باسلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
خواهشمندم شماره قبض اعلام فرمایید
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
Printable View
[QUOTE=alizo1383@yahoo;306665]سلام
یه مدته دوربین من عکسی که میگیره رو به صورت ناگهانی پاک میکنه و دیگه نیست!!!
نکته عجیب اینه که وقتی توی ویزور نگاه میکنی ویزور تیره شده
البته به تعمیرگاه شما آوردم و یکی از دوستان مشکل رو از باتری گریپ دونستن...ولی از این قطعه نبود
ممنون میشم کمک کنید[/QUOTE
دوست عزیزم با سلام و پوزش فراوان در تاخیر پاسخ
ایا دوربین شما سری نیکون و سه رقمی است (NIKON D200-D300-D300S-D700)
منتظر پاسخ هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام و تشکر از زحماتی که برای دوستان این فروم می کشید . سوالی که داشتم این هست که برای Modify کردن دوربین های نیکون برای عکاسی از آسمان شب آیا شما فیلتر IR ( اینفرارد ) سنسورهای نیکون رو دارید ؟ موسسه آسمان شب سنسور دوربین های کانن رو Modify میکنه ولی سنسور نیکون رو میگه که فیلتر IR رو نداریم و نمیتونیم انجام بدیم مگر اینکه خودتون فیلترش رو برامون بیارید حالا میخوام بدونم که شما این فیلتر IR سنسور نیکون رو دارید و خودتون تعویض فیلتر آبی با فیلتر IR سنسور رو انجام می دید ؟ و اگر پاسخ مثبت هست لطفا هزینه فیلتر IR به تنهایی و هزینه نصب اون رو هم ذکر کنید . یه لینک هم اضافه میکنم که اگر احیانا سوالم واضح نیست بتونم بهتر توضیح داده باشم . توی این لینک مراحل تعویض و نصب فیلتر IR رو بر روی سنسور دی 90 توضیح داده ...
Modifying a Nikon D90 DSLR for Infrared Photography and Astrophotography
http://randombio.com/d90infrared.html
تشکر از لطف تون
ضمن خسته نباشید
1. در هنگام عکاسی و بعد از زدن دکمه شاتر دوربین هنگ میکند و ارور 02 میدهد ایراد چیست؟ ( Canon 300D )
2. وضوح و شارپنس عکس ها نسبت با سالهای قبل کاهش یافته آیا این ایراد با سرویس رفع می شود
سلام دوستان یک لنز 70 300 دارم که ظاهرا برای رینگ فکوسش مشکل پیش اومده میخواستم بدونم لنز و کجا بدم ؟
نیکون دی 7000
الان جدیدن هم ریموت روش کار نمیکنه :(
سلام آیا امکان ارسال دوربین معیوب از طریق پست و تحویل آن وجود دارد
با سلام و خسته نباشید.
لنز nikon 18-105 mm.دارم که کامل اتوفوکوسش از کار افتاده .
آیا تعمیر میشه .حدود هزینه چقدر میشه
با تشکر
سلام جناب قاسمی عزیز، امیدوارم که حالتون خوب باشه
خواستم بپرسم آیا امکانش هست دوربینم و لنزهام رو بفرستم برای چک آپ و یه کمی تعمیرات ؟! (اگه بله کی ارسالشون کنم که خودتون باشید و بهشون رسیدگی کنید؟!)
- یکی از لنزام بعضی وقتا فوکوس نمیکنه (در فوکوس اتومات) اینقدر باید رینگ فوکوس رو به عقب یا جلو بچرخونم تا فوکوسش به کار بیفته، قابل تعمیره ؟!
- اون یکی لنز هم لاستیک دور حلقه تنظیم فاصله کانونیش یه ذره جدا شده، میشه چسبوند همین رو یا باید عوضش کنم ؟!
ممنون و تشکر
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه. من دوربین خودم رو فرستادم تعمیرگاه ، امروز قبل از ظهر زنگ زدن که رسیده . توش پر از پرز دستمال کاغذی شده . وقتی خواستم تمیز کنم زدم فوکوس اسکرین رو هم خط انداختم:::angry::: .
دیگه نباید خودم دوربین رو تمیز کنم.
البته اضافه کنم دوربین conon 60D هستش.
سلام اقای قاسمی دوربین 7d من چند وقت که ارور 30 می ده چیکار باید یکنم امکانش هست راهنمایی کنید و درصورتی که نیاز به تعمیر داره امکانش حدود مبلغ هزینه تعمیر اعلام کنید
با تشکر
سلام خسته نباشین
من چنتا سوال دارم ممنون میشم زودتر جوابمو بدین
دوربینم گارانتی ایدعال و 3 ماه خریدم 60d canon lens 15-85
1 همزمان با فکوس کردن کادرمم عقب جلو میشه
2 من میخوام دوربینو بیمه کنم ایا هنوز امکانش هست
3 این مشکلرو چقدر زمان میبره تا درست کنن
واقعا ممنونم یه همیچین جایی هست که بهمون جواب میدن همچین چیزی تو کشور ما نادره :-)
سلام
لنز Nikon 300 f:4 برای رفع مشگل نرم افزاری به گفته همکارتون جناب عمارتی قراره به شما ارجاع بدهند ، بدستتون رسیده ؟
بیش از7 ماه هست که دارند روش کار می کنند و تقریبا هر هفته با ایشان در تماس هستم که جواب های تکراری می گیرم
ممنون میشم بفرمایید قابل تعمیر هست یا خیر ؟
متشکرم
سلام . یه سول داشتم. تعمیرگاه مرکزی معمولا دوربین رو بعد از چه مدتی تعمیر میکنه ؟ من حدود یک هفته هست دوربین رسیده دستتون ولی هنوز خبری نیست.
سلام جناب اقای قاسمی دوربین 7دی رو که مشکل ارور 30 داشت اوردم تحویل دادم (شماره قبض 186394)ممنون میشم که درصورت مشخص شدن مشکب مبلغ تعمیر رو بهم اعلام کنید پیشاپیش از زحمتتون متشکرم
سلام
خسته نباشید یه دوربین D5100+18-105 دارم که دوربین بیمه اش فکر کنم تموم شده و لنزم بیمه نداشته من الان اهوازم و نه بیمه و گارانتی همراهمه و نه جعبه میخواستم ببینم با این شرایط اینجا امکان بیمه هستش و اینکه با توجه به اینکه قیمت این مجموعه از زمان خرید بیشتر شده با چه هزینه ای بیمه میشه
باید ببرم همین تعمیرگاه مرکزی توی خیابان شریعتی اهواز؟
ممنونم
دوست عزیز علیرضا
امیدوارم شما و تمام دوستان عزیز سایت محترم عکاسی من بخاطر تاخیر ارسال پاسخ (علت شرکت در کلاسهای اموزشی )من ببخشید
بله در بخش تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین Modify سنسور انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به این امر اقدام شود
هزینه برای اعضای محترم سایت عکاسی 480000 ریال و مدت تحویل 24 ساعت است
سلام جناب قاسمی عزیز
دلمان برایتان تنگ شده بود.
1- از فوکوسینگ اسکرین سفارش داده شده خبری دارید؟
2- من دوربین 60D با گارامنی ایده آل دارم به نظرم با لنز 105mm سیگما مشکل فرانت فوکوس و با 55-250 کمی بک فوکوس دارد ضمناً می خواستم دوربین تمیزکاری و General Service شود. چه زمانی بیایم خدمتتان؟
ارادتمند
دوست عزیزم امین
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
1-اخطار 02 در دوربینهای سری eosمربوط به خرابی کارت خوان است و احتمالا پین های کارت خوان دچار مشکل شده است .البته در نرم افزار خصوصی کانن میتوان به صراحت اعلام وضیعت شود
2- بله با نصب برنامه خصوصی نرم افزار این امکان وجود دارد کلیه دیت های دوربین شما به حالت روز اول در بیاید
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکتایده ال مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
در ضمن خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید
با تشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام داریوش جان
خیلی شرمنده امانتی شما رسید در ضمن قدمتتان روی چشم منتظرشما هستم بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین اماده خدمت رسانی به شما و کلیه اعضای محترم سایت عکاسی بدون فوت وقت است
در رابطه با دوربین ولنز نگران نباشید لطفا در تشریف فرمایی حتما کارت گارانتی را به همراه داشته باشید
با تشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
جناب آقای قاسمی درود بر شما
مهندس میخواستم بدونم که آیا برای 7 دی فوکوسینگ اسکرین دارید؟؟؟میخواهم فوکوس اسکرین 7 دی را عوض کنم و منظورم این فوکوس اسکرین هایی که شکلی دایره مانند وسط صفحه دارند و مانند دوربین هایی آنالوگ میباشند....اگر موجود دارید کی میتوانم خدمت برسم و هزینه تقریبی را هم در صورت امکان برآورد بفرمایید ..ممنونم از محبتتون جناب قاسمی
سلام جناب قاسمی عزیز
من یک لنز SIGMA 100-300 f/4 EX DG دارم که به دلیل عکاسی در کویر و طوفان شن، به نظر می رسد کمی شن درون رینگ فوکوس آن رفته است و موقع چرخاندن آن اندکی صدای خش خش به گوش می رسد.
با توجه به دوری مسافت، چه پیشنهادی می فرمایید ؟
سلام جناب قاسمی عزیز
بنده کاری (عکاسی) برام پیش اومده دوربین و لنزارو براتون در هفته آینده میفرستم(گفتم بهتون بگم که خدایی نکرده بدقول نشم)، ضمن اینکه لاستیک دور ویزور 500D رو بنده میخواستم (گفتم مدل رو بهتون بگم که برای 5DII نباشه و اشتباه شه)
بابت زحمات همیشگی ازتون سپاسگزارم
شاد باشید......
دوست عزیزم مازیار
با سلام وپوزش فراوان در تاخیرارسال پاسخ
ضعف خاص در لنزهای سری 105-18و 135-18 خرابی قطعه SWM UNITاست
قطعه مزبور فقط باید تعویض گردد تا به صورت استاندارد کار کنند چنانچه دستگاه شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد بدون هزینه نسبت به تعویض اقدام میشود
در ضمن خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید
در غیر اینصورت هزینه برای شما عضو محترم 1280000ریال است و مدت تحویل48ساعت
سلام اقایه قاسمی عزیز
می خواستم بدونم پلاستیک دور ویزور دوربین550دی کنون رو هم دارید؟
دوست عزیزم سلام و خیلی متاسف هستم که نتوانستم پاسخ شما را سریع بدهم امیدوارم پوزش مرا بپذیرید
ایا در موقع جلو وعقب رفتن فوکس دوربین صدای بیب را میشنوید و شاتر شما ازاد میشود .جلو وعقب رفتن فوکس لنز میتواند به خاطر کمبود نور -پیدا نکردن سوزه-سفیدی کاملا خاص در متن عکاسی و..... باشد که این امر کاملا طبیعی است ولی چنانچه نتواند فوکس انجام شود و جلو عقب بشود مربوط به قسمت AFدوربین است که مستلزم بازدید است
در رابطه با بیمه خواهشمندم به بخش بازرگانی ایده ال دوربین مراجعه و حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید تا بلافاصله نسبت به این امر اقدام شود
منتظر پاسخ شما هستم
سلام جناب اقاي قاسمي
من كرمان هستم چند روز پيش لنز ١٨ -٧٠ نيكون من قفل كرده يعني تمام فاصله هاي كانوني رو طي نميكنه وقتي واژگونش ميكنم درست ميشه اما دوباره همون مشكل رو داره أيا درست و اگر باز بشه أيا كاليبره و به روز اول بر ميگرده ممنون ميشم راهنماءي بفرماءيد ضمنا در صورت درست شدن ادرس هم لطف بفرماييد.
سلام جناب قاسمی
شما دوربین های سامسونگ رو هم تعمیر می کنید . من یک سامسونگ gx20 دارم البته گارانتی نداره . تریگر فلاش فکر کنم سوخته . هم هات شو هم تریگر دومش.
فلشی که بهش وصل کردم ولتاژ 6.5 ولت داره نمی دونم چرا سوخته .:::angry:::
با تشکر
روز پنجشنبه به اتفاق آقاي چگيني دوربين رو براي سرويس برديم خدمت آقاي قاسمي، ايشون هم لطف كردند و علاوه بر سرويس و برطرفكردن خطاي فكوس و... يك عدد Eye Cap هم روي دوربين نصب كردند كه با وجود نداشتن گارانتي هيچ هزينهاي از بنده دريافت نشد. ضمنا از ما با روي خوش و شربت خنك هم پذيرايي كردند!
شايد از كنار همه محاسن آقاي قاسمي بتوان گذشت، اما تشكر نكردن از برخورد خوب و اخلاق نيك آقاي قاسمي واقعا بيانصافي است، براي همين هم خواستم از اين طريق از ايشان تشكر كنم.
با عرض سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
مطمینا اشکال بوجود امده مربوط به ضربه خوردن لنز میباشدکه باعث شکستگی FECXEDشده است و عملیات زوم در لنز شما به صورت استاندارد کار نمیکند و باعث گیر کردن لنز
میشود که مستلزم بازدید دقیق توسط بخش فنی میباشد در بخش فنی کلیه ابزارالات تنطیم دقیق طبق آخرین استانداردهای کمپانی های معظم وجود دارد تا کلیه محصولات تعمیری به صورت کاملا دقیق انجام شود
خواهشمنداست در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تانسبت به رفع اشکال برای شما دوست عزیز اقدام شود
www.tamir.ir
دوست عزیزم پیمان
با سلام و پوزش از شما باید به عرض برسانم احتمالا شما از فلاش غیر اورجینال سامسونگ استفاده کردید و باعث قطع شدن سیستم تخلیه فلاش گردیده است یعنی ولتاز بشتری از حداستاندارد به کفشک رسیده است و باعث قطع شده است نگران نباشید خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
سلام
آقای قاسمی عزیز؛ متاسفانه لینک tamir.ir که به کاربران معرفی میکنید از کار افتاده است.
سلام
واقعاً وجود تعمیرگاه مرکزی دوربین و شخص جناب آقای قاسمی نعمتی کمیاب است. دوست دارم صمیمانه از خدمات تخصصی متعهدانه و دلسوزانه، احترام به مشتری و برخورد بسیار خوب و شخصیت دوست داشتنی آقای قاسمی و همچنین از همه کارکنان تعمیرگاه مرکزی دوربین قدردانی کنم.
منم میخوام از آقای قاسمی به خاطر اصلاح مشکلات فوکوس دوربینم و تحویل فوری آن تشکر کنم. رفتار خوب و دادن اطلاعات کافی حین تعمیر از مزایای یک تعمیرکار(متخصص) خوب است. آقای قاسمی در راهنمایی و دادن اطلاعات کافی در باره مشکلات دوربین سنگ تمام گذاشتن و بعد هم که متوجه شدند از اهالی سایت عکاسی هستم 20 تومان تخفیف دادند.
با سلام
آیا شما دوربین آنالوگ رو هم تعمیر میکنید؟
یه دوربین یاشیکا 2000 با لنز 35-70 دارم که به دلیل ضربه خوردن، پیچ لنز هرز شده و روی دوربین سفت نمیشه.
