براتون پیام خصوصی دادم
Printable View
مرسي آقاي قاسمي . واقعا تخفيف عالي بود . شرمندم كردين قربان. بازم مرسي
سلام و عرض خسته نباشید مدتی است که لکه هایی بر روی سنسور دوربینم ( canon 60d ) ایجاد شده چه بر روی تصاویر و چه بروی فیلم ها دیده می شوند . می خواستم بدونم که علت به وجود آمدنشون چیه و آیا میشه با تمیز کردن سنسور یا انجام کارهای دیگر اونها بر طرف کرد ؟ این نمونه کراپ صد در صد از یکی از عکسهام .
فایل پیوست 44107
خواهشم می کنم جواب من رو بدید من ابتدا می خوام بدونم این لکه ها اگر قابل رفع هستند تا تهران بیام .
با عرض سلام خدمت اساتید
بنده یک دوربین Canon Power Shot A430 شش سال قبل خریدم و متاسفانه در شش ماه اول ال سی دی دوربین به علت فشار اوردن خودکار در جیبم به دوربین شکست و وقتی دوربین را روشن میکردی لنز بیرون میامد و سریع جمع می شد می رفت داخل و دوربین خاموش می شد دیگه ال سی دی گیرم نیومد من هم گذاشتم تو جعبه تا اینکه چند روز قبل از یک اسقاطی ال سی دی مدل دوربینم را گیر اوردم اومدم خونه دوربین را باز کردم و ال سی دی را خودم عوض کردم و پس از بستن مجدد دوربین را روشن کردم که لوگو کانن ظاهر شد ولی تا گذاشتم رو حالت عکسبردای یک صدای خفیف داد ولی لنز باز نشد و خطای Lenss Error. restart camera را داد با توجه به اینکه مطمئن هستم دوربین ضربه نخورده می خواستم بدونم عیب کار از کجاست ? ایا درست میشه? چقدر خرج بر میداره? ارزش تعمیر داره یا نه?
سلام
قبل عید بود که دوربینم (60D) مادربردش سوخت بامراجعه به مرکز خدمات گارانتی و انتظاره دوماهه دوربین تعمیر شد و ب دستم رسید.
هیچ مشکلی نداشت تا این که امروز ینی بعد گذشت یک هفته فهمیدم یه مشکل داره.
مشغول عکاسی بودم که دوربین خاموش شد.گفتم شاید باطریش تموم شده.باطری رو زدم به شارژ که دیدم بالایه 75 درصد شارژ داره با این حال گذاشتم صد شد و باطری رو جا زدم و دوربین روشن شد.نزدیکایه 80 درصد بود که باز خاموش شد.دورباره مراحل شارژ رو انجام دادم و دوربین روشن شد.
با توجه به این که قبل تعمیر مشکلی با باطری نداشتم و این که دوربین هیچ مشکلی جز این مورد نداره
پس ایرادش کجاس؟لطفا راهنماییم کنید که بد جوری گرفتار شدم.کارم مونده بین زمینو هوا
سلام يه سوال دارم من لنز ١٨-١٠٥ نيكون تهيه كردم بعد ٢ روز كه اومدم فيلتر يو وي روش ببندم ديدم يه لكه مثل اب دهن خشك شده رو لنز هست اومدم با كيت تميز كننده هاما كه تهيه كردم تميز كنم بهدش متوجه شدم يه خط خيلي ريز و يه قسمت از وسط شيشه لنز يه حالت ماتي يا مثل بخار هست هركار ميكنم نميره رفته رو اعصابم ميشه قسمت شيشه جلو لنز تعويض كرد؟چقدر هزينه داره؟من با كاغذ مخصوص و يه مايعي كه مثل الكل هست تو كيت هاما تميز كردم ممنون ميشم كمك كنين
درود
چند وقته که فکوس دوریبینم کمی گیج میزنه و هنگامی که روشنش میکنم نمیتونه روی سوژه فکوس کنه و موتور فوکوس پیوسته کارمیکنه، باید روی یک جای دیگه با کنتراست خیلی زیاد (مانند لبه دیوار با آسمون) فکوس کنم بعد راه میوفته و تا زمانی که به حالت Standby نرفته خوب کارمیکنه!
دوربین Canon Kiss x2 (450D)x و لنزم هم 15-85 ( با این لنز کمتر از 4000 شات عکس گرفتم! ولی دوربین حدود 15,000 شات کار کرده.
