممنون
سلام خدمت جناب قاسمی و بقیه ی دوستان.
یک تاپیکی این جا بود که در مورد فاصله انداختن بین سری عدسی های جلو و عقب لنز18-55 is بود.برای ماکرو گرافی.من لنزم 18-55 بدون لرزشگیر بود و میخواستم تست کنم.منتها محافظ جلوی لنز باز نشد و مجبور شدم از ته لنز اون رو باز کنم.منتها باز هم سری عدسی های جلو باز نشد و کمی که با یک پیچ گوشتی نازک زیر محافظ جلویی فشار آوردم عدسی جلو از وسط ترک برداشت.
حالا جمع کردنش کار زیاد سختی نیست برام.یعنی به هر حال شدنیه.ولی اون عدسی ترک برداشته دیگه باعث شده بی خیالش بشم.مبلغ لنز با این تعریفات شاید به 70 تومن هم نرسه.میخوام ببینم ارزش تعمیر داره این لنز یا نه؟ و اگر قابل تعمیر باشه (اگر قطعات رو خودم ببندمو براتون بفرستم) چقدر هزینه تعویض عدسی جلو هست.اصلا" شدنی هست یا نه.
ممنون میشم اگر جواب بدید
سلام .اسم من محمد از اهواز ، چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید . چند روزی هست که دوربین کانن مدل ixy 3 رو با گارانتی ایده ال گرفتم .در حین فیلمبرداری متوجه شدم که صدای تق تق توی فیلم ضبط میشه . دوربین رو که نزدیک گوشم گرفتم متوجه شدم که صدا از داخل دوربین میاد . حالا میخاستم ببینم این مشکل میکانیکه؟ میشه برطرف کرد ؟ سوال دومم این که نمایشگر دوربین داخل خونه که نورش کمتر از بیرون خونه اس تار میشه یا به اصطلاح نقطه های مشکی وسفید زیاد میشه . ببخشید زیاد شد.
دوست عزیزم سلام و پوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
در برنامه خصوصی شرکت معظم نیکون که تنها در اختیار نماینده رسمی خدمات میباشد این امکان وجود دارد که اولین شاتر و اولین لنز بسته شده به روی دوربین و تعداد فلاش زده شده اعلام شود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده رسمی نیکون در ایران مراجعه تا نسبت به ارایه اطلاعات اقدام شود
با تشکر و پوزش مجدد در تاخیر ارسال پاسخ
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم احمد
سلام و پوزش فراوان از شما دوست عزیز و تشکر ویژه از عنایت ویژه نسبت به شرکت ایده ال
در بخش فنی تعیمرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال نرم افزار های خصوصی شرکتهای معظم وجود دارد که این امکان را برای استفاده کنندگان محترم مهیا میکند تا از اصالت وضیعت دوربین و لنز خود با خبر باشند وهمچنین به اطلاع کلیه خریداران رسیده است جهت تایید وضیعت به بخش فنی مراجعه کنند
لازم به ذکر است با پیگیرهای مستمر بخش فروش و بازرگانی سازمان ایده ال دوربین مجوز فانونی ثبت شناسنامه مالکیت که فقط در کشور آلمان و ایران به ثبت نیروی انتظامی و پلیس رسیده است مفخترشده ایم در شناسنامه مالکیت کلیه اطلاعات دوربین از جمله وضیعت دوربین -سالم بودن -اعلام تاریخ دقیق تولید وتاریخ اولین شاتر به ثبت رسیده -نو و دست دوم بودن دوربین و گزارشات کامل به استحضار دوستان خواهد رسید وطی قراردادی که با کلیه عوامل و فروشندگان دوربینهای عکاسی باگارانتی ایده ال امضا گردیده است جنانجه خلاف موارد اعلام شده اثبات شود فروشنذه بدون قید و شرط نسبت به خسارت اقدام مینمایید
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم رسول
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
امکان خرابی از نوع بک فوکس و فرانت فوکس در لنزهای سری 55-18 غیر ممکن است مطمینا این اشکال مربوط به دوربین شما است
چنانجه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد اشکال فوق به صورت کاملا رایگان است و مدت تحویل 48 ساعت میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو بخش خدمات 1-تعمیرگاه مرکزی دوربین 2-شرکت ایده ال دوربین
مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود لطفا اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم حسین
با عرض سلام و تشکر از شما
باید به عرض برسانم قیمت لنز 55-18 نزدیک به 4000000ریال است لازم به ذکر است چانچه لنز شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال باشد خسارتهای عمدی و دستکاری توسط صاحب محصول کلیه خسارت بدون سوال پرداخت میشود
در رابطه با تعمیر لنز فوق باید به عرض برسانم در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه محصولات عکاسی با برند کانن و نیکون و فوجی انجام و طبق دستور شرکتهای تولید کننده فقط اجازه نصب قطعات یدکی فابریک و استاندارد را دارد
لذا خواهشمندم در اولین فرصت در صورت تمایل نسبت به تعمیر به بخش فنی ارسال تا مراحل راه اندازی اقدام شود
جناب قاسمی ممنون از پاسخ گویی.اما به عرض برسونم که ورزن لنز بنده از اون قدیمی هاست و فکر کنم مال 2004 باشه.من لنز رو جمع کردم و تنها کمی مشکل در اوتوفوکس دارم.که باز مشکل خاصی نیست.فقط آخرین عدسی سمت فیلتر شکسته شده و برداشتمش.این جور حالتی مثل لنزهای فیش ای پیدا کرده.اما کیفیت قابل قبولی نداره.چون این لنز با این وضعیت قیمت زیادی نداره و بنده هم احتیاجی به وجودش نمیبینم.میخواستم ببینم ارزش تعمیر داره یا نه؟
آقای قاسمی پس جواب ما چی شد قربان؟
خیلی ممنون جناب قاسمی
دوست عزیزم محمد
سلام و پوزش فراوان از شما در تاخیر ارسال پاسخ
صدای را که اعلام فرمودید مربوط به عملیات تنظیم دیافراگم بر حسب نور محیط است این صدا طبیعی است ولی اگر به روی فیلم شما ضبط شود جزو موارد اشکال در سیستم فیلمبرداری دوربین میباشد به نظر میرسد دوربین شما باید در ابتدا توسط نرم افزار خصوصی کانن ADJ . AF شود و چنانچه رفع اشکال نشد توسط کارشناس رفع اشکال شود
با توجه به اینکه دوربین شما دارای گارانتی ایده ال است کلیه موارد خدماتی به صورت کاملا رایگان برای شما عضو محترم سایت عکاسی انجام میگردد
راجع به سوال دوم مطمینا نقاط را که اعلام کردید مربوط به گرین تصاویر است که مهمترین علت کمبود نور است لطفا این مورد را در شرایط نور کافی چک بفرمایید چنانچه رفع اشکال نشداعلام وضیعت فرمایید
منتظر پاسخ هستم
سلام جناب قاسمی عزیز
ممنون که با صبر و بردباری پاسخگوی دوستان هستید.
مشکل من با لنز 85-15 کنون است. معمولاً اگر چند روز ازش استفاده نکنم، در اولین استفاده، در هنگام فوکووس کردن، عمل فوکوس انجام نمیشه. در عوض رینگ فوکوس لنز روی بدنه لنز شروع به چرخش میکنه. فکر کنم نشانگر فاصله هم میچرخه و هنگامی که به پایان دامنه میرسه، انگار که گیر برطرف بشه ناگهان فوکوس راه میفته و دیگه درست میشه.
البته من باهاش مشکلی ندارم و معمولاً هنگام روشن کردن دوربین ی بار با دست رینگ فوکوس رو میچرخوم تا گیر رد شه.
سوالم اینه که:
1. استفاده از لنز بهش لطمه میزنه یا نه
2. فکر میکنم به خاطر این مشکل (به نظر بنده کوچک) اگر لنز دست نخوره بهتره. نظر شما چیست؟
3. اگر نظر شما مثبت است هزینه تعمیر چقدر است؟
ممنون از توجه شما
باتشکر فراوان از پاسخ کاملتون .
این نقطه هایی که گفتم ،فقط توی نمایشگر دوربین ودر شرایط نور متوسط دیده میشن .ولی توی عکس گرفتن یا هنگام مشاهده عکسها دیده نمیشن .که البته در مقایسه ای که با دوربین کانن ixy30 داشتم ، چنین چیزی توی اون دوربین وجود نداشت. در مورد صدای تق تق باید بگم که بله متاسفانه این صدا توی فیلم ضبط میشه .ولی نمیدونم می ارزه که پاشم بیام تهران یا هزینه پست رو بدم یا نه. البته توی اهواز یه فروشگاهی بنام <فروشگاه دوربین برق> وجود داره که اسمش توی لیست نمایندگان شرکت ایده آل هست .آیا تقبل میکنه دوربین رو ازم تحویل بگیره .(با توجه به اینکه من دوربین رو از تهران گرفتم).
سلام اقای قاسمی
من تقریبا 5 ساله دوربین کانن s5is دارم.
الان مدتیه هنگام زوم و بیشتر برگشت زوم لنز گیر کرده لنز ارور میشود. و با خاموش و روشن شدن مشکل برطرف میگردد
من چون حرفه ای کار نمیکنم از کارایی دوربینم راضیم... در ضمن من شهرستانم و اینکه شرایط تعمیر و ارسال اون به چه صورت است؟
با تشکر
با سلام
ميخواستم بپرسم ارور 70 تو دوربين كنون 5دي دليلش چيه؟
ممنون از پاسخگوئيتون
سلام ! آدرس تعمیرگاه کجاست ؟
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یک دوربین دیجیتال سونی اچ ایکس 20 وی در ماه تیر 91 خریداری کردم با گارنتی بازرگانی ایران.... چند وقتی هست متوجه یک لکه سیاه رنگ هنگام عکس برداری و فیلم برداری از هر صحنه ای شده ام .... از پارچه سفید یا سیاه یا سبز آسمان و هر چیزی روز و شب هم ندارد و این لکه سیاه اعصابم رو بهم بریخته ... کلی هزینه دادم بابت خرید این دوربین... میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم دوربین بنده تا ماه 10 سال 2013 هم گارانتی داره... آیا دوربین رو برام عوض میکنند یا تعمیر می کنند رایگان ؟ اصلا" درست شدنی هست؟ اگر باز بشه و لنزش تمیز بشه آیا درسته که فوکوسش بهم میخوره و دیگه درست نمیشه؟
با درود فراوان
اگر بدنه ی دوربین بشکنه یا خط و خش زیاد داشته باشه آیا میشه بدنه رو عوض کرد (مثل تعویض قاب گوشی) ؟ برای مثال 7D ؟ اصلا چنین امکانی وجود داره و اینکه آیا مشکلی برای سیلینگ دوربین پس از تعویض پیش نمیاد ؟ ضمن اینکه هزینش چقدر میشه ؟ در ایران و اروپا هزینه ها خیلی متفاوته ؟
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
دقیقا در جریان نیستم (دوربین مال شخص دیگریست) ولی ظاهرا در یک پروژه ی معماری دوربین ضربه دیده و ترک برداشته . به غیر از لنز که غیر قابل استفاده است (22-10 که مال من بود) دوربین مشکل خاصی نداره ولی چون از قبل هم خط و خش زیادی روش ایجاد شده بود خواستم ببینم میشه عوض کرد ؟ و اینکه هزینش در ایران چقدر با اروپا متفاوته .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام من لنز is18-55 رو به اکستنشن تیوب اتوماتیک وصل کردم و بعد گرفتن چند عکس و جدا کردن اکستنشن تیوب و بستن لنز به مانت دوربین موتور فکوس نمیتونه به درستی عمل کنه یعنی رینگ فکوس فقط در یک جهت میچرخه و برای اینکه فکوس انجام بشه باید با دست رینگ فکوس را در جهت مخالف چرخاند تا فکوس انجام بشه .ممکنه زمان وصل کردن به اکستنشن تیوب اتصالها درست برقرار نشده و سیستم فکوس معیوب شده باشه یا اکستنشن تیوب به اتصال های لنز صدمه وارد کرده باشه؟ لنز 100 ماکرو هم وصل کردم به اکستنشن تیوب و دچار گیجی در فکوس شده بود که با تمیز کردن اتصال ها مشکل رفع شد .
