فعلا لنزو فرستادم جاییکه خریدم عکس رو سه پایه گرفتم لرزش نداره با اینکه سرعت شات پایینه کلا تو روز روشن هم هیچ فرقی ندارن همشون اینجوری تاره
ایا میشه گفت فوکوس دوربین نامنظمه؟ این مشکل از دوربین باشه چطوری میشه تنظیمش کرد فوکوس دوربینو؟
فعلا لنزو فرستادم جاییکه خریدم عکس رو سه پایه گرفتم لرزش نداره با اینکه سرعت شات پایینه کلا تو روز روشن هم هیچ فرقی ندارن همشون اینجوری تاره
ایا میشه گفت فوکوس دوربین نامنظمه؟ این مشکل از دوربین باشه چطوری میشه تنظیمش کرد فوکوس دوربینو؟
سلام دوستان نیکون 7200 دارم اون کلید چرخون بالای دوربین که سمت چپ هست و مد عکاسی رو ازش انخاب میکنیم قسمت داخلش شکسته و نیاز به تعویض داره لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.آیا هزینه اش زیاد میشه و زمان میبره تعمیرش؟؟
IMG-20190201-WA0003.jpeg
IMG-20190201-WA0005.jpeg
با سلام خدمت دوستان
در حال حاضر هزینه تعویض شاتر و سنسور کانن 6d چقدر هست؟ اگر ممکنه جداگانه بفرمائید.
سپاسگزارم.
امروز روی ال سی دی دوربین یه نقطه شبیه به پیکسل سوخته پیدا کردم . رو سنسور نگاه کردم گرد وغباری پیدا نکردم
با یه لنز دیگم امتجان کردم و همچنان همون نقطه یه چیزی شبیه پیکسل سوخته میبینم. نمیدونم مربوط به سنسوره یا ال سی دی.
زیرا وقتی فکوس میکنم این نقطه ناپدید میشه موقع عملیات فکوس و وقتی فکوس شد دوباره پیدا میشه
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام. من یه دوربین کنون 80D گرفتم به تازگی موقع فیلمبرداری تو نور کم تصویر پرش داره یا بهتر بگم هی تاریک روشن میشه مثل مواقعی که از یه نمایشگر فیلم برداری میکنی. این حالت در 60 فریم کمتر ولی روی 30 فریم خیلی زیاده. آیا دوربینم ایرادی داره؟
سلام. خیر مشکلی نداره. نوری که استفاده می کنید فلیکر داره
https://en.wikipedia.org/wiki/Flicker_(light)