برای micro adjustment canon ii5D به کجا مراجعه کنم ؟
یکبار یکروزه از شهرستان اومدیم تهران ، متاسفانه به دلیل اینکه از قبل تماس نگرفته بودم متوجه شدم شعبه خیابان بهار شیراز کارهای نرم افزاری انجام نمی دهند .
با مراجعه به شعبه ساختمان آلومنیوم برای انجام رفع مشکل front focus ، می خواستن لنز باز کنند . که من گفتم لنزی 4000 تا کار کرده که بخاطر این مشکل باز نمی کنند . اومدیم بیرون !
سلام
من چند روزیه متوجه وجود لکه های بسیار کوچک بخار اطراف 3-4 تا از نقطه های فوکوس شدم ( دور نقطه )
وقتی لنز رو هم برمیدارم لکه ها همچنان هست
چطور میتونم تمیزش کنم ؟
دوربین 600D
لازم به ذکره که لکه ها فقط روی viewfinder هستن و روی سنسور نیست
فقط هم وقتی چراغ فوکوس نقاط روشن میشه دیده میشن
این عکسم با موبایل از داخل ویوفایندر انداختم
فایل پیوست 68011
به احتمال زیاد صفحه فکوستون کثیف شده .مشکلی نیست ببرید تمیز میکنن
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک دستگاه دوربین 5300 d نیکون دارم که لنز 18-300 روی آن سوار است متاسفانه مدتی عکسهایم در حالت فوکوس عادی و اتومات ، تار است و به اصطلاح زوم نیست . می خواستم بپرسم ایراد کار کجاست و برای رفع عیب چکار کنم . با تشکر منتظر پاسخ هستم
با سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
قبل عید یه دوربین کنون فرستادیم
مدل a4000 و مشکلش شکستگی لنز بود(چرخ دنده های لنز)
فرستادیم خدمت شما و تعمیر کردین و برای ما فرستادین...دوربین لنزش با مشکل باز میشد و تیک داشتش موقع باز شدن...تیکه تیکه باز میشد
الان دوربین بطور کامل لنزش از کار افتاده و لنز تا نصفه ثابت مونده و نه جلو میره و نه عقب
صدای شدیدی هم از داخل دوربین موقع روشن خاموش میاد
چی دستور میدین قربان؟
دوربین تا آخر هفته برای شما ارسال میشه
موفق و پایدار باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
جهت اطلاع شما هنوز 5200+35mm در مرحله ارسال باقی مانده است
دوست عزیزم
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
حساس ترین قسمت ویزور شما صفحه فوکس اسکرین است با کوتینگ کاملا متفاوت و حساس به ابزار خارجی که امکان خط افتادن بدون ابزار خاص در ان امری کاملا طبیعی است .بهتر است در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به سرویس و شتشو صفحه فوکس اسکرین اقدام فوری انجام شود .
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم سهیل
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
مطمینا جهت تنظیم back focus /front focus احتیاجی به باز شدن لنز نیست .به اطلاع میرسانم بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین مجهز به ابزرا کامل و اجاست لنزهای کامل کانن گردیده است . با کمال پوزش خواهشمندم با هماهنگی قبلی جهت رفع اشکال به بخش فنی مراجعه تا توسط ابزار الات خاص کمپانی معظم کانن که انحصارا در اختیار این بخش است نسبت به رفع اشکال اقدام فوری گردد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین