دوستان یه سوال ، امروز من دوربینمو بردم تعمیرگاه مرکزی مشکل CCD پیدا کرده و گفتند نزدیک به 5 میلیون هزینه تعمیرش هست
دوربینم 5D Mark 3 هست و خیلی هم ازش راضی هستم حالا دو سوال دارم
ایا تعمیر کنم یا بفرومش ؟
ایا با تعمیر شاتر هم صفر میشه ؟
سلام... دوستان من یه لنز نیکون AF-S 70-300 دارم که مقداری گرد و غبار واردش شده و نیاز به سرویس داره. من شهرستان هستم. میخواستم از طریق پست بفرستم برای تعمیرگاه معتبر نیکون تا سرویس بشه!
توی نت جستجو کردم بیش از 10 تا سایت پیدا کردم که همشون ادعا کردن نمایندگی هستن.
امکان داره در این خصوص بنده رو راهنمایی کنید! باید با کجا تماس بگیرم....
پیشاپیش سپاسگذارم.
نمایندگی معتبری برای نیکون وجود نداره و از آنجایی که نیکون تصمیم گرفته دیگر به تعمیرگاه های مستقل هیچ نوع قطعه ای ندهد در بسیاری از کشور های اروپایی هم نمایندگی معتبری برای نیکون در کار نخواهد بود و عملا این نوع تعمیرگاه ها مجبورند از قطعات دسته دوم یا مشابه و بی کیفیت استفاده کنند ، البته مشکل شما ساده هست و تنها با غبار گیری حل میشه.
درود
در مورد تعمیرگاه و نمایندگی،
کنون اوله و بعد نیکون همچنان(البته در مقایسه با دیگران! وگرنه منظورم این نیست که شرایط بسامانی دارند!) فوجی که رسماً نمایندگی اش ۱۰ برابر قیمتی که تعمیرگاه مرکزی در نهایت گرفت و دوربین را درست کرد پول میخواست!!!
نمایندگی سونی هم متاسفانه به خاک سیاه نشسته ، آدرسی که فروشگاه رسمی سونی به بنده بهعنوان نمایندگی دادند طرف تعمیرگاه معمولی بود و همه چیز تعمیر میکرد ، تصویری که من ازسونی داشتم نمایندگی انحصاری که قطعه در اختیار دیگران نمیگذاشت زمانی و بسیار قابل اعتماد... وجود خارجی ندارد متاسفانه در سالهای اخیر خیلی چیزها عوض شده خدا نکنه کسی گذرش به اینجور چیزها بیفته وگرنه ...
ناچارا وسیله سونی را دادیم دست تعمیرکار عادی از روی لوازم اسقاطی قطعه بست روش و تازه برد فابریک و نایاب cd اش را هم کف رفت! پیدا هم نمیشه توی ایران که بگیریم بذارین سر جاش خدا ازش نگذره
پس نتیجه:
تعمیرگاهی غیر از ایده آل ( تعمیرگاه مرکزی) ببرید درواقع وسیله رو دادین تا کلی جنس از روش بردارن
در وضعیت فعلی متاسفانه اینطوری شده و نمایندگی وجود ندارد عملا