سعی کن عظمت در نگاه تو باشد ، نه آنچه بدان مینگری
من نگفتم که آینه دوربین شما تمیز هست یا کثیف. عرض کردم که کثیف بودن آینه ارتباطی به ایراد در عکس نداره.
مشکل عکس یا به واسطه کثیفی لنز هست یا کثیفی سنسور.
فکر می کنم بهترین راه این باشه که دوربینتون رو به تعمیرگاه مرکزی دوربین واقع در برج آلومینیوم ببرید تا اونجا به صورت رایگان براتون تمیزش کنن. اگر خودتون تجربه ای در این مورد ندارید و تجهیزات استاندارد هم ندارید به هیچ وجه سعی در تمیز کردن سنسور دوربینتون نکنید.
ج.ابراهیمی
سلام
من امروز با یک مشکلی مواجه شدم . رینگ حرکت فوکوس لنزم گیر داره و به متراژ 0.8 که میرسه دیگه تکون نمیخوره و اتو فوکوس هم زور میزنه اما رینگ جابجا نمیشه. با دست هم که رنگا جابجا میکنم سفت بودن اون موقعی که به این ناحیه میرسه محسوسه .اگه یکم سر لنز را فشار داد تا گیر رفع میشه اما تا به همون نقطه برسه سفت میشه و گیر میکنه. لنزم canon 50mm f/1.4 هستش . لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه ؛ قابل تعمیر هست و حدود هزینه اش چقدر میشه.
ضمنا واسه تعمیرش اصفهان هم جایی هست؟
لطفا راهنمایی کنید.
ویرایش توسط pedramatic : Friday 4 March 2011 در ساعت 11:43 دلیل: اضافه کردن به متن
با عرض سلام خدمت آقای قاسمی.
با اینکه بار ها از این مرکز خواستم قبل از تعمیر هزینه ی تعمیر رو اعلام کنن تا در صورت توان مالی اقدام به تعمیر آن کنم ولی همیشه وقتی تماس میگیرم از هزینه با خبر شم اپراتور پاسخ میده مثلا لنر شما تعمیر شده هزینه n تومن!!
لازم دیدم خدمتتون بخشی از قانون حمايت از حقوق مصرف کنندگان را متذکر شم.
فصل دوم - ماده ی 5 این قانون متذکر میشود: کلیه عرضه کنندگان خدمات مکلفند قیمت دستمزد خدمت را به طور روشن و مکتوب اعلام نمایند.
و ماده ی 8 همین فصل متذکر میشود: هر گونه تحمیل شرایط از سوی عرضه کنندگان خدمات که موجب افزایش قیمت شود جرم محسوب میشود.
امیدوارم پیگیری فرمایید.
با عرض سلام.
آقای قاسمی مدیر تعمیر گاه مرکزی دوربین نهایت همکاری رو برای رفع مشکل بنده انجام دادن. این پست رو زدم تا هم از ایشون نهایت تشکر رو بکنم هم اعزای محترم انجمن در جریان باشند.
با آرزوی توفیق روز افزون برای ایشون.
به خاطر اینکه مقداری از موضوع بحث فاصله گرفتم یه معذرت خواهی هم به مدیران فرم بده کارم ایشان در حذف این پست و پست قبلیم مخدارند.
با سلام
اخیرا مشکلی برای دوربین یکی از دوستانم پیش امده که بهتر دیدم اینجا مطرح کنم.
دوربین CANON IXY پنج مگا پیکسلی است که موقع فیلمبرداری صدا را ضبط نمی کند و موقع پخش فیلم فقط صدای خش خش پخش میکند.
می خواستم بدانم مشکل از کجاست و اگر نیاز به تعمیر دارد چقدر هزینه تعمیرش میشود. و اصولا ارزش تعمیر دارد یا نه.
با تشکر
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
جناب آقای قاسمی با سلام و احترام،
من مدتی پیش یک دوربین Canon PowerShot SX1 IS خریداری کردم و در طول این مدت حداکثر 800 شات از دوربین استفاده کرده ام. چند روز پیش برای عکاسی از یک مراسم رسمی خواستم از دوربین استفاده کنم که متاسفانه با پیغام Lens error, restart camera مواجه شدم که به دلیل از دست دادن مراسم بسیار ناراحت کننده بود. پس از بررسی هایی در اینترنت دلایلی مثل ضربه به لنز یا گرد و غبار بیش از حد در محیط استفاده را یافتم. راه حل هایی مثل شارژ مجدد باطری و خارج کردن مموری کارت مشکل را حل نکرد. با توجه به استفاده ی بسیار کم از این دوربین ( به طوری که گفته شد) و اینکه در تمام طول این مدت در کیف محافظ و در جایی امن قرار داشت از عدم ورود ضربه و گرد و غبار به دوربین اطمینان کامل دارم. حتی باطری ها را هم خارج کرده بودم که دوربین در کیف به طور اتفاقی روشن نشود.
با عرایض مطرح شده علت این مسئله چه می تواند باشد؟ آیا برای تعمیر آن (برخلاف میل شخصی من) دوربین باید باز شود؟ با توجه به اتمام بیمه و گارانتی هزینه تعمیر آن چقدر است؟ چون در خرید این دوربین به ژاپنی بودن آن خیلی دقت داشتم، آیا قطعات مورد استفاده در تعمیر نیز ساخت ژاپن هستند؟
در آخر از طولانی شدن کلام عذرخواهی می کنم.
سلام
بنده یک خرید جدید داشتم و فروشنده یک کارت را مهر زد و به من داد گفت نصفش رو پست کن.
می خواستم مطمئن بشم گارانتی درسته یا خیر و اگر احیانا بخش مربوط به تعمیرگاه به دست شما نرسد آیا گارانتی باطل می شود؟
سوال دیگر اینکه فروشنده برگه رو مهر زد ولی پر نکرد آیا من هر تاریخی بزنم از همان زمان ضمانت ضروع میشه؟