درود برا انسان های باتعهد
جاداره همینجا از آقای قاسمی وهمکارانشون تشکرویژه کنم بخاطرتعهدکاری وبرخوردبسیارمناسب
درود برا انسان های باتعهد
جاداره همینجا از آقای قاسمی وهمکارانشون تشکرویژه کنم بخاطرتعهدکاری وبرخوردبسیارمناسب
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام دوستان عزیز و تشکر ویژه از جناب قاسمی عزیز
من به تازگی نیکون 5300 با لنز 18 140 گرفتم و هنوز زیاد در بیرون استفاده نکردم، امروز متوجه شدم ذررات گرد و غبار هست داخل لنر البته خیلی کم
این نفوذ گرد و غبار طبیعه داخل لنز؟؟
ممنون و تشکر
سلام دوستان .دوربین من canon g10 هستش . امروز به نظرم رسید کمی صدای فلش زدن تغییر کرد و بعد از ان بوی سوختگی سیم یا لحیم به مشام میرسید . سریع دوربینو خاموش کردم .علتش چی میتونه باشه ؟ با تشکر
سلام. دوربین canon s5 من روشن نمی شه. ولی موقعی که در بخش باطریش رو باز کرده و دوباره میبندم روشن می شه و میره رو حالت نمایش عکسها. تو اون حالت می تونم کلید رو بچرخونم و حالت عکس گرفتن رو فعال کنم. اگه خاموش کنم برای روشن شدن مجددش باید این مراحلو رو دوباره انجام بدم. توی تبریز بردمش یه تعمیرگاه کانن گفتند کلید روشن خاموشش خرابه و اگه کلیدش پیدا بشه 110 تومن هزینش می شه. می خواستم نظر شما رو هم بدونم. فک می کنید ایراد از کلیده؟ اگه اینطوره پس چرا بعد باز و بسته کردن در باطری کلیدش کار می کنه؟ و اینکه آیا قیمتی که بهم گفتند منصفانه است؟ ممنون
با سلام
بنده یه دوربین NIKON D3 دارم که دیروز ارور خالی بودن باطری میداد .
باطری رو فول شارژ کردم و بعد از نصب دیگه دوربین روشن نشد ضمن اینکه از جای رم ها یه مقدار بوی سوختگی میاد!
تکلیف چیست؟
با تشکر
سلام و احترام
میخواستم بدونم عمر شاتر دوربین d5300 نیکون چنتا عکسه
و هزینه تعویض شاتر ان چنده ؟؟؟
اگ شاتر اون عوض شه ب همون اندازه فابریک کار میکنه!؟؟
مرسی
.ا عرض سلام و تبریک به مناسبت سال نو
بنده دوربین 7D با لنز 28-135 داشتم که به تازگی به 6D با لنز 24-105 ارتقا دادم،
در همان روز اول متوجه شدم وقتی از چشمی دوربین به صفحه یا مثلا دیواری سفید نگاه میکنم، چند لکه ای بسیار کوچک شبیه غبار روی سنسور یا آینه دوربین دیده میشود.
توضیح اینکه من دوربین را نو و با گارانتی ایده آل خریدم.
ضمنا کیفیت عکس های دوربین قبلی بهتر و شارپ تر بود...
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیزم نگران نباشید اگر در صفحه ویزور شما لکه و کثیفی دیده میشود با تمیز کردن و شستشو صفحه اینه و فوکس اسکرین مطمینا رفع اشکال میگردد . دررابطه با بحث دوم پیشنهاد میشود در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به بازدید توسط نرم افزار خصوصی کمپانی اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم سامی
با عرض سلام و پوزش از شما در تاخیر ارسال پاسخ
بله احتمال اتفاق ناگوار یعنی چسبندگی نقاط و تشکیل یک خط به روی صفحه حسگر شما وجود دارد . به شرط رعایت نکردن و بالا بردن حرارات داخلی دوربین .
این که شما فکر کنید با چند نقطه رنگی دچار مشکل در دوربین میشود خیر نگران نباشید به شرطی که شرایط بالا بردن دمای داخلی دوربین شما بوجود نیاید .
دوست عزیز خواهشمندم در اولین فرصت با همراه داشتن کارت گارانتی ایده ال و بیمه به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال به صورت نرم افزاری و رایگان اقدام سریع گردد . خواهشمندم در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم با عرض سلام و تشکر از شما
مطمینا این اشکال دغدغه بسیاری از دوستان میباشد . ساحتار منفی در دوربین و لنز شما و حالت جذب گرد و غبار حتی کمپانی های معظم را به فکر واداشته است
چنانچه مایل به تمیز کردن دوربین و لنز خود هستید در اولین فرصت به یکی از مراکز ما مراجعه تا نسبت به سرویس رایگان اقدام گردد.