سلام . من چند وقت پیش دوربین 1000D رو بردم برای یه ارور 99 مزاحم
هر بار عکس میگرفتم و بعدش دوربین حدود 1 دقیقه عکسی نمیگرفت و دوباره عکس میگرفتم ارور 99 میداد ... باید مموری رو خارج میکردم و دوباره میذاشتم یا باطری رو خارج میکردم و دوباره میذاشتم تا درست میشد . این اواخر فهمیده بودم نیازی به خاموش کردن هم نیست و دیگه عادتم شده بود دوربین رو دست میگرفتم قبل از هر عکس همونطور روشن یه بار مموری رو در میاوردم و دوباره میذاشتم !
تعمیرگاه مرکزی هم فرمودند که مشکل از بورد اصلی دستگاه هست و بورد رو هم موجود نداشتن برای تعویض . قرار شد اگر موجود شد اطلاع بدن .
حالا جدیدا کشف کردم که وقتی زمان استند بای شدن دوربین رو میذارم مثلا رو 5 دقیقه ، یا بیشتر ... معمولا به اندازه این زمان طول میکشه تا ارور 99 بده و انقدر باید فاصله بیفته بین دو تا عکس . یا حتی بعضی وقت ها اصلا ارور نمیده . نمیدونم این کشف جدیدم میتونه کمکی کنه به حل شدن کم هزینه تر مشکل یا نه ! ( قبلا روی 30 ثانیه بود و الان فهمیدم به اندازه این زمان اگر عکس نگیرم و دوربین روی حالت استند بای بره دوباره ارور 99 میده ) .
یه سوال اینکه این در آوردن مموری در حالت روشن مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ( همه جور مموری رو امتحان کردم ... مشکل از مموری نیست ) .
پ ن 1 : من از برخورد و سرویس دهی خیلی راضی بودم ... دوربین کامل باز و بسته شد و عیب یابی کردن . سنسور و آینه لکه داشت و کاملا تمیز کردن .. لنز رو هم بررسی کردن برای لکه و مشکلی نداشت ... برای تمام اینها هیچ هزینه ای دریافت نکردن . تشکر میکنم از این مجموعه .
پ ن 2 : نمیدونم قبلا کسی این موضوع رو نوشته یا نه ، ولی وقتی با کیف دوربین به ساختمان آلومینیوم نزدیک میشید چند نفر ( مخصوصا سر ولیعصر سه راه جمهوری ) دنبالتون میان و یه جوری که انگار هم مسیر شما هستن و قصد راهنمایی دارن ، شما رو به اسم تعمیرگاه مرکزی به تعمیر گاه های دیگه در اون ساختمان میبرن . حتی یکیشون وقتی دید من بدون توجه به حرف اون دارم میرم طبقه 11 ، خیلی اصرار داشت که تعمیرگاه مرکزی دوریین ها رو خودش تعمیر نمیکنه و میفرسته برای ما ... و بیخودی یه چیزی ازت اضافه میگیرن برای سود روی کاری که ما انجام میدیم و ... از اینجور حرف ها ... گول اینها رو نخورید !