آیا اشکال از لنزه یا دوربین؟ من خودم فکر میکنم که اشکال از دوربین باشه ولی گفتم از شما بپرسم را حل مشکل چی هستش؟
با سپاس از راهنماییتون
پاینده باشید
سلام يه سوال دارم من لنز ١٨-١٠٥ نيكون تهيه كردم بعد ٢ روز كه اومدم فيلتر يو وي روش ببندم ديدم يه لكه مثل اب دهن خشك شده رو لنز هست اومدم با كيت تميز كننده هاما كه تهيه كردم تميز كنم بهدش متوجه شدم يه خط خيلي ريز و يه قسمت از وسط شيشه لنز يه حالت ماتي يا مثل بخار هست هركار ميكنم نميره رفته رو اعصابم ميشه قسمت شيشه جلو لنز تعويض كرد؟چقدر هزينه داره؟من با كاغذ مخصوص و يه مايعي كه مثل الكل هست تو كيت هاما تميز كردم ممنون ميشم كمك كنين
با سلام خدمت استاد قاسمی عزیز
یه دوربین canon 60d با لنز 18-200 دارم که جدیدا دوتا نقطه روی همه عکس هام هست تو ویزور م که دقت کردم مخصوصا رو به سمت اسمان که باشه لکه ها کاملا معلومه . خواستم بدونم ایراد از کجاست ؟؟؟و چقدر هزینه اش میشه چون گارانتی دوربین تموم شده .
با تشکر
سلام
قبل عید بود که دوربینم (60D) مادربردش سوخت بامراجعه به مرکز خدمات گارانتی و انتظاره دوماهه دوربین تعمیر شد و ب دستم رسید.
هیچ مشکلی نداشت تا این که امروز ینی بعد گذشت یک هفته فهمیدم یه مشکل داره.
مشغول عکاسی بودم که دوربین خاموش شد.گفتم شاید باطریش تموم شده.باطری رو زدم به شارژ که دیدم بالایه 75 درصد شارژ داره با این حال گذاشتم صد شد و باطری رو جا زدم و دوربین روشن شد.نزدیکایه 80 درصد بود که باز خاموش شد.دورباره مراحل شارژ رو انجام دادم و دوربین روشن شد.
با توجه به این که قبل تعمیر مشکلی با باطری نداشتم و این که دوربین هیچ مشکلی جز این مورد نداره
پس ایرادش کجاس؟لطفا راهنماییم کنید که بد جوری گرفتار شدم.کارم مونده بین زمینو هوا
ممنون ازراهنمای اما هم جلو هم انتهای لنز رو تمیز کردم اما پاک نشد این نقطه ها که ریز هم هستند از جلو لنز که با دقت کنی معلومه . از تو ویزور هم معلومه تو عکس ها هم هست مخصوصا بعد از ادیت بیشتر معلوم میشه . سوالم بیشتر در مورد هزینه درست شدنشه چون دوربین خیلی وقته گارانتیش تموم شده . میخوام ببینم اگه هزینه اش زیاد میشه . دوربین و رد کنم بره ...:?
پستی که من گذاشتم دو صفحه عقب افتاد ولی هنوز جوابی نگرفتم جوابی که شامل بله و خیر برای تعمیر اون میشه ، وقتی شما عزیزان جواب مارو در اینجا نمی دید چه امیدی هست که در تهران پاسخگو باشید ؟ من خواهش کردم که برای من مشخص کنید اگر این لکه ها قابل رفع هستند از مشهد به تهران بیام . من معطل تعمیر دوربین برای انجام کارهام هستم . بازم متشکرم . فایل پیوست 44325
رم رو هم تست کن يعني با يک رم ديگه امتحان کن.
(مربوط به سوال دوستي که يک سوم عکساش خراب بود)
جناب قاسمی سلام. چطور دوربین واسه تعمیر بفرسم واستون؟ از شهرستان هستم و کنون 7 دی. هم خشاب مموری خراب شده هم فیش usb ؟ بفرسم تهران پیش اشناها که اونا بیارن پیشتون یا واستون پست کنم یا باید خودم بیارم؟ ممنون
سلام جناب قاسمی عزیز
تعمیرگاه مرکزی جای باطری Nikon F90 رو موجود داره؟
اگر جواب مثبت هستش قیمت رو ممکنه بفرمایید
با تشکر
متشکرم از توجه شما ، چون من بیشتر با دوربین تصویر برداری می کنم احتمال می دم پرز یا غباری روی سنسور نشسته و بر اثر داغ شدن سنسور این لکه ها رو به جا گذاشته ، خودم فکر نمی کنم هات پیکسل باشه چون منظم و به شکل پیکسل های مربعی نیستن . همچنان منتظر عنایت جناب قاسمی هستم .
[QUOTE=شهاب سیّافی;335443]سلام. من به تازگی یه دوربین D90 کارکرده خریدم. پشت دوربین سمت راست دکمه 4 جهته یه لاستیک نرم هست که انگشت شست دست راست روش میمونه. مال من اون لاستیکش افتاده!!! عکسشو میذارم که مشخص شه کجارو میگم.شما این قطعه رو دارین؟ بعد اصلا این قطعه به تنهایی پیدا میشه یا باید کل بدنه رو عوض کنم؟ خیلی خیلی ممنون[ATTACH]44024[/ATTAC
دوست بسیار عزیزم سلام و پوزش فراوان در ارسال پاسخ
متاسفانه اشکال قطعه rubber staeg در سری دوربینهای نیکون و کانن امری متداول شده است که ترکیبات شمیایی باعث کشیدگی قطعه مزبور شده است مواد به کار رفته از طرف کمپانی ها به خاطر راحتی مصرف کننده و عدم خسته شدن مصرف کننده در نگه داشتن دوربین از گیریس های استفاده میشود که به عرق دست حساس و پس از معادلات شمیایی باعث کشیدگی میشود و این امر باعث این اشکال است .
چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد قطعه مزبور به صورت رایگان تعویض میگردد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدمات ما
خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
ابتدای بلوار میرداماد - برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تلفن 88786036
میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 ط 3واحد 6 تلفن 88840065
مراجعه و حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به تعویض رایگان اقدام شود
با تشکر گروه تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست بسیار عزیزم سلام و پوزش فراوان در ارسال پاسخ
متاسفانه اشکال قطعه rubber staeg در سری دوربینهای نیکون و کانن امری متداول شده است که ترکیبات شمیایی باعث کشیدگی قطعه مزبور شده است مواد به کار رفته از طرف کمپانی ها به خاطر راحتی مصرف کننده و عدم خسته شدن مصرف کننده در نگه داشتن دوربین از گیریس های استفاده میشود که به عرق دست حساس و پس از معادلات شمیایی باعث کشیدگی میشود و این امر باعث این اشکال است .
چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد قطعه مزبور به صورت رایگان تعویض میگردد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدمات ما
خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
ابتدای بلوار میرداماد - برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تلفن 88786036
میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 ط 3واحد 6 تلفن 88840065
مراجعه و حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به تعویض رایگان اقدام شود
دوست عزیزم علی
با سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال بوجود امده مربوط به عدم کارکرد استاندارد گروه لنز است این اشکال عمدتا مربوط به فشار غیر متعارف به لنز است
هزینه راه اندازی برای شما دوست عزیز در سایت عکاسی 380000 ریال و موعد تحویل 48 میباشد خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت عکاسی هستید خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدمات ما
1-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
2-ابتدای بلوار میرداماد - برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تلفن 88786036
3-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 ط 3واحد 6 تلفن 88840065
دوست عزیزم میلاد سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ایا از باطری خود مطمین هستید این اشکال نمیتواند مربوط به دوربین شما باشد .احتمال خرابی باطری به نظر میرسد خواهشمندم در صورت امکان با دردست داشتن بیمه و کارت گارانتی ایده ال دوربین به یکی از مراکز خدماتی ما به ادرس زیر مراجعه و حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید در صورت داشتن بیمه نامه شرکت ایده ال دوربین باطری به صورت رایگان تعویض میگردد
دوست عزیزم سلام و تشکر از شما
خیلی متاسف هستم از اشکال بوجود امده اصولا تمیز کردن شیشه های لنز توسط محلول و دستمالهای از نوع خاص که ضد خش است استفاده میشود ولی نگران نباشید دوربین و لنز شما چنانچه دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد اشکال بوجود امده به صورت کاملا رایگان انجام میشود خواهشندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه و حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید
دوست عزیزم افشین سلام و پوزش فراون در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال دوربین شما در 2 قسمت لحاظ است
1- کثیف بودن af sensor
2- احتیاج به af adjust
در یکی از مراکز خدماتی ما کلیه موارد سرویس صفحه حسگر -وضیعت شاتر -به روز رسانی و حتی نصب برنامه af adjust که فقط در گروه تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین وجود دارد به صورت کاملا رایگان برای فقط اعضای محترم سایت عکاسی انجام میگردد .خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال توسط نرم افزار و ابزارالات خاص تنظیم اقدام فوری شود
سلام جناب استاد قاسمی عزیز ممنون از جوابتون ولی من مشهد هستم دوربین گارانتی داره ولی بیمه نه البته کارت گارانتیشم هنوز بدستم نرسیده گفتن 15 روز بعد میاد البته وقتی خوب چک کردم خشی نبود ولی یه حالت دون دون ریز زیر نور و یه حالت ماتی یا مثلا بخار گرفتگی حالا چی دستور میفایین؟؟؟
دوست عزیزم میثم
سلام و تشکر از شما
نگران نباشید کثیفی صفحه فوکس اسکرین باعث ناراحتی شما شده است از دست زدن به صفحه فوکس اسکرین پرهیز نمایید و در رابطه با دو نقطه به روی عکس نیز احتیاج به شتشوی صفحه حسگر است خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به شتشوی سریع و سرویس رایگان اقدام شود
با تشکر گروه تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم ایمان
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
چنانچه مایل هستید در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما ارسال و حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت عکاسی هستید
-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
میلاد عزیز دوست عزیزم
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
امیدوارم به بزرگی خودتان اینجانب را عفو بفرمایید
متاسفانه خبر خوبی برای شما ندارم و اشکال بوجود امده مربوط به سوختگی نقاط صفحه حسگر است که توسط نرم افزار رفع نمیشود و مستلزم تعویض کامل صفحه CMOS است این اشکال مربوط به بالا رفتن نقطه ای حرارت در دوربین شما است در کلاسهای برگزار شده این سوال را از مدیر بخش خدمات کره جنوبی کرده و نامبرده با نشان دادن فیلمی متوجه شدم که وقتی حرارت نقطه ای دوربین به بالاترین حرارت میرسد دوربین در کمتر از 37000 ثانیه دچار سوختگی شدید میشود که این اتفاق برای دوربین شما بوجود امده است یکی از این موارد که جزو موارد شایع است قرار گرفتن نور لیزر به طرف صفحه حسگر است و جزو خدمات کانن و کمپانی های معظم به صورت رایگان نمیباشد
ولی چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد این اشکال برای شما عضو محترم سایت به صورت کاملا رایگان انجام میشود
خیلی متاسف هستم از اشکالی که برای دوربین شما بوجود امده است
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین خود را به همراه کارت گارانتی و بیمه ایده ال دوربین به یکی از مراکز خدماتی ما ارسال تا بلافاصله نسبت به تعویض و نصب کامل برنامه CMOS ADJتوسط نرم افزار خصوصی کانن اقدام شود
-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
با سلام
و ضمن عرض ادب؛ حضور محترم مدیریت شرکت ایده آل دوربین.
سوال من: چنانچه شخصی دوربینی از خارج از کشور خریداری کرده باشد آیا میتواند با پرداخت هزینه حق گارانتی و بیمه، در صورت لزوم از امکانات آن شرکت استفاده کند؟(دوربین را بیمه نماید)
و در صورت امکان، از کجا باید اقدام شود؟
با سپاس فراوان
با سلام
من دو ساله که یک دوربین کانن sx30 پاورشات دارم. بعد از این که چند روز پیش برای اخرین بار شارژش کردم باهاش فیلم گرفتم ولی وقتی خواستم فیلم رو از روی دوربین بازبینی کنم صدایی پخش نمیشد اما روی کامپیوتر صدا داشت. نمیدانم تنظیماتش بهم خورده یا قطعه ای از دوربین مشکل پیدا کرده.
لطفا مرا راهنمایی کنید. متشکرم
سلام دوستان من یه دوربین 5D MARKII دارم که به تازگی وقتی عکس می گیرم باهاش روی عکس نقطه های قرمز می ندازه لنز هم عوض کردن بازم فایده نداشت من یه عکس ضمیمه می کنم تا ببینید و دور نقاط خط می کشم .
ممنون اگه کسی منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست و چجوری می تونم حلش کنم .
لینک عکس :
http://bahalbax12.com/wp-content/upl...11-700x466.jpg
فایل پیوست 44434
درود بر جناب قاسمی عزیز
من یک لنز تامرون دارم که جدیدا توی شیشه داخلی مقدار زیادی گرد وجود داره که کمی آزار دهنده هستش
1- میخواستم بدونم شما کار تمیز کردن این لنز رو انجام میدید؟
2- از نظر تامین امنیت و خدایی ناکرده کم شدن کیفیت اپتیک و ... تمیز کردن داخل لنز مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3- هذینه این کار برای بچه های سایت چقدر هستش؟
لنز مورد نظر Tamron 70-300 مانت پنتاکس هستش
پیشاپیش از همکاری شما با دوستان سایت و کمک به من تشکر میکنم و منتظر جوابتون هستم
سلام آقای قاسمی
وقت بخیر
من دوربین sx20 Canon رو چند روز پیش دادم خدمتتون. روشن نمیشد (لنزش بیرون نمیومد)
دیروزم اگه خاطرتون باشه تماس گرفتم گفتید 1 قطعه از موتورش خراب شده سفارش دادین که بیارن براتون.
میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
موتور کاملاً از کار افتاده؟
ممنون
امین فرزان
جناب قاسمی وقت بخیر،
مدتی هست که قبار و دانه های زیادی در ویزور Canon 40D مشاهده میکنم که با دمنده و محلول سعی بر تمیز کردن آینه و فوکوس اسکرین داشتم که تا حدودی بهتر شد ولی گویا این گرد و قبار در داخل قرار گرفته و امکان تمیز شدن نیست. به طوری که ویزور کدر شده و مانند گذشته نیست. امکان درست (تمیز) شدن هست؟
مورد دوم وجود نقطه های قرمز رنگ در تصاویر ثبت شده هست که در حالت معمول نمایش داده نمیشه، ولی وقتی در شب زمان تصویر برداری به بیش از 30 ثانیه (مثلا 100 یا 300 ثانیه) میشه، این نقاط نمایان میشن که با تمیز شدن سنسور باز هم باقی موندن. ممکنه مربوط به پیکسل های سوخته سنسور باشه؟ امکان اصلاح از طریق نرم افزار هست؟
پ.ن: جهت یادآوری، این دوربین رو قبل از عید برای تعویض ریلیز شاتر حضوری خدمت شما آوردم که اون روز کلا فراموش کردم این مشکل رو هم مطرح کنم.
با تشکر
سلام آقای قاسمی. قبل عید دوربینو آوردم تعمیرگاه برا تعویض چرم ( کنون 50دی) برا تعویض چرم. که تعویض نکردن. بعد باهاتون تماس گرفتم به خاطر مشکل به وجود اومده قرار شد چرم هارو برام ارسال کنید 27اسفند بود که گفتین. آدرسو براتون ارسال کردم ولی جواب دریافت نکردم.. تا امروز که نرسید دستم. تا اینکه چند وقت پیش دوربینمو از ماشین دزدین!! میخواستم بگم اگه ارسال نکردین دیگه نکنین. منمنون . بازم مرسی بابت راهنمایی
سلام جناب اقای قاسمی. دوربین 7دی که مشکل قطعی فیش usb و خراب شدن سوکت مموری داشت واسه تعمیر به شرکت شما فرستادم . امروز طی تماسی که داشتم گفتن که قطعی فیش باعث صدمه به مادر برد دوربین شده و قرار شد که باز روی اون کار کنن . اما مینبورد دوربین صدمه ندیده یعنی فقط فیش یو اس بی ان قطع شده و هیچ مشکلی در سیستم ان بوجود نیامده. از انجا که هزینه تعویض مینبرد حدود دو ملیون بیان کردن خواستم ببینم امکانش هست که از روی برد ان بصورت سیم کشی و تعمیر , فیش ان را راه انداخت؟
البته اینو میدونم که برد اون دوطرف مدار هست و کار ظریف و سختی هست اما پرداخت این هزینه بخاطر قطعی یواس بی خیلی زیاده.
البته خراب شدن سوکت مموری هم بخاطر همین که واسه انتقال عکس به کامپیوتر باید مموری cf رو بیرون می اوردم و توی جا زدن مموری بروی دوربین , بخاطر بی دقتی باعث خراب شدن سوکت مموری شد .
