سلام دوستان آیا تعویض فیلتر low pass تاثیر منفی رو عملکرد دوربین داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان آیا تعویض فیلتر low pass تاثیر منفی رو عملکرد دوربین داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
با سلام.اینجانب در مورخ 93/12/9 جهت تعویض بایویونیت یکی از لنزها به نمایندگی ایده آل مراجعه نمودم و ضمن ابراز اینکه از اعضای سایت وزین عکاسی هستم در اسرع وقت و با بهترین کیفیت لازم خواسته بنده عملی شد.جا داره از زحمات و برخورد بسیار خوب و وزین جناب آقای قاسمی و پرسنل مودب و متخصص تعمیرگاه مرکزی دوربین مراتب تشکر خود را بعمل بیاورم.
با سلام مجدد
دوربين Nikon D80 دارم . بعد از دو هفته چندروز پيش كه خواستم از آن استفاده كنم گزينه err رو صفحه نشان داده شد . همه چيز عمل مي كند اما عكسي ذخيره نمي شود . توي سرچي كه كردم متوجه شدم كه مشكل از شاتره . ميخواستم ببينم هزينه تعمير آن چقدر مي شود.
با تشكر
با عرض سلام به همگی
دوربین من t5i canon هستش و الان دو ماهه که متاسفانه تو خوندن مموری کارت دچار مشکل شده!
براش یه کارت جدیدم خریدم بازم همینه!
میگه دسترسی به کارت نداره و کارت باید فرمت شه اما بدبختی اینه که خود دوربین هم نمیتونه کارت هارو فرمت کنه!!! وقتی می خوام فرمتشون کنم میگه نمیتونه فرمت کنه و کارتو عوض کنم!
واقعا نمی دونم چشه!
وقتی راجع بهش خوندم دیدم که میگن باید low level format شه اما خوب قاعدتا هر دوربینی سیستم organizing خودشو داره و کارت هرجای دیگه فرمت شه نتیجه نمیده چه بسا که این کارم کردم و نتیجه همین شد!
امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟!
خواهش می کنم کمکم کنین یه پروژه ای دارم که باید انجامش بدم و دوربین کارمو عقب انداخته
خواهش میکنم
سلام
تا زمانی که جواب شما توسط مسئولین داده بشود من سوالی از شما میکنم. امیدوارم کارساز باشد.
اگر مشکل از دوربین باشد که خوب متخصصین باید نظر بدهند اما اگر مشکل از رم باشد: ابتدا توسط کامپیوتر چک کنید که فرمت رم fat32 باشد.(اگر درست نوشته باشم)
و اگر نبود به این فرمت تغییر بدهید. اما در هر دو حالت یک بار رم را به وسیله کامپیوتر فرمت کنید. اگر باز هم کار نکرد رم را توسط دوربین سالم دیگری فرمت کنید. اگر فرمت نشد که مشکل از رم است اما اگر فرمت شد و باز هم کار نکرد احتمالا مشکل از دوربین است.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام آقای قاسمی.یه لنز کانن 18-135 داریم که انگار از پیچ یا المان های داخلی قطعه کوچیکی باز شده و در داخل لنز در زمان تکان دادن جابجا میشه و تولید صدا میکنه هر از گاهی مانع چرخش رینگ فوکوس میشه اما لنز کاملا درست کار میکنه.
لطفا هزینه تعمیر همراه با هزینه تعویض رینگ فیلترو بفرمایید چقدر میشه و دقیقا به چه آدرس و شماره ای پست و هماهنگ کنیم.
ممنون
دوست عزیزم مهدی
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر پاسخ
انشالله به زودی در سایت جدید ایده آل دوربین اعلام میشود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم با سلام وپوزش فراوان از شما
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی قطعه ای بنام APUREL CONTROL است که قسمت دیافراگم را کنترل میکند قسمت شاتر سالم و در سری دوربین D80 خرابی اعلام نگردیده است
هزینه تعویض برای دوستان محترم سایت عکاسی 980000 ریال است مدت تحویل 24 ساعت میباشد .خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به تسریع کار اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
ذوست عزیزم شهروز
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر پاسخ
شرمنده بخش فنی ایده ال و تعمیرگاه مرکزی دوربین درهیچ نقطعه ایران نماینده بخش خدمات ندارد .خواشمندم در صورت تمایل بوسیله پست ارسال گردد وحتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید تا نسبت به تسریع کار اقدام گردد ادرس ما
ایده آل دوربین
با تشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین