نوشته اصلی توسط
samad_nooran
جناب قاسمی سلام
چند وقت پیش خدمتتون رسیدم بابت یک دوربین 400 دی که با یکی از دوستان اوردیم خدمتتون که دگمه شاتر بعد از فشردن سریع شات میزد بنده رو میز شماره یک که اسمش فکر کنم پور بنایی بود راهنمایی کردند ابتدا ایشون بنا ب درخواست بنده اسکرین فوکوس رو با پنبه تمیز کردن که چند تا خش داخلش افتاد که با اعتراضی که به ایشون کردم ادعا کردن که قبلا بوده و ناراحت شدن و.. وقتی استعلام قیمت اون دگمه شاتر رو از ایشون کردم به من 100 هزار تومان هزینه اجرت رو قیمت دادن .با توجه به هزینه بالا و اینکه خود بادی ارزش این هزینه رو نداشت پشیمون شدم و برگشتم در راه دلال های همون ساختمون ینده رو جایی راهنمایی کردن و دوربین رو جلوی بنده تعمیرکار مربوطه باز کرد و در عرض فکر کنم 20-25 دقیقه مشکل رو کاملا رفع کردن و با پرداخت 40 هزار تومان قضیه تموم شد.خواستم بدونم آیا این هزینه برآورد شده برای این دورببین با این مشکل منطقی هست؟جناب قاسمی این دوست بنده پولی که بدستم میاره با هزار بدبختی بدست میاد حدود حقوقی ماهی 600 هزار تومان اونم تو این وضع بازار اشفته که 1000 ت هم 1000 ت است براش.در ضمن کسی که عکاسی میکنه قطعا 90 درصد افراد این سایت بعنوان یه کار هنری و فرهنگی این کار رو میکنند نه بعنوان امرار معاش .حالا اینکه بنده عضو سایت باشم یا نباشم هیچ دخلی به این مسله نداره و کلهم قراره هزینه ای که دریافت میشه بر اساس معیار واقعی زحمت و قطعه دریافت بشه.چندین بار خواستم این مسله رو عنوان کنم ولی هر بار به دلایلی محجب شدم.امیدوارم از انتقاد بنده در مورد این مسله ناراحت نباشید و انتقاد بنده رو در روند بهبود و پیشرفت تعمیرگاه مرکزی بدونید .