Phottix Mitros TTL Flash رو کسی روی 600 دی تست کرده؟!
چطور هست؟!
Phottix Mitros TTL Flash رو کسی روی 600 دی تست کرده؟!
چطور هست؟!
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
درود
سعی در استفاده از اسپید لایت 244t قدیمی کنون دارم.بدون وجود مانعی بر سر راه فلاش و روی دوربین همه چیز مرتب است .اما به محض اینکه دستمال کاغذی را در جلوی فلاش بعنوان سافت باکس میچسبانم احساس میکنم نور فلاش خیلی خیلی کم میشود یعنی دیده میشود ولی تاثیری بر محیط ندارد.
فکر میکنم اشکال از عملکرد زیادی هوشمند خود فلاش است که با اینفرارد و چشمی روی خودش کاری شبیه نور سنجی انجام میدهد و قدرت را کم میکند(مطمین نیستم!).
قصد دارم از این فلاش بصورت اکسرنال و زیر چتر یا سافت باکس استفاده کنم و به تبع آن باید فلاش تریگر و چتر بخرم.حال سوال اینجاست که خدای ناکرده من متحمل این هزینه ها نشوم و سپس بیبنم که این فلاش زیر چتر بدرستی کار نکند!!!!
کسی تجربه ای دارد و یا روشی برای تست هست؟
سپاس از شما.
درود
سعی در استفاده از اسپید لایت 244t قدیمی کنون دارم.بدون وجود مانعی بر سر راه فلاش و روی دوربین همه چیز مرتب است .اما به محض اینکه دستمال کاغذی را در جلوی فلاش بعنوان سافت باکس میچسبانم احساس میکنم نور فلاش خیلی خیلی کم میشود یعنی دیده میشود ولی تاثیری بر محیط ندارد.
فکر میکنم اشکال از عملکرد زیادی هوشمند خود فلاش است که با اینفرارد و چشمی روی خودش کاری شبیه نور سنجی انجام میدهد و قدرت را کم میکند(مطمین نیستم!).
قصد دارم از این فلاش بصورت اکسرنال و زیر چتر یا سافت باکس استفاده کنم و به تبع آن باید فلاش تریگر و چتر بخرم.حال سوال اینجاست که خدای ناکرده من متحمل این هزینه ها نشوم و سپس بیبنم که این فلاش زیر چتر بدرستی کار نکند!!!!
کسی تجربه ای دارد و یا روشی برای تست هست؟
سپاس از شما.
سلام
دوست عزیز اساس کار سنسور روی فلاش اندازه گیری نور فلاش در حالت انعکاس از سوژه است. زمانی که شما روی فلاش و سنسور را با دستمال کاغذی میپوشانید سنسور نور بازتاب شده از دستمال را که چسبیده به آن است اندازه گیری کرده و بنابر این نوری به سوژه شما نمیرسد.
راه حل اینست که یا سنسور را غیر فعال کنید یا آنکه روی آن به هیچ عنوان پوشیده نشود.
با سلام
دوستان دمای کلویت نور فلاش های 580 و 600 کنون رو جایی پیدا نکردم . آیا کسی اطلاعی داره ؟/
فلاش های استودیویی استاندارد معمولا دمای نور 5200 الی 5500 دارن ظاهرا که واسه تنظیمات تراز سفیدی یا همون وایت بالانس اهمیت زیادی داره ؟؟؟
یه سوال دارم نمیدونم جای درست میپرسم یا نه
چرا وقتی از فلاش استفاده میکنم دوربین ایزو اتوماتیک روتا سقف 400 انتخاب میکنه
در حالی که محدوده ایزو اتومیاتیک رو بین 100 تا 3200 گذاشتم
جلال پارسا
جلال پارسا
خیلی ممنون ولی جناب توسلی منظورم این نبود که ایزو رو چجور و از کجا تنظیم کنم
با مثال عرض میکنم وقتی رو مد تقدم دیافراگم ایزو رو در حالت اتوماتیک میذارم خودش با توجه به شرایط ایزو رو تعیین میکنه و مشکلی نیست
ولی وقتی فلاش رو فعال میکنم این ایزو اتو تا سقف 400 عمل میکنه و در حالیکه نیاز به ایزو به مراتب بالاتر هست و بقیه تامین نور رو به عهده فلاش میذاره
بعضی جاها که فقط از نور فلاش برا پر کردن سایه ها استفاده میشه ایزو رو باید بصورت دستی بالا برد اتو ماتیکش بیشتر از 400 نمیره این در حالیست که من محدوده 100 تا 12800 رو برا حالت اتوماتیک تعیین کردم.
جلال پارسا