موضوعاتی که از آنها باید عکس بگیرید را عنوان کنید.
موضوعاتی که از آنها باید عکس بگیرید را عنوان کنید.
عکسهای عروس و داماد و کودکان
برای استودیوئی که برای پرتره ی حرفه ای بکار میرود، نیاز به سه نور ( فلاش ) به شرح زیر دارید:
1) نور اصلی - Main Light / Key Light
2) نور فرعی - Fill Light
3) نور موی سر - Head Light / Rim Light
یک نور اختیاری هم برای نور پردازی Background میتوانید داشته باشید.
برای نورهای شماره 1 و 2 با توجه به محیطی که اشاره کردید، 300 وات جوابگو خواهد بود.
برای نورهای شماره 3 و 4 نیز بین 150 و 200 مناسب است.
برای Light Modifier ها نیز عموماً دو سافت باکس کفایت خواهد کرد. