سلام يه سوال دارم من لنز ١٨-١٠٥ نيكون تهيه كردم بعد ٢ روز كه اومدم فيلتر يو وي روش ببندم ديدم يه لكه مثل اب دهن خشك شده رو لنز هست اومدم با كيت تميز كننده هاما كه تهيه كردم تميز كنم بهدش متوجه شدم يه خط خيلي ريز و يه قسمت از وسط شيشه لنز يه حالت ماتي يا مثل بخار هست هركار ميكنم نميره رفته رو اعصابم ميشه قسمت شيشه جلو لنز تعويض كرد؟چقدر هزينه داره؟من با كاغذ مخصوص و يه مايعي كه مثل الكل هست تو كيت هاما تميز كردم ممنون ميشم كمك كنين
سلام يه سوال دارم من لنز ١٨-١٠٥ نيكون تهيه كردم بعد ٢ روز كه اومدم فيلتر يو وي روش ببندم ديدم يه لكه مثل اب دهن خشك شده رو لنز هست اومدم با كيت تميز كننده هاما كه تهيه كردم تميز كنم بهدش متوجه شدم يه خط خيلي ريز و يه قسمت از وسط شيشه لنز يه حالت ماتي يا مثل بخار هست هركار ميكنم نميره رفته رو اعصابم ميشه قسمت شيشه جلو لنز تعويض كرد؟چقدر هزينه داره؟من با كاغذ مخصوص و يه مايعي كه مثل الكل هست تو كيت هاما تميز كردم ممنون ميشم كمك كنين
با سلام خدمت استاد قاسمی عزیز
یه دوربین canon 60d با لنز 18-200 دارم که جدیدا دوتا نقطه روی همه عکس هام هست تو ویزور م که دقت کردم مخصوصا رو به سمت اسمان که باشه لکه ها کاملا معلومه . خواستم بدونم ایراد از کجاست ؟؟؟و چقدر هزینه اش میشه چون گارانتی دوربین تموم شده .
با تشکر
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
قبل عید بود که دوربینم (60D) مادربردش سوخت بامراجعه به مرکز خدمات گارانتی و انتظاره دوماهه دوربین تعمیر شد و ب دستم رسید.
هیچ مشکلی نداشت تا این که امروز ینی بعد گذشت یک هفته فهمیدم یه مشکل داره.
مشغول عکاسی بودم که دوربین خاموش شد.گفتم شاید باطریش تموم شده.باطری رو زدم به شارژ که دیدم بالایه 75 درصد شارژ داره با این حال گذاشتم صد شد و باطری رو جا زدم و دوربین روشن شد.نزدیکایه 80 درصد بود که باز خاموش شد.دورباره مراحل شارژ رو انجام دادم و دوربین روشن شد.
با توجه به این که قبل تعمیر مشکلی با باطری نداشتم و این که دوربین هیچ مشکلی جز این مورد نداره
پس ایرادش کجاس؟لطفا راهنماییم کنید که بد جوری گرفتار شدم.کارم مونده بین زمینو هوا