نوشته اصلی توسط kiavash http://forum.akkasee.com/images/butt...wpost-left.png
سلام اقای قاسمی اگه لطف کنید یه راهنمایی هم بدید به بنده ممنون میشممموري sanDisk 32 رو يكي دوروزه خريديم. الان كه در شيارsdدوربين قرارميدم اون حالت فنري كه هميشه دراخرين لحظه واردكردن مموري وجودداره ديگه نداره وفقط بطوركامل ميره تودرگاه كارت حافظه وبه همين دليل براي خارج كردنش بايد با يه سوزن يا همچه چيزي بزنم زيرمموري كه بياد بالا ونميشه فشاردادپايين تا بااون حالت فنري بياد بالا.
كلي جا خوردم و به خيالم شاداماد(دوربين تازه خريداري شده ام) مورددار شده ولي رم هاي ديگه اين مشكل رونداشتن. مشكل ازچي ميتونه باشه؟ :think:;
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که ایا ممکنه این کارت بر درگاه کارت حافظه دوربین هم اثرمنفی بگذاره؟ واصلا همچین ایرادهایی تابحال تجربه کردید؟ اگه هست که من کارت رو تعویض کنم؟
جناب قاسمی سلام.
خواستم دوباره اینجا هم ازتون تشکر ویژه کنم بخاطر تخفیف خوبی که برای تعمیر لنز و چرم بدنه دوربینم بهم دادین (D90 نیکون که پنج شنبه از رشت اومدم خدمتتون) واقعا خیلی ممنونم و خیلی هم سعادت داشتم که از رشت تا تهران اومدم و تونستم خودتونو ببینم تو همون روز. همینطور هم از آقای فاخری هم تشکر میکنم که واقعا با صبر و حوصله و نهایت ادب و احترام جواب سوالاتمو راجع به مشکل لنزم دادن. مجموعه بسیار خوبی دارین و امیدوارم که سالهای سال شاد و سربلند و پیروز باشین.
با عرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم . . .
من یه دوربین سونی hx20V دارم که امانت دادم دست دوستم . حالا دوربینو انداخته تو آب . کلا دوربین 3-4 ثانیه تو آب بوده و سریع از آب درآورده و باطریش رو در آورده .
الان 2 روزه که دوربینو گذاشتم جلوی باد ( باد بلوور ) . هنوز روشنش نکردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید الان من چکار باید بکنم . میشه دوربین رو روشن کرد الان ؟
بنظرتون آب به اپتیک و سنسور آسیب زده ؟
کجا بفرستم برای سرویس ؟
ممنون میشم بهم زود جواب بدید . . .
دوست عزیز من یه راه حل میگم که روی گوشی امتحان کردم و جواب داده. من گوشیم افتاد توی آب و سریع باتریشو کندم ولی هر چقدر جلو باد گرفتم درست نشد و فقط بخارای پشت ال سی دی بیشتر شد انگار آب توش بخار میشد میومد اینجا گیر میکرد. یجایی خونده بودم که برنج رطوبت گیره ولی با توجه به اینکه تو رشت خود برنج هم رطوبت داره من یه ظرف پلاستیکی رو از برنج پر کردم بعد گوشی رو گذاشتم داخل برنج و ظرف رو گذاشتم روی شوفاژ. اینجوری برنج رطوبت گوشی رو میگرفت و حرارت هم رطوبت برنج رو!!! پلاستیکی بودن ظرف واسه این بود که دمای برنج خیلی بالا نره. بعد از 7 8 ساعت گوشی رو دراوردم و بدون هیچ مشکلی کار کرد. حتی داخل صفحه ال سی دیش هم که بخار زده بود بدون هیچ لکی برطرف شد. شاید واسه شما هم جواب بده
all dear
hi
sorry i am in japan
I will respond as soon as possible
thanks
بجای اين همه دردسر از نم گير هايی که داخل جعبه لوازم ديگه موجوده ميتونيد استفاده کنيد
سلام
من دوربین FUJI HS20 دارم.
متاسفانه دوربین ضربه میخوره و از کار می افته. بعد از اینکه دوربین رو دادم برای تعمیر به من گفتن مشکل از لنز هست.( فلتش پاره شده بود اگه اشتباه نکنم.)
بعد از تعمیر اما تمام عکسهای من خراب میشن.
به این معنی که وقتی روی بخش مرکزی سوژه فوکوس می کنم اطراف تصویر تار می شه و وقتی به صورت دستی روی اطراف سوژه فوکوس می کنم مرکز تصویر از فوکوس خارج میشه.
در ضمن تصاویر خامی هم که می گیرم مشکل دارن.
آیا این مشکل قابل رفع هست؟