همچنین گاهی اوقات وقتی لنزها رو به اکستنشن تیوب وصل میکنم زمان عکس گرفتن دوربین EROR 99 میده
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال
دوست عزیزم اشکال اعلام شده مربوط به کثیف بودن صفحه سنسور شما است به علت ساختار بار منفی دوربین این اتفاقات جزو موارد عام در دوربین دیجیتال میباشد مطمینا این جزو
تعهدات شرکت گارانتی دهنده به صورت رایگان است چنانچه نتیجه ای راجع به تمیز کردن سنسور نگرفتید در اولین فرصت به یکی از دوبخش خدمات ما مراجعه تا به صورت رایگان نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
در بخش خدمات بعد از فروش رسمی در دنیا کمپانی کلیه مراکز خدماتی خود را مجهز به نرم افزار و ابزارالات خاص میکند تا پس از باز شدن دوربین به صورت استاندارد دوربین مجددا مورد استفاده قرار بگیرید
دوست عزیزم
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین کلیه خدمات راه اندازی و تعویض قطعات دوربینهای کانن به صورت استفاده از قطعات استاندارد کمپانی معطم کانن انجام میگردد در ضمن دوست عزیز چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد کلیه موارد خدماتی و تعویض حتی شکل ظاهری دوربین به صورت کاملا رایگان انجام میگردد خواهشمندم در اولین فرصت نسبت به اطلاعات دقیق اقدام نمایید
دوست عزیزم حمید
با عرض سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
این اتفاق در لنز های کانن بسیار نادر است و تاکنون هیچ اخباری راجع به استفاده کردن از اکستنشن و خرابی لنز به این بخش ارجاع نشده است ولی خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا بوسیله نرم افزار خصوصی کانن نسبت به اعلام وضیعت لنز اقدام شود
راجع به احطار 99 میتوان اعلام کرد این اتفاق مربوط به عدم ارتباط لنز و دوربین با هم است که میتوان به (خرابی اکستنشن )بیشتر فکر کرد
دوست عزیزم صادق
انشالله به بزرگی خودتان مرا ببخشید
در سری لنزهای 55-18پیدا کردن سوزه در اولین فوکس کشی غیر ممکن است تا لنز in code شود و عملیات فوکس انجام شود پس نگران نباشید ولی در صورت امکان نسبت به تمیز کردن کانکت لنز اقدام کنید
دوست عزیزم رضا
پوزش مرا در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
میتوان به صورت صریح اعلام کرد که عمر قطعه راه اندازی دوربین شما بنام swm unit به سر رسیده است و این که گاهی اوقات اخطار میزند اعلام سکته در قسمت لنز است
به نطر میرسد تا خرابی کامل قسمت زوم نسبت به تعمیر اقدام ننمایید .چنانچه تصیمیم به تعویض قطعه مزبور کردید در اولین فرصت نسبت به ارسال اقدام تا رفع اشکال اقدام شود در ضمنا حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
ب
دوست عزیزم مجید
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اخطار 70در دوربینهای کانن سری جدید مربوط به مکانیک و در انتها مربوط به مدار کنترل است ولی جهت اطلاعات دقیق بازدید توسط کارشناس و همچنین چک توسط نرم افزار الزامی است خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال مراجعه تا نسبت اطلاعات دقیق اقدام شود
سلام جناب قاسمی
دوربین D70Sنیکون که در آتلیه استفاده می شود گاهی عکس هایی که میگیرد همان لحظه در دوربین دیده می شود ولی موقع تخلیه عکس ها در کامپیوتر استو دیو ،بعضی از عکس ها در مموری وجود ندارد.و انگار پاک شده باشند. وچنانچه باز مموری را در دوربین قرار دهیم تا عکس هارا مشاهده کنیم باز آن عکس ها (عکس هایی که ناپدید شده اند)دیده نمی شود.مموری را تعویض کردیم و بعد از سه هفته باز هم این اتفاق پیش امده.قبل از تعویض مموری این مشکل سه چهار باری مثلا در 20 روز اتفاق افتاده بود.البته مموری تعویض و جایگزین شده کارکرده و برند ترنسند والبته چهار گیگ بود ه.
آیا مشکل از دوربین است یا احتمالا مموری ؟
با تشکر