آقا دلو زدم به دریا و دوربین رو روشم کردم . . .
خوشبختانه هیچیش نشده . . .
عکس هاش رو هم بررسی کردم ، هیچ تفاوتی با قبل نداره . خدا رو شکر . . .lol
Printable View
آقا دلو زدم به دریا و دوربین رو روشم کردم . . .
خوشبختانه هیچیش نشده . . .
عکس هاش رو هم بررسی کردم ، هیچ تفاوتی با قبل نداره . خدا رو شکر . . .lol
جناب مهندس قاسمی عزیز
باسلام
دوربین S5is بنده موقع روشن شدن پیام Lens Error میده و لنز با صدای تق تق گیر میکنه لطفا راهنمایی بفرمایین که اشکال احتمالی از کجاس و برآورد شما از هزینه تعمیرش در چه حدودی هست آیا ارزش تعمیر داره یا خیر.
متشکرم
دیانی
با سلام
دوربین من امروز به خاطر بی توجهی از دستم افتاد و متاسفانه LCD دوربین صدمه دیده و قادر به نمایش چیزی نیست. خوشبختانه به لنز و قسمت های دیگه آسیبی نرسیده می خواستم بدونم با توجه به اینکه گارانتیش هم تموم شده چقدر باید برای تعمییر LCD بپردازم؟؟ دوربین من کنون 550D هست.
دوستان برای تمیز کردن سنسور تو مشهد جایی رو میشناسن؟ یا باید بفرستم خدمت آقای قاسمی ؟
سلام.
از دوستان کسی اطلاع داره هزینه ی تعویض حلقه ی نقره ای لنز 85-15 چقدره؟
سلام
امروز وقتی دوربین رو روشن کردم بعد از مدت ها مجدد با این پیغام مواجه شدم cannot communicate with battery use this battery?
با یک باطری دیگر و نیز با گریپ هم تست کردم باز همین پیغام رو داد
باطری cr رو هم عوض کردم اما درست نشد
دوربین 7d
لطفا راهنمایی فرمائید
با تشکر
سلام
امروز دوربینمو خواستم روشن کنم اما نشد!!
باطری دیگه زدم؛ با و بدون گریپ تست کردم؛ کارت رو عوض کردم؛ لنزو عوض کردم
هیچ اروری هم نمیده؛ اصلا روشن نمیشه!
مشکل از کجاست؟
canon 30D
جناب آقای قاسمی و همکاران محترم، سلام
سوال من در مورد لنزهای نیکون هست. آیا یک لنز نو، هنگامی که از جعبه خارج می شود، در فضای داخلی لنز، یعنی پشت عدسی ها و دقیقا داخل خود لنز، احتمال وجود ذرات گردو غبار هست؟ من متوجه برخی لکه ها در هنگام عکاسی با دیافراگم های بسته شدم که بعد از بررسی، دیدم که داخل لنز ذرات گرد و غبار وجود دارد. تقریبا هم یک هفته است که لنز را خریده ام.
در صورتی که گرد و غبار داخل لنز وجود داشته باشد، با توجه به اینکه از خرید آن زمان بسیار کمی می گذرد، تکلیف من چیست؟فروشنده و گارانتی کننده چه وظیفه ای در قبال من دارند؟ آیا ممکن است که فروشنده، لنز دست دوم یا تعمیر شده به من داده باشد؟ آیا در صورت تعمیر شدن لنز، ممکن است در تعمیرگاه، ذرات گرد و غبار وارد لنز شده باشد؟
چطور می توانم مطئمن شوم که لنز تعمیر یا باز نشده است؟
سلام
من همین الان یه دوربین سونی wx50 خریدم و دارم اونو شارژ اولیه می کنم
ولی بعد از چند لحظه که به برق وصل می شه اون چراغ قرمزش که مربوط به شارژش هست همواره خاموشه!!! نمی دونم باید تمام مدت اون قرمزه روشن باشه یا نه!!!!
به نظرتون خرابه؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟
On charging the battery pack
Charge the battery pack (supplied) before using the camera for the first time.
You can charge the battery pack even if it is not completely discharged. In addition, even if the battery pack is not fully charged, you can use the partially charged capacity of the battery pack as is.
We recommend charging the battery pack in an ambient temperature of between 10°C to 30°C (50°F to 86°F). The battery pack may not be effectively charged in temperatures outside this range.
Effective use of the battery pack
Battery performance decreases in low temperature surroundings. So in cold places, the operational time of the battery pack is shorter. We recommend the following to ensure longer battery pack use:
Put the battery pack in a pocket close to your body to warm it up, and insert it in the camera immediately before you start shooting.
(If there are any metal objects such as keys in your pocket, be aware of short-circuits.)
The battery pack will run out quickly if you use the flash or zoom frequently.
We recommend having spare battery packs handy for two times or three times the expected shooting time, and making trial shots before taking the actual shots.
Do not expose the battery pack to water. The battery pack is not water-resistant.
Do not leave the battery pack in extremely hot places, such as in a car or under direct sunlight.
You may not be able to turn on the camera or the battery pack may not be effectively charged if the terminal section of the battery is dirty. In this case, wipe any dust off lightly using a soft cloth or a cotton swab to clean the battery.
Remaining battery charge
A remaining charge indicator appears on the screen.
فایل پیوست 46044
A: High
B: Low
It takes about one minute until the correct remaining charge indicator appears.
The remaining charge indicator may not be correct under certain circumstances.
When [Eco Mode] is set to [Standard] or [Max], if you do not operate the camera for a certain period of time while the power is on, the screen becomes dark, then the camera turns off automatically (Auto power-off function).
How to store the battery pack
Fully discharge the battery pack before storing and store the camera in a cool, dry place. To maintain the battery pack’s function, charge the battery pack and then fully discharge it in the camera at least once a year while storing.
To use the battery pack up, leave the camera in slideshow playback mode until the power goes off.
To prevent staining the terminal, short-circuiting, etc., be sure to use a plastic bag, etc. to keep away from metal materials when carrying or storing.
On battery life
The battery life is limited. Battery capacity decreases over time and through repeated use. If decreased usage time between charges becomes significant, it is probably time to replace it with a new one.
The battery life varies according to how it is stored and the operating conditions and environment in which each battery pack is used.
Compatible battery pack
The NP-BN (supplied) or NP-BN1 (sold separately) can be used with this model.
دوستان جناب قاسمی که کم پیدا شدن. کسی میدونه هزینه تعویض شاتر d90 چقدره؟
من يک لنز 24-70 سری اول خريدم که قسمت عقبش شکستگی داره
ميشه بگيد هزينه تعميرش حدوداً چقدر ميشه؟
فایل پیوست 46528
سلام جناب قاسمی عزیز.مثل اینکه قسمت شده بخاطر تعمیری دوربین خدمتتون برسم و مزاحمتون بشم.امیدوارم مشغله های کاری یه روزی کم بشه و دیدارهای مجدد بعدی به تعمیرات و ... ختم نشه .البته باز خدارو شکر که همینها بهونه ای است برای ملاقات شما استاد عزیز.
این اخوی ما یه canon 350d دارند که به صورت ناشیانه با گوش پاک کن و شیشه شور!!!! برداشتند سنسور رو تمیز کردند که در سنسور مقداری خط پنبه افتاده البته خط نیستا یه جورایی در اصل رد است!! خلاصه در عکسها نشون نمیده و چیزی که الان هست تعداد 2-3 تایی لک است که از قبل بوده و تو عکسها می افتاد. مشکل بعدی و اساسی اینه که بعد اون جریان دوربین گهگداری شات که میزنه عکسهایی که کل صفحه تار و سیاه است میگیره و بعد از سه چهار تا شات که همگی اینطوری هستند پیغام ارور 99 میده !! البته یه رم بد کیفیت هم انداختند روی دوربین که شاید علتش اون باشه ولی الان رم های دیگه هم میندازه باز همون مشکل است. باتری رو که برمیداره درست میشه ولی دوباره مشکل پدیدار میشه.لطفا برآورد هزینه حدودی کنید و علت از چی هست به نظر شما؟
ارور 99 اگر درست يادم باشه مربوط به شاتر
دوربين رو روی حالت عکاسی پی در پی بزاريد و پشت سر هم عکس بگيريد (وقتی بافر پر شد اجازه بديد خالی بشه و دوباره شروع کنيد)
احتمالاً درست بشه
Error 99 مربوط میشه به اشکال در اتصال لنز و دوربین
با تشکر از جناب قاسمی بابت برخورد خوب و زحمتی که روز پنجشنبه برای من کشیدن
البته ایشون ابراز ناراحتی کردن بابت اینکه سفر بودن و نتونستن طی چند روز اخیر به انجمن سر بزنن که به زودی لطفشون شامل حال ما میشه :-)
سلام
من خوندم که جناب قاسمی در این سفر اخیر، برای سرویس مشکل D600 نیکون تشریف برده اند . لطفا در صورت امکان در این خصوص راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
با درود فراوان
دوربین (Sony A300)من از دستم افتاد و در حال حاضر وقتی عکس میگیرم تصویری که در ویزور میبینم با تصویری که ثبت میشود متفاوت است و وقتی دوربین را روشن میکنم صدای بدی میدهد ؟چاره چیست؟
با سلام خدمت دوستان بزرگوار
لطفا کمک کنید و منو راهنمایی کنید .من تقریبا ۱ سال و دو ماه پیش یه کنن ۵ خریدم .اما کلا زیاد استفاده نکردم چون ۸-۹ ماه رو مسافرت رفتم که هبچ استفاه نکردم ازش .حالا که برگشتم بعد از دوبار استفاده .باره سوم دیدم که وقتی از نقاط فوکس چپ و راست دورست عمل نمیکنن یعنی اینکه وقتی از اون ها استفاده میکنم عکس اصلا شارپ نیست .اما اگر از نقاط فوکس بالا یا پایین ی وسط استفاده میکنم .درست عمل میکنن.حالا که دوربین رو بردم نمایندگی میگنن چون یکسال گذشته گارانتیش تموم شده.و هزینش حدودا ۴۰۰ پوند میشه که هزینه بالای هست .میشه اگه راه دیگه ای هست بم بگید ؟
تی قبضی که برای چک فنی بم دادن مشکل رو انها معرفی کردن .میخوام بدونم اخه چرا من که زیاد استفاده نکردم .
MAIN ASS'Y, DIAL
POWER DIAPHRAGM
LENS ASS'Y, IMAGE
با سلام. آقای قاسمی لطفا به داد این تاپیک برسید!
چند روز قبل تریگری که روی دوربین سوار بود ضربه خورد و از پایه شکست. چون وسط کار بودیم با دست به بدنه نگهش داشتیم و چند دقیقه با همین وضع ادامه دادیم ولی از اون به بعد دوربین زمانی که خاموشه باطری خالی میکنه. میخواستم بدونم مشکل از دوربینه یا از باطری.
ممنون
دوست عزیزم سیاوش
باعرض سلام و پوزش فراوان از شما و کلیه دوستان عزیز در تاخیر ارسال پاسخ
گرد وغبار به روی لنز نشانه فاسد شدن چسب دور عدسی میباشد که امکان جذب غبار در لنز بوجود نمیاید و باعث سقوط به محوطه عدسی ها میشود نگران نباشید اصولا در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین پس از باز شدن هرگونه لوازم خدماتی حتما اجاست توسط نرم افزار و ابزارالات خاص انجام میشود و لوازم عکاسی به صورت کاملا استاندارد به مشتری تحویل میگردد .در ضمن سرویس و شتشو عدسی و لنز برای شما دوستان عزیز عضو سایت عکاسی کاملا رایگان میباشد
با تشکر گروه خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوریبن /شرکت ایده ال
سلام جناب قاسمی سفر بخیر . در مورد لکه های دوربین d600 به نتیجه ای رسیدید . ممنون میشم در جریان بگذارید ما را ممنون .
