دست عزیزم محمد
سلام پوزش بسیار فراوان در تاخیر پاسخ
مطیمنا هیچ کمپانی معظم تولید دوربین نمیتواند اذعان کند که در خط تولید دوربینهای تولید شده به مانند همدیگر است در ثبت تصاویر .یقینا اختلاف ثبت تصاویر در دوربینها حتی در یک خط تولید به مقدار کمی وجود دارد
و بدین جهت نرم افزار بخش خدمات این چنین مشکلاتی را رفع میکند
راجع به دوربین شما نیز این مسله صدق میکند ومستلزم تنظیم با نرم افزار است .در صورت تمایل نسبت به ارسال اقدام نمایید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام و خسته نباشید
دوربین نیکون D3200 بنده بعد از 3 سال کارکرد، یه ایراد پیدا کرده. بعد از فوکوس کردن با فشار دادن کامل دکمه شاتر، شاتر عمل نمی کند و عکس نمی گیرد، بعد از چند لحظه مکث و در بعضی مواقع با خاموش و روشن کردن دوربین، مجدداً مثل معمول عکس میگیره. همیشه اینجور نیست. بعضی اوقات بعد از گرفتن چند عکس پشت سر هم، دیگه شاتر عمل نمیکنه، یعنی با فشار دادن نصف دکمه شاتر، عمل فوکوس انجام میشه اما با ادامه فشار دکمه شات به طور کامل، شات انجام نمیشه. برای هر دو لنزی که دارم این اتفاق میفته.
لطفا راهنمایی کنید که مشکل دوربین بنده چیه و برای تعمییر چقدر هزینه دارد؟
متشکرم
با سلام
چند pin در انتهای اسلات cf card دوربین canon 5d mark iii خم شدن
تعمیر یا تعویض قطعه خراب چقدر زمان میبره حدودا و چقدر هزینه داره حدودا؟
ممنون پیشاپیش از راهنمایی
با سلام و درود فراوان
خواستم شخصا از زحمات و پیگیری های دلسوزانه مهندس قاسمی عزیز کمال تشکر و قدردانی را نمایم
ایشان بسیار مرد شریف و فرهیخته ای هستند و برای همه ما افتخاری است که دوربین و تجهیزات آن تحت گارانتی شرکت ایده آل باشد،
بنده قبلا پیامهای این چنینی از کاربران را می خواندم فکر میکردم چاپلوسی است تا وقتی که گرفتاری برای خودم پیش آمد و چقدر ایشان را فراتر از تعریف و تمجید ها یافتم.
خسته نباشید مهندس
موفق و پیروز باشید
تشكر از همه كسانيكه به رايگان وقت ميگذارند تا دانسته هاي ما افزون گردد
باسلام
بنده یک دوربین کانن 400 دی دارم گاهی اوقات دکمه شاتش گیر میکنه
تهران هم نیستم
میخواستم بدونم برای تعمییر تهران به کدوم شرکت دوربین رو بفرستم با ایده ال صحبت کردم گفتن قبول میکنند با پست براشون بفرستم ...
اگر دوستان راهنمایی در این مورد دارند بفرمایید ممنون
ببخشید، برای بار سوم مطرح میکنم. امیدوارم پاسخ داده بشه. نمایشگر بدنه بنده از روزی که خریدم چندتا پیکسل زیادتر از بقیه روشن هستند. البته این مسئله فقط در تاریکی شب مشخص میشه و برای فوکوس دستی روی ستارگان از طریق نمایشگر مشکل ایجاد میکنه. اما به هر حال نقص ذاتی دستگاه هستش. بنده سال گذشته برای پاکسازی سنسور بدنه خدمت رسیدم و البته این مشکل رو هم مطرح کردم. با توجه به اینکه فقط در تاریکی میشه مشکل رو تشخیص داد بنده بعدا دوباره دقت کردم و دیدم نمایشگر همچنان این مشکل رو داره. گمانم تعمیرگاه شلوغ بود و ادامه صحبت بنده درباره این موضوع رو نشنیدید. هنوز گارانتی بدنه تمام نشده، بدنه رو تعمیر/تعویض میفرمایید؟
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام جناب قاسمی لطف می کنید یک پاسخی به سوال این بنده حقیر دهید
قیمت شاتر دوربین 5 دی مارک 1 حدودا چنده و با هزینه دست مزد چقدر در می اید ایا صرفه دارد برای تعویض شاتر اقدام کنیم چون دست رسی به تهران ندارم
می پرسم وگرنه حضورا خدمت می رسیدم و اینکه اگر در بخش عمومی قابل بازگو نیست لطفا در پیام خصوصی بفرمایید منتظر پاسخ شما و یا همکاران عزیزتان هستم