سلام
در تایید فرمایش دوستمون باید عرض کنم که فلاش های 3rd Party خیلی قابل اعتماد نیستند. ایرادات دیده شده در برند های متفرقه (سیگما، نایسین، یانگونو و ...):
1- جنس و قدرت نور در پرتاب های پی در پی یکسان نیست. یعنی گاهی می بینید یک شلیک کم نور تر از شلیک ماقبل یا مابعد است!
2- گاهی تصمیم می گیرند کلا شلیک نکنند! این مورد به ویژه در حالت آف کمرا توسط خودم چندین بار مشاهده شده!
3- شرکت های اصلی یک فوت کوزه گری در فلاشهایشان می گذارند برای آینده و از آن در محصولات (بدنه) های جدید استفاده می کنند. بارها برای دوستان پیش آمده (مورد سیگمایش در همین فوروم برای خیلی از اعضا پیش آمد) که بدنه را ارتقا داده اند و بدنه ی جدید دیگر با فلاش متفرقه ی قبلی کار نکرده است.
4- گفته می شود بُرد الکترونیکی بعضی از این فلاشها ضعیفند و عمر مفید کمی دارند و در صورت خرابی قابل تعمیر نیستند.
5- کلا هندوانه ی دربسته هستند و به همین دلیل خیلی از دوستان هیچ مشکلی باهاشون نداشته اند و مشکلات فقط برای بعضی ها پیش می آید.
فرهاد حسيني
سلام به دوستان فلش باز
بنده برای نور پردازی داخلی و جبران نور قصد تهیه فلاش دارم
قبلا با کنان 580 کار کردم و با بوجه 1 تومان میشه دست دو تهیه کرد
با جست و جو تو انجمن با برند نیسین آشنا شدم.مدل ام جی 8000 تو بازار حدود 1100 در میاد
با توجه به اختلاف قیمت کم کدام برند از نظر کیفیت و کارایی پیشنهاد میدین؟ کمی هم توضیح بدین اطلاعاتم در این زمینه کم هست
خیلی خیلی متشکر
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام دوستان
من یه مشکل با فلش 430 کنون دارم
این فلش رو کارکرده خریدم
ولی متاسفانه بصورت اسلیو کار نمیکنه
یعنی وقتی فلش 560 یاتگنو که روی دوربین 5D هست فلش میزنه این فلش نمیزنه . گزینه هاش رو تغییر دادم ولی اتفاق نیفتاد
روی چه گزینه ای باید بزارم ؟
آیا امکان داره چشمیش خراب باشه ؟
سوال دیگه این فلاش رو جدا از دوربین میشه بهش فرمان داد تا شلیک کنه ؟ البته بدون هیچ وسیله اضافی
راهنمای فارسی نداره این فلش ؟
رادیو فلش 602 یانگنو دارم چجوری باید برم توی تنظیمات فلش تا بتونم روی 602 تعریفش کنم ؟ (فلش یانگنو رو دوتا دکمه سمت راستش رو گرفتم تا بره توی تنظیماتش اونجا گزینه 603 رو تغییر دادم به 602 تا با فرستنده ای که خریدم کار کنه )
با 5D کانن که نمیتونید چون فلاش سرخود ندارید.بنابراین بالاخره به وسیله اضافی نیاز دارید.
تریگر 602 که TTL نیست و نیازی هم به تعریف خاصی نداره. فلاش را بنشانید روی گیرنده و فرستنده را هم که روی کله 5D ....بصورت منوآل میتوانید تنظیم قدرت نموده شلیک کنید.رادیو فلش 602 یانگنو دارم چجوری باید برم توی تنظیمات فلش تا بتونم روی 602 تعریفش کنم ؟ (فلش یانگنو رو دوتا دکمه سمت راستش رو گرفتم تا بره توی تنظیماتش اونجا گزینه 603 رو تغییر دادم به 602 تا با فرستنده ای که خریدم کار کنه )
درود
دوستان عزیز فلاش 430ez چطوره؟ یک مورد دست دوم پیش اومده برای خرید.
ttl اش روی دوربین من کار میده (1000دی ) ؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
دوستان آدابتور برق برای فلاش ex580 پیدا میشه من که تو سایت کنون پیدا نکردم اما روی خود فلاش جا برای ادابتور دار ه