جناب قاسمی سلام. چند وقت پیش سوالی مطرح کرده بودم، الان که دیدم آنلاین هستین، مجددا عرض میکنم:
سوال من در مورد لنزهای نیکون هست. آیا یک لنز نو، هنگامی که از جعبه خارج می شود، در فضای داخلی لنز، یعنی پشت عدسی ها و دقیقا داخل خود لنز، احتمال وجود ذرات گردو غبار هست؟ من متوجه برخی لکه ها در هنگام عکاسی با دیافراگم های بسته شدم که بعد از بررسی، دیدم که داخل لنز ذرات گرد و غبار وجود دارد. تقریبا هم یک هفته است که لنز را خریده ام.
در صورتی که گرد و غبار داخل لنز وجود داشته باشد، با توجه به اینکه از خرید آن زمان بسیار کمی می گذرد، تکلیف من چیست؟فروشنده و گارانتی کننده چه وظیفه ای در قبال من دارند؟ آیا ممکن است که فروشنده، لنز دست دوم یا تعمیر شده به من داده باشد؟ آیا در صورت تعمیر شدن لنز، ممکن است در تعمیرگاه، ذرات گرد و غبار وارد لنز شده باشد؟
چطور می توانم مطئمن شوم که لنز تعمیر یا باز نشده است؟
سلام و خسته نباشید
پارسال همین روزا با دوستان رفته بودیم اردبیل سمت روستای آلوارس انقدر هوا سرد بود که لنز من (18-55 نیکون) هرچی بیشتر عکس میگرفتم سفت تر میشد و تا جایی که انقدر سفت شد که وقتی چرخوندمش یه صدایی اومد و تموم! گویا عدسی ها از ریلشون خارج شده بودن.ماهم که گفتیم یه پا اوستاییم بزار درستش کنیم اومدیم خونه و افتادیم به جونش هرکار کردیم جا نرفت که نرفت در این بین هم چند تا سیم و فنر و ازین چیزاش گم و گور شد! یعنی اومدیم ابرو رو درست کنیم زدیم چشمشو کور کردیم! گفتیم ولش کن یه لنز 18-55 که این حرفها رو نداره میریم یه بهترشو میخریم.بعدش هم انقدر درگیر شدم که یهو دیدم چه کلاهی سرم رفته قیمت ها دست کم 3 برابر شدن! حالا یکم سرمون خلوت شده موندیم بی لنز میخواستم ببینم همچین چیز درب و داغونی امکان تعمیر داره؟ اگه داره ارزش تعمیر داره؟
شرمنده سرتون رو درد آوردم
ممنون میشم اگه یه خانواده ای رو از نگرانی در بیارید
ببخشیداقای قاسمی یه سوال دیگه هم اگه ممکنه داشتم ممنون میشم همکاری بفرمایین:
من یه لنز 135م م نیکون (حدود1995) اف2.8 دارم که یه نقطه کوچک روی عدسی جلوی لنز ایجادشده.فک کنم عمق این زدگی حدود1/4 میلیمتر باشه ودرعکسها هم خیلی اوقات اثرش رو مشاهده نمیکنم البته.منتها چون این لنزروخیلی دوست دارم وهمه جا باهامه , این نقطه توذوقم میزنه. حالا میخواستم ببینم این عدسی جلوی لنز قابل تعویضه؟ واگه هست حدودا چقدر هزینه خواهد داشت؟
باعرض خسته نباشید و قدردانی از همکاری وپاسخگویی.
سلام جناب قاسمی
خسته نباشید. سفرها بی خطر. در مورد D600 نیکون لطف میکنین دقیق بگین به چه نتیجه ای رسیدین؟
(سلام جناب قاسمی
من دوربین FUJI HS20 دارم.
متاسفانه زمین افتاد و لنزش از بدنه جدا شد.
آیا قابل تعمیر هست یا بنده باید به دنبال یک دوربین جدید بگردم؟
و در صورت تعمیر هزینش از چه رقمی شروع میشه؟
با سلام
و ضمن عرض ادب و احترام؛
تشکر مجدد از جناب آقای قاسمی و همچنین همکاران محترم ایشان در تعمیرگاه مرکزی دوربین
حقیقتا زبانم از بیان محبت های ایشان الکن است، برخورد بسیار عالی و انصافا زبانزد در تکریم ارباب رجوع حتی افراد عادی.. و چه برسد به اینکه از دوستان فروم هم باشید، دیگر الطاف ایشان دو برابر، مضافا بر تخفیفات بسیار که بنده شرمنده ایشان شدم.
سربلندی و پیروزی روزافزون شما را از خداوند منان خواستارم.
ارادتمند شما.
من پيغام شخصی دادم جواب نداديد
من يک لنز 24-70 سری اول کنن دارم ، مشکل فکوس نداره اما شارپ نيست و عدسی ها بايد تنظيم بشن
ميخواستم بدونم ايران جايی ميتونه لنز رو تنظيم کنه يا نه؟؟
خروجی لنز الان مثل لنز های ارزون قيمته (روی 3 پايه و ..... تست کردم مشکل از لنزه لنز های ديگم مشکلی ندارن)
اگر کسی از دوستان هم اطلاع داره خبر بده که من لنز رو بفرستم ايران
با سلام و عرض خسته نباشید به شما و نمامی همکارنتان
سوال من در مورد فوکوس دوربین 60d هست
دوربینم مشکلی پیدا کرده بود که مجبور به تعویض مین برد اون شدم که پس از حدود یک ماه که دوربین به دستم رسیده کمی که باهاش کار کردم متوجه شدم که مشکل فوکوس داره البته مشکلش کمی خاص هست
وقتی در حالت عادی با دوربین عکس میگیری عمل فوکوس انجام میشه صدای بیپ هم پنیده میشه و عکس هم گرفته میشه ولی عکس فوکوس درستی نداره و سوژه ها تار هستند ولی وقتی در حالت لایو ویو عکاسی میکنی فوکوس لایو ویو که زمان بر هم هست به درستی فوکوس میکنه و جزعیات سوژه کامل مشخص هست
میخوام بدونم مشکل از چه چیزیه حتی نرم افزار دوربین رو هم مجدد از نو اپدیت کردم ولی مشکل همچنان باقیه ؟
مین برد رو هم گارانتی دوربین تعویض کرده که نورنگار بوده
ممنون از پاسخگویتون ولی چرا این مشکل در حالت لایو ویو وجود نداره ؟
هزینه این تعمیر چقدره ؟
چه نرم افزاری این کار رو انجام میده
اخه از شهرستان خیلی سخته بردن دوربین به تعمیر گاه مرکزی
و اینکه تعمیر چقدر زمان بر هست
با عرض سلام خدمت جناب قاسمی
مشکل بنده err01 هست که لنز 85-17 روی بدنه 60d اعلام میکنه
لطف کرده و علت رو بفرمایید و اینکه قابل تعمیر هست و هزینه اون
پیشاپیش از پاسخگوییتون سپاسگذارم
با لنز های دیگه هم امتحان کردید ؟
عمل فوکوس روی لنز انجام میشه ؟
اگه با لنز های دیگه هم این مشکل رو دارید ممکنه دوتا مشکل باشه :
1 - فلت اتصال لنز به دوربین مشکل پیدا کرده
2 - مین برد دوربین شما مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه
اگر هم که لنز های دیگه درست روی دوربین کار میکنن مشکل از اتصالات لنزتون هست
باسلام وخسته نباشید
راه اندازی این تاپیک کار زیبا وبسیارخوبی بود. مشکلات خیلی از دوستان رو مرتفع کرده. ولی ...
ولی متاسفانه مدتی هست که سوالات ومشکلات کاربران بی پاسخ میماند. خودم بالشخصه سوالم را حدود4-5 بار پرسیدم ولی بی پاسخ مانده است.اگر تصمیم به راه اندازی کاری گرفته میشود,کاش شرایط هم به گونه ای باشدکه این کار به نحوشایسته ای انجام شودتا حس احترام به وقت کاربرانی که سوال دارند ووقت برای گرفتن پاسخ میگذرانند ,ایجاد شود.
ممنون ازشما
یه راه بهتون معرفی می کنم به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد... لنز رو از بدنه جدا کنید... بدنه رو بدون لنز بگیرید روبروی یه دیوار سفید و با فلاش یه عکس بگیرید ..(حتما بدون لنز) یک بار دیگه این عمل رو تکرار کنید... حالا دوربین رو خاموش کن و لنز رو ببیند رو دوربین (در این لحظه باید دقت کنی که لنز کامل اتچ نشه روی بادی یعنی فقط لنز رو جاکن اما نچرخونش که قفل نشه روی بدنه در این حالت بدنه هنوز لنز رو شناسایی نکرده..یک عکس با فلاش از دیوار سفید در همین حالت بنداز.. دوباره دوربین رو خاموش کن و لنز رو بچرخون تا روی بادی قفل شه... حالا یه عکس دیگه بنداز ..دوربین احتمالا مشکل کامنیکیشن دیگر با لنز نخواهد داشت.
[QUOTE=niceevil;345724]دعايی چيزی لازم نيست در حين اين عمل خونده بشه؟[/QUOTE
متوجه منظورتون نشدم... این اتفاق معمولا زمانی که سنسور دچار dust می شه و یا زمانی که لنز بد جا زده بشه میفته و به نام communication error شناخته می شه.. نوردهی سنسور بدون واسطه ی لنز در بسیاری از موارد به حل این مشکل کمک کرده.
من حدس می زنم شما مدتی پیش در یک دمای بسیار سرد یا بسیار داغ با این دوربین شوتینگ کردی... دمایی که سردتر یا گرم نر از محدوده ی تعریف شده برای ایمنی دوربین هست... که باعث آسیب به مین بورد دوربین می شه.. این اتفاق در 7d خیلی رایج تر از دیگر دوربین هاست و شاید علت اصلی 8 پروسسور بودن دوربین باشه.. یکی از راهکارهایی که یادم میاد قبلا در dvxuser یکی پیشنهاد داده بود و برخی ها هم نتیجه گرفتن اینه : لنز رو از دوربین حدا کن... باطری رو بذار توش کپ بدنه رو بزار و دوربین (خاموش) 6 دقیقه توی فریزر قرار بگیره.. بعد دوربین رو خارج کن بزار تو دمای اتاق تدریجا گرم تر بشه باطری رو در بیار دوباره جا بزن ممکنه مشکل برطرف شه. توجه کن حتما باطری تو دوربین باشه وقتی درون فریزر قرار می دی
سلام.
