سلام .
ببخشید لنز 70-200F4 IS. Canonدچار مشکل فکوس شده
اینجور که بررسی کردم فکوس در محل دلخواه نیست. گاهی کمی جلو و یا عقب تر انجام میگیرد.
مشکل احتمالی کجاست؟
هزینه تعمیر چقدر است؟
سلام و روزبخیر
دوربین یکی ازدوستانم50دی هست
ولی کیعیت عکساش مثل روزاول نیست
حدود160هزارتاشات خورده وهنوزکارمیکنه
میخواستم بدونم استفاده زیادروی کیفیت اثرداره یاخیر؟
هزینه تعویض سنسور50دی چقدرمیشه؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
درود.
تا جناب قاسمی تشریف بیارن، بنده فضولی کرده باشم...
شات بالا بیشتر از اینکه روی سنسور تاثیر داشت باشه، روی مکانیزم شاتر و آینه تاثیر داره ( چون مکانیکی هستن )
نمونه عکس آپلود کنید، شاید مشکل از لنز باشه، یا سنسور کثیف باشه.
( یادمه وقتی بچه بودم داییم پیکان داشت، بعد یهویی پاترول خرید !! بعد 2-3 ماه پاترولو فروخت و دوباره پیکان خرید. پسردایی هام دیگه از پیکان خوششون نیومد میگفتن خیلی صدا میده، کنده، کولر نداره، دنده کمکی نداره ...... این درس بزرگی در زندگیم بود ! )
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
از جناب آقای مهندس قاسمی صمیمانه تشکر میکنم بابت وقتی که به مشتریان می گذارند .... واقعا دلسوزانه و در نهایت دوستی برخورد می نمایند .
سلام
دوستان منو به این بخش راهنمایی کردند.
دوربین من کانن 600D با لنز 18-55 (kit III) هستش. متاسفانه مدتیه موقع عکاسی (معمولا در هوای آزاد و سرد) نمیتونه به طور خودکار فوکوس کنه و مشکل فوکوس خودکار داره.
(مثل این مشکل که در این مطلب اومده)
EOS-1D X & EOS-1D C Cold Weather Autofocus Issues
به نظرتون این مشکل موقع ساخت بوده یا عاملی سبب شده تا خراب بشه؟
هنوز یکسال نشده که دوربینمو خریدم، من گرگان هستم. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید که باید چیکار کنم؟
با سپاس
جناب قاسمی لطفا بفرمایید آیا در ایام عید تعمیرگاه باز است و شما حضور دارید یا خیر؟ ممنون میشم روزهای تعطیلی شرکت رو اعلام بفرمایید
درود
ضمن تبریک پیشاپیش سال نو،
جناب آقای قاسمی در خصوص دوربینهایی که قابلیت Micro Adjust ندارند برای تنظیم فوکوس و تست آن چقدر وقت نیاز هست؟
احساس می کنم دوربین 30D خودم دچار مشکل بک فوکوس تو نقطه مرکزی هست!
با تشکر
سلام
جدیدا بدنه 50دی بنده ، وقتی خاموش می کنم ، خاموش میشه ولی بعد 2-3 ثانیه دوباره روشن و خاموش میشه.
می خواستم بپرسم مشکل از کجاست.
ممنون
درود
دوربين ٥٠دي ام امروز نميدونم چه اتفاقي افتاد روشن ميشه ولي شاتر عكس نميگيره
دكمه هاي منو و...كارنميكنه ولي مانيتور تنظيمات كار ميكنه و فكوس انجام ميده ولي عكس نميگيره:((
دوستان كمكي كنند ممنون ميشم
7d-15-85mm/50mm f/1.8