تمام مدلهای کنن به این صورت است
البته ظاهرا در 5ds برطرف شده است
ISO Limit During Flash - Canon Community
سلام دوستان
کسی در مورد فلاش های گادکس اطلاعاتی داره؟
به نظر شما godox 685 برای دوربین 6D مناسب هست؟
پیشنهاد دیگری اگر دارید ممنون میشم...
سپاس
يه سؤال داشتم از دوستانی که از دوربين کنون استفاده ميکنند
شما وقتی فلش رو رو به سقف ميزاريد از کدام مد نور سنجی ETTL فلش استفاده ميکنيد؟
فلش من توی مد evaluative گاهی آندر اکسپوز ميشه و بايد دستی 1 استاپ فلش رو بالا ببرم
از average استفاده کردم ظاهراً بهتره ، ميخوام بدونم فلش من اينجوريه yn568 و فلش های کنون چنين مشکلی ندارند يا کلاً وقتی فلش رو به سقف باشه evaluative دچار اشتباه ميشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستان
وقتی از فلاش بصورت آف کمرا استفاده می کنم عموما نورسنجی فلاش رو باید بصورت دستی انجام بدم تا نتیجه به وضعیت دلخواه نزدیک بشه. آیا در فلاش آف کمرا نورسنجی ttl کاربردی داره؟
همونطور که توی پست قديمی خودم سؤال کردم اگر نور سنجی فلش رو روی average بزاريد در محيط داخل نور سنجی دقيق تری داريد
من با فلش های 600 کنون مشکلی نداشتم ، اگر از نقاط فکوس جانبی استفاده کنيد با دوربين های معمولی کنون نور سنجی روی وسط کادر هست که ممکنه دچار مشکل بشيد
ميتونيف نور سنجی رو روی مرکز لاک کنيد بعد کادر بندی کنيد
Canon 6D2/5D3
Majid
دقت خيلی پايين مياد چون دوربين نميتونه تشخيص بشه شما کجا و چطوری نور پردازی ميکنيد ، مخصوصاً اگر نور باريک باشه از زاويه اي مثل بقل يا پشت باشه
اما برای نور اصلی و داخل سافت باکس بزرگ من زياد ديدم از تی تی ال روی فلش يا استروب استفاده ميکنند
من برای مراسم معمولاً 1-2 فلش رو پشت سر سوژه ميزارم اما روی تی تی ال هميشه فلش های پشتی اوور اکسپوز ميشدن ، اونا رو دستی تنظيم ميکنم ، اما فلش اصلی رو روی تی تی ال ميزارم
Canon 6D2/5D3
Majid