مونت و کانکتور های لنز 70-200 نیکون قابل تعویضه؟
اگه هست حدودا چقدر هزینه اش میشه؟
لطفا حذف گردد
درود
تازگیا متوجه شدم چراغ کمک فوکوس دوربینم روشن نمیشه . دوربین رو زیاد وقتی نیست که خریدم یعنی ممکنه سوخته باشه؟من زیاد تو شب عکاسی نکردم که بخواد زیاد روشن بشه شاید به اندازه انگشتای دو دست روشن نشده باشه .دوربین d5100 نیکون هست.آیا تنظیماتی هست براش؟یا باید تعویض بشه؟
سلام به دوستایه خوب انجمن
منم تازگیا مشکلی که دوربینم داشتو به لطف آقایه قاسمیه عزیز حل کردم رفت و درست همین امرور که تحویل گرفتمو برگشتم سر کار خودم دیدم که نمایشگر دوربینم یه سری نقاط قرمز داخلش بود که به هیچ عنوان داخل عکس ثبت شده نبود حتی وقتی عکسو از روی دوربین میدیدم.ینی نه میتونستم بگم سنسور پیکسل سوخته داره نه نمایشگر فقط زمانی عکس ثبت نشده بود و در حالت live بودم اون نقاط بود که الان هیچ کدومشون نیستن. این ینی چی الان؟ بنظرتون مورد مشکوکه یا بهتر ازش بگذرم ؟
سلام
توی عکسهایی که می گیرم چند تا لکه سیاه هست لنز رو تمیز می کنم بازم هست
نمونه عکس
http://upcity.ir/images2/22700950139715636443.jpg
در ضمن این عکس با عمق میدان زیاد و دیافراگ بسته 36 گرفته شده که نقاط خیلی واضح هستند در دیافراگم های باز دو نقطه سمت چپی محو می شود و نقطه سمت راستی بصورت خیلی کمرنگ اما بهر حال قابل مشاهده است
a2 Built-In AF-Assist Illuminator
فایل پیوست 48118
عکس پستم پرید دوباره ارسال می کنم
توی عکسهایی که می گیرم چند تا لکه سیاه هست لنز رو تمیز می کنم بازم هست
در ضمن این عکس با عمق میدان زیاد و دیافراگ بسته 36 گرفته شده که نقاط خیلی واضح هستند در دیافراگم های باز دو نقطه سمت چپی محو می شود و نقطه سمت راستی بصورت خیلی کمرنگ اما بهر حال قابل مشاهده است
http://www.8pic.ir/images/23910923519969275134.jpg
با سلام.
لنز کنون 17-85 mm من دچار مشکل در اتوفوکاس و تنظیم نور شد. بعد از کلی گشتن در اینترنت فهمیدم که کابل Shutter Flex آن باید خراب باشد.
بعد از باز کردن لنز با زحمت فراوان! دیدم که این کابل پاره شده است. می خواستم ببینم این کابل در ایران وجود دارد و همجنین هزینه ی تعویض آن چقدر است.
ممنون از وجود این تالار گفتگو.
فایل پیوست 48280
فایل پیوست 48283
سلام مجدد
پیرو مشکل مطرح شده
یکی از دوستان هم که با همین مشکل مواجه بودند علی الظاهر با مراجعه به تعمیرگاه مرکزی مشکلشون رفع شده اما یک مورد عجیب برای من مطرح نموده اند
ظاهرا تعمیرگاه به ایشان گفته یک پیچ در داخل دوربین هست که به مرور زمان شل شده و از جای خود جدا می شود و بعد روی یک سری از قطعات آن افتاده و باعث ایجاد این مشکل می شود ( عجببببببببببببببببب)
و همین باعث شده که یک قطعه داخلی معیوب شده و حدود 300 هزار تومنی هزینه گردد
نمی دانم به نظر دوستان منطقی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یک لنز Minolta 50 f/2.8 macro که اتو فوکوس آن کار نمیکنه، دلیلشو نمیدونم.
امکان تعمیر این لنز وجود داره؟
http://www.dyxum.com/lenses/Minolta-...ro_lens93.html
سلام به همه ی دوستان، خصوصا مجموعه ی محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین و جناب آقای قاسمی.
ظاهرا مدتی است که دوستان تعمیرگاه مرکزی دوربین، پاسخ سوالات رو در این تاپیک اعلام نمی کنند. دلیل خاصی داره؟
با سلام.
لنز دوربین کانن A1000 IS بنده بدون هیچگونه ضربه یا در معرض گردو خاک و یا آب بودن ؛ در هنگام روشن کردن دوربین گیر کرده و پس از آن هنگ می کند و تنها با در آوردن باتری خاموش می شود. در مرتبه اول و دوم پیغام خطا در لنز داده شد و لی در مراتب بعد لنز داخل و سپس تا نیمه بیرون می آید. با توجه به اینکه مموری کارت و باتری ها هم در آورده ام و مشکل حل نشده لطفا راهنایی کنید مشکل از چیست و راه حل برطرف کردن آن چگونه است ؟ با تشکر....
امکان ارسال دوربین از شهرستان به مرکز تعمیر برای سرویس و بعدش ارسال به شهرستان هست ؟
آدرس و شماره تلفن مرکز رو هم اکه کسی بده ممنون میشم
با عرض سلام
جناب قاسمی، 2 سال پیش یک دوربین فیلم برداری canon legria hf r17e با گارانتی اصلی خریدم, از همان روز اول صدای تق تق ضعیف از داخل دوربین به گوش می رسید که قاعدتا باید به موتور فوکوس مربوط باشد که متاسفانه در فیلم ضبط شده در محیط های آرام هم شنیده می شود، به علت نداشتن تجربه کار با دوربین های فیلم برداری فکر کردم حتماً طبیعی است تا اینکه چند روز پیش مدل جدیدتر اما چینی این دوربین رو دست یکی از دوستان دیدم که این صدا رو به هیچ وجه نداشت! نه از دوربین و نه در فیلم ضبط شده! به نظر شما این ایراد به صورت نرم افزاری قابل حل است یا اینکه بایستی دوربین باز شده و تعمیر مکانیکی شود؟ (آخرین آپدیت رو هم روش نصب کردم افاقه نکرد)
با تشکر از راهنمایی شما
دوست بسیار عزیزم سلام و تبریک عید سعید فطر
پوزش مرا در تاخیر ارسال بسیار طولانی پاسخ بپذیرید
همانطور که اعلام فرمودید در رابطه با گرد و غبار میتوان به جرات اعلام کرد که غبار ریز امکان ثبت تصاویر ان بسیار ضیعف میباشد
پس میتوان نتیجه گرفت که احتمال قوی سنسور شما دچار کثیفی شده است که خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به وضیعت لنز و سرویس رایگان برای شما دوست عزیز اقدام شود
با تشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم کیومرث
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه اشکال عمده دوربین سونی در سری حرفه ای ضربه است که باعث خارج شدن قسمت ریو فایندر از کادر اصلی ثبت تصاویر است .این اشکال در سری خانواده SLR امری رایج است و مستلزم تنظیم دقیق توسط نرم افزار و سخت افزار است
صدای که اعلام میکنید مربوط به کد ندادن صفحه حس گر شما است که انشالله با مراجعه به یکی از مراکز سامان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین به نتیجه خواهید رسید .لطفا در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
باتشکر و تبریک عید مبارک فطر
سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
منظور بخش فنی این است که احتمالا با بد جا زدن کارت مموری سوزن های که در قسمت کارت خوان است دچار شکستگی و یا اتصال به همدیگر کرده اند . چنانچه متوجه این امر نشدید خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به اعلام وضیعت اقدام شود
سوال دوم شما با توجه به عمق 3G GUROP مستلزم تعویض عدسی جلو میباشد قیمت قطعه مزبور 130 دلار امریکا است که چنانچه مایل باشید در اولین فرصت نسبت به تعویض اقدام میشود
خواهشمندم در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
باتشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم امیر
سلام و تبریک عید فطر و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
مطمینا سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و ایده ال دوربین به زودی فراخوانی را جهت سرویس کامل دوربین NIKON D600 به دارندگان دوربین فوق جهت رفع اشکال کامل کثیفی صفحه حسگر در ایران اعلام خواهد کرد
باتشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین