با سلام سپاسگذارم از جوابتون .من فریم ور جدید زدم ۲ روز پیش مشکل حل شد.احتمال زیاد قسمنت تنظیماتی که فرمودید رو هم ریست میکرذم درست میشود .منونم از شما
با سلام سپاسگذارم از جوابتون .من فریم ور جدید زدم ۲ روز پیش مشکل حل شد.احتمال زیاد قسمنت تنظیماتی که فرمودید رو هم ریست میکرذم درست میشود .منونم از شما
با عرض سلام و ادب و تشكر بخاطر امكان بسيار خوبي كه در سايت گذاشتين
جناب آقاي قاسمي عزيز، من يك فلش كنون 580 exII دارم قبلن مشكلي نداشت، از حدود يك ماه قبل در حالت ETTL ظاهرن فلش زده ميشه ولي تاثيري بر روي عكس نداره، بهتر بگم عكس بدون فلش و عكس با فلش هردو تاريك هستند، احتمالن فلش زودتر از شاتر عمل مي كنه و سينك نميشه ولي در حالت M و TTL مشكلي نيست، البته در حالت TTL فلش خيلي پر نور هست و بايد با جبران نوردهي و.. نور را متعادل كنم.
باطري ها رو تعويض كردم فرقي نكرد
فلش را هم در حالت slave و هم بر روي دوربين (كنون 7D ) امتحان كردم فرقي نكرد يعني از لحاظ اتصال مشكلي نيست
فلش را روي يك دوربين ديگه امتحان كردم همينطوره و يك فلش ديگه روي دوربين خودم درست كار مي كنه
جالبتر اينكه با يه فلش 600 عكس گرفتم و بعد فلش 600 را master كردم و فلش 580 را وارد مدار كردم بصورت slave . عجيب اينكه عكسي كه با دو فلش گرفته شده تاريك و زرد رنگ شد يعني فلش 580 حتي نور فلش 600 را هم خنثي كرد و عكس تاريك شد.
تمام تنظيمات فلش را هم از منوي دوربين و هم از منوي فلش ريست كردم ولي باز هم مشكل حل نشد. و اين مشكل فقط در حالت ETTL هست.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد، آيا فلش نياز به تعمير سخت افزاري داره يا بصورت نرم افزاري قابل حله؟
چون در شهرستان هستم قبل از مراجعه حضوري مي خواستم از نوع عيب مطلع شم و در صورت نياز به دفتر مراجعه كنم.
ممنونم
كيامرث مولوي
جناب قاسمی سلامآیا این پیچی که در تصویر مشخص کردم موجود هست
فایل پیوست 70995
سلام
من به تازگی یک دوربین canon 60d بصورت دست دوم خریداری کردم. که صاحب قبلی اون ، فریم ور دوربین رو به نسخه 1.1.1 ارتقا داده بود. بعد از خرید و شارژ کردن باطری توسط شارژر خود دوربین ، متوجه شدم که باطری دوربین بیشتر از 70 درصد شارژ نمیشه (از قسمت battery info در تنظیمات دوربین چک کردم) و در همین قسمت در بخش recharge performance ، از سه خطی که داره فقط 2 تاش سبز هست. این رو هم بگم که چندین بار که پر و خالی کردم باطری رو ، باز هم حداکثر شارژ 70 درصد میشه . و این عدد کم و زیاد نمیشه . حتی بعد از حدود 4 ساعت شارژ هم از 70 بیشتر نمیشه . و نوار نشون دهنده شارژ هم بطور کامل پر نمیشه و یه خط خالی می مونه . حداکثر تعداد عکسی هم که میتونم بگیرم با هر بار شارژ حدود 250 تا عکسه و بعد شارژ کمتر از 5 درصد میشه
الان نمیدونم این باطری خراب هست یا مشکل از چیز دیگه ای میتونه باشه. در صورتی که خراب باشه قیمت باطری نو دوربین چقدره ؟
با تشکر
درود
جناب آقای قاسمی
دو ماه پیش برای تنظیم فوکوس یک دوربین 30D خدمتتون رسیده بودم که باتوجه به همزمانی حضور بنده و نمایشگاه دوربین دیجیتال، این کار انجام نشد!
برای چهارشنبه 4 شهریور تشریف دارید خدمتتون برسم؟
ارادتمند
این پلاستیک زرد که باتری را نگه میداره برای دوربینم دی ۷۰۰۰شکسته
هزینه تعویض اش چقدره؟
جایی تو مشهد برا این کار هست؟
دوست عزیزم اقای مولوی
با سلام و پوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال عدم سینک در فلاش شما مربوط به مدار PCB ASSY A است که اشکال رایج در سری فلاشهای کانن است و باعث عدم سینک در تی تی ال است و پرتاپ نور فلاش شما مصنوعی و بدون کنترل است که مستلزم تعویض است
خاهشمندم در صورت تمایل به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه و اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به راه اندازی اقدام سریع انجام گردد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم با سلام و تشکر از شما
با توضیحات کاملی که جنابعالی فرمودید مطمینا باطری شما دچار مشکل شده است ولی امکان استفاده نه به صورت اکبند وجود دارد
باطری اورجینال به صورت اکبند به قیمت 185 هزار تومان میباشد .لطفا در صورت تمایل اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید تا نسبت به ارسال اقدام نمایم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین