با سلام
ال سی دی دوربین ایکسوس 265 بنده از ابتدای خرید به شدت بی کیفیت و با زاویه بسیار محدود بود و با کمی تغییر زاویه دوربین، ال سی دی رو به سیاهی می رود .با توجه به اینکه این دوربین در سری ایکسوس تقریبا جدید و قدرتمند محسوب می شود آیا این مشکل طبیعی است؟
ممنون از پیگیری شما.
با عرض سلام و خسته نباشید
سوالی دارم
برای مشکل بک فوکس دوربین d3300 میخواستم مزاحم بشم و بیام تعمیرگاه مرکزی و چون از شهرستان میخوام بیام میخواستم بدونم این امکان وجود داره که یکی دو ساعته این کار انجام بشه و من برگردم
قطعا اگه قرار باشه مثلا بگین فردا بیا یا عصر بیا نمیتونم اونجا بمونم، میخواستم بدونم اگه امکان تعمیر آنی وجود داره که خیلی خوبه و شخصا بیام اگه وجود نداره بادی رو ارسال کنم
با توجه به پاسخگویی دیرهنگام این موضوع لطفا اگه دوستان دیگری پاسخ سوال بنده رو میدونن بهم پیغام خصوصی بدن ، بسیار ممنون
نیازی به مراجعه حضوری نیست. می تونی پستش کنی وقتی رسید تماس بگیر بهت می گن که چه کار باید انجام بشه و چقدر خرج داره. در مورد بک فوکوس که معمولا نرم افزاری انجام میشه و مشکل خاصی نیست.
در مورد مراجعه حضوری از یکی از دوستام شنیدم که برای شهرستانی ها اولویت قائل میشن و سریعتر تحویل می دهند.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
درود
جناب قاسمی، وقت بخیر
بنده دیروز بابت مشکل بادی 7100 در لایو ویو با شما تماس گرفتم و بابت دانگرید کردن راهنمایی کردین بنده رو
اما مشکل همچنان پابرجاست
دوباره مشکل رو اینجا شرح میدم تا اگر براتون مقدوره راهنمایی کنید
دوتا بادی هم مدل رو برای تست کنار هم گذاشتیم و در لایو ویو اقدام به عکاسی کردیم
بعد از 3 برابر بزرگنمایی دیجیتال در لایو ویو یکی از بادی ها در لایو ویو کند میشد و بادی دیگر به هیچ عنوان تغییری در سرعت لایو ویو نداشته
تنها وجه متفاوت این آزمایش فریمور بادی ها بوده که بادی با سرعت کند از فریمور ورژرن بالاتری استفاده میکرده و بادی که سرعتش مناسب بود از فریمور ورژرن قدیمی استفاده میکرد
لنز ها یکی بودن و بعد از اون تست، بدون مموری هم تست انجام دادم
این موضوع ربطی به فریمور دوربین میتونه داشته باشه؟
در حال حاظر فریمور ها هم یکسان هستن
با تشکر از مساعدت شما
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
دوستان برای تعمیرات دوربین و لنز کانن کجا رو پیشنهاد میدید؟
ی سوال
آیا شاتر و سنسور دوربین های لایک اس ال آر هم تعویض میشوند؟ آیا مقرون به صرفه است؟
اگر بله حدود قیمت را میفرمایین؟
دوستان من مشكل دارم كه فوكوس دوربين در حالت وايد كار نميكنه ، نميدونم از دوربين هست يا لنز
نميدونم جاي مطمئن سراغ داريد براي تعمير لنز و دوربين كانن؟