ممکنه هزینه حدودی تعمیر رو بفرمایید؟ اصلا ارزش تعمیر داره؟
با تشکر
سلام
من یک d3100 دارم
بر اثر ضربه فیلتر یو ویم خرد شده و تیکه هاشم رفته روی لتز اصلیم
برای چک کردن سالم بودن دوربینم چیکار باید بکنم؟
و اینکه الان بخوام براش uv بخرم ...چی بخرم و حدود قیمتشو میدونید؟
لنزلنزشم از ترسم تمیز نکردم ، گذاشتم ببرم بدم یک عکاسی برام انجام بده...چه اقدامی خودم میتونم انجام بدم؟
سلام جناب اقاي قاسمي
چند وقت پیش دوربین sony sr300 من از دستم افتاد اما تا شش ماه بدون ایراد کار کرد تا اینکه شروع کرد به تار کردن مخصوصا در شب حتی در جاهایی که نور کافی باشه ولی در روز بدون این ایراد به خوبی کار میکنه ولی شب ها و مخصوصا در جاهایی که صدا بلنده مثل عروسی این ایرادرو بتدریج زیاد شد تا همین چند وقته که بدون وقفه در شب تار میکنه ولی وقتی دوربینو رو به بالا میگیرم و کمی صبر میکنم واضح میشه و وقتی میخوام دوربینو افقی کنم باز تار میشه تعمییر بردم ولی تعمیر کار گفت احتمالا از موتور لنزه وباید لنز بکلی عوض بشه اگه امکانش هست راهنمایی کنید اگر مشکل از موتور لنز یا فوکوس باشه موتور قابل تعمیر هست و هزینش چقدره مرسی از لطف شما!!!!!!!!!!
سلام جناب اقاي قاسمي
چند وقت پیش دوربین sony sr300 من از دستم افتاد اما تا شش ماه بدون ایراد کار کرد تا اینکه شروع کرد به تار کردن مخصوصا در شب حتی در جاهایی که نور کافی باشه ولی در روز بدون این ایراد به خوبی کار میکنه ولی شب ها و مخصوصا در جاهایی که صدا بلنده مثل عروسی این ایرادرو بتدریج زیاد شد تا همین چند وقته که بدون وقفه در شب تار میکنه ولی وقتی دوربینو رو به بالا میگیرم و کمی صبر میکنم واضح میشه و وقتی میخوام دوربینو افقی کنم باز تار میشه تعمییر بردم ولی تعمیر کار گفت احتمالا از موتور لنزه وباید لنز بکلی عوض بشه اگه امکانش هست راهنمایی کنید اگر مشکل از موتور لنز یا فوکوس باشه موتور قابل تعمیر هست و هزینش چقدره مرسی از لطف شما
کسی نیست جواب مارو هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
سلام
من یک دوربین d3100 نیکون دارم.همون اول که گرفتم فروشنده یک رم فیلیپس 16 گیگ روش انداخت.
یک مدتی باهاش کار کردم بعد از یک مدت پوسته رم شکست.رم داخل دوربین گیر کرد.
دوباره بعد از یک مدت بیرون اومد یک رم 8 توشیبا انداختم.اونم گیر کرد ولی باز بعد از یک مدت بیرون اومد و الانم فعلا درسته.
زمانی که گیر کرده بود و میخواستم بیرون بیارمش صدای تیک دیگه نمی اومد.
می خواستم بدونم مشکل بوجود اومده بخاطر کارت من بوده یا کارت خوان(i color،فک کنم چیز بی خودیه) یا اصلا خود دوربین.
ممنون
سلام
سلام
من یک دوربین d3100 نیکون دارم.همون اول که گرفتم فروشنده یک رم فیلیپس 16 گیگ روش انداخت.
یک مدتی باهاش کار کردم بعد از یک مدت پوسته رم شکست.رم داخل دوربین گیر کرد.
دوباره بعد از یک مدت بیرون اومد یک رم 8 توشیبا انداختم.اونم گیر کرد ولی باز بعد از یک مدت بیرون اومد و الانم فعلا درسته.
زمانی که گیر کرده بود و میخواستم بیرون بیارمش صدای تیک دیگه نمی اومد.
می خواستم بدونم مشکل بوجود اومده بخاطر کارت من بوده یا کارت خوان(i color،فک کنم چیز بی خودیه) یا اصلا خود دوربین.
ممنون
سلام آقای قاسمی
لنز canon 18-55 اتو فوکوس انجام نمی شود یا خیلی کند می باشد .دوربین canon 550 d می باشد و گارانتی دارد.لطفا هزینه تعمیر و مشکل از کجاست
ع میشود دوست عزیزم پیمان
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم
نه به اصطلاح بیان شما منطور خرابی کامل برد فلاش است البته این اشکال در دوربینهای کانن با رفع اشکال مکانیکی رفع میشود
خدمات اصلی ما فقط در 2 شعبه در تهران است
1-تعمیرگاه مرکزی دوربین خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11-شماره 1117 تلفن 66749494
2-شرکت ایده ال دوربین -میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189-واحد 6 تلفن 88840065
در رابطه با هزینه چنانچه قطعه بکار رود برای اعضای محترم سایت فقط 50% دریافت میشود
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
در بخش تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه امور خدماتی دوربینهای انالوک و دیجیتال انجام میشود
خواهشمندم در اسرع وقت نسبت به ارجاع به بخش فنی اقدام تا کمترین مدت نسبت به رفع اشکال اقدام شود
هزینه برای شما عضو محترم سایت عکاسی 260000 ریال میباشد خواهشمندم در مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
دوست عزیزم
آیا دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال دوربین است ؟
مطمینا لنز شما ضربه خورده است که باعث شکستگی یو وی شده است
چنانچه عملیات مکانیک و الکترونیک لنزشما فعال است پس لنز سالم است
چنانچه یو وی از روی لنز شما باز نشد هیچگونه فشار غیر متعارفی به لنز وارد نکنید و در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
هزینه باز کردن فیلتر و سرویس برای اعضای محترم سایت عکاسی کاملا رایگان است
دوست بسیار عزیزم
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم و پوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی را که راجع به دوربین خود اعلام کردید نمیتوان اشکال کامل لنز باشد به نظر میرسد سیتم کنترل دیافراگم دوربین شما در تاریک بودن عملیات باز شدن دیافراگم را فرمان نمیدهد وباعث میشود سنسورهای کد دهنده جهت باز شدن دیافراگم عمل نکند و دوربین شما نتواند سوزه را پیدا و باعث جلو عقب رفتم اتوفوکس شود این اشکال یعنی پیدا نکردن
تصویر مورد دلخواه.
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم محمد
احتمالا با توضیحاتی که دادید به نظرمیرسد قفل اولیه کارت خوان دوربین شما شکسته است که باعث گیر نکردن کارت شما است و میتوان به علت برعکس انداختن کارت مموری بوجود امده باشد
نگران نباشید چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان برای شما عضو محترم سایت انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
اشکالی خرابی موتور در لنزهای 55-18در اخبار کانن اعلام نشده است مگر گیربکس لنز شکسته باشد کند کار کردن لنز میتواند به خاطر قرار نگرفتن المانهای لنز در جای خود باشد
چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان انجام میگردد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
درود
مشکلی برای لنز کیت دوربین بنده D5100 بوجود آمده (55-18 VR)
متاسفانه دلیلش رو هم نمیدانم ولی احتمال میدم ضربه خورده باشه!
موقع چرخاندن لنز برای زوم کردن لنز انگار گیر میکند و به سختی حرکت میکند ولی مشکل دیگری تا کنون نداشته آیا واضحه که مشکل از کجاست؟
متشکر
سلام.بیمه ندارد.کارت گارانتی را پست کردم.اگر گیربکس شکسته باشد هزینه تعمیر چقدر می شود ؟ با تیپاکس بفرستم به کدام آدرس که خودتان باشین آقای قاسمی ؟چون شهرستانم .اگر با دستی کار کنم مشکلی پیش نمی اد تا یه لنز بهتر بخرم ؟
سلام آقای قاسمی
من چند سال قبل یه دوربین 40D خریداری کردم . متاسفانه الان به دلیل سهل انگاری ، دیسک داخل جعبه که دارای نرم افزار ها و درایور های دوربین بود و شماره سریالی هم روی آن ثبت شده بود ، شکست.
تعدادی از برنامه ها مانند Picture Style Editor , EOS Utility , ZoomBrowser EX را از سایت شرکت کنون دانلود کردم ولی متاسفانه برنامه هایی مانند PhotoStitch و Original Data Security Tools و ... فقط آپدیت های غیر قابل نصب برای دانلود موجود بود.
حالا از شما راهنمایی می خوام که چه طور می تونم یا دیسک را دوباره تهیه کنم یا برنامه ها رو نصب کنم؟
با تشکر
یا زهرا(س)
سلام جناب قاسمی
خواستم جویای حال اون لنز 300نیکون بشم ؟
متشکرم
باسلام خدمت جناب آقای قاسمی عزیز
سه سوال دارم
اگر گارانتی دوربین تمام شده باشه چقدر هزینه داره
و ایا بعد از تعمیر این مشکل بعد از مدتی دباره پیش میاد ؟
آیا شیراز شعبه ای دارید ؟
با سلام خدمت سرور گرامی جناب قاسمی
من هم همین مشکل را دارم باید لنز را بفرستم یا بدنه دوربین را هم بفرستم ؟ در ضمن قبلا یک بار لنز را برای تعمیر دیگری به تهران فرستاده بودم .
دوربین در شهریورماه90 خریداری شده است
Nikon D90
سلام خدمت دوستان
من دوربین کنن مدل sx20 دارم و4تا باتری nimh gp 2700 با شارژر براش تهیه کردم تا یکسال هیچ مشکلی باهاش نداشتم بعد یکسال باتری ها رو بدلیل اینکه تعدادعکسهام به زیر100 تا رسیدعوض کردم وباتری کنن2300 انداختم ولی بازم مشکل باقی بودوهست .میخواستم بدونم مشکلم ازباتری هاست یا دوربین.بعد شارژ باتریها اونها روبا اهم متر دیجیتال که اندازه گیری میکنم 1.5 میلی آمپرنشون میدن.مدت زمانی که باتری ها زیرشارژ میمونن معمولا10 ساعت میشه.
اگه باتریهاداغ کرده باشن وداخل دوربین انداخته باشم احتمال آسیب دوربین هست؟
احتمال خرابی شارژرهست؟
سلام
یک دستگاه دوربین فیلم برداری Sony PD 170 دچار مشکل شده موقع بیرون آوردن فیلم از کاست فیلم را Eject نمی کند و نمی توان فیلم را از آن خارج کرد آیا قابل تعمیر است و اگر بله حدود هزینه تعمیر آن را چقدر پیشبینی می کنید؟
با تشکر
دوست عزیزم دانشمند
با سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
وقتی عملیات مکانیک لنز (منظور عملیات جلو وعقب رفتن قسمت زوم )حالت استاندارد را نداشته باشد چنین مشکلی برای لنز بوجودمیاید که اکثرا این اتفاق بر اثر ضربه ویا فشار غیرمتعارف به لنز بوجود میاید که مستلزم تعویض قطعات معیوب است
چنانچه لنز شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان انجام میشود و موعد تحویل 48 ساعت میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما
1-تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده انحصاری خدمات شرکت معظم نیکون در ایران
2-شرکت ایده ال دوربین
مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود .لطفا در هنگام مراجعه حتما اعلام فرنایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید
دوست عزیزم
با سلام و تشکر از شما
به نظر میرسد با توجه به وضیعت لنز شما استفاده ازحالت مانویل هیچ مشکلی برای شما بوجود نخواهد اورد ولی شاید در فوکس کردن دقت لازم بوجود نیاید
در صورتی که بخش فنی نسبت به تعویض گیربکس اقدام کند هزینه برای شما عضو محترم سایت480000 ریال میباشد
آدرس
تعمیرگاه مرکزی دوربین -تهران خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11-شماره 1117 تلفن 66749494
شرکت ایده ال دوربین -تهران میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189-طبقه 3 واحد 6 تلفن 88840065
لطفا در هنگام ارسال حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید
با سلام و تشکر از شما
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به تحویل موارد اعلام شده به صورت رایگان اقدام شود
خواهشمندم در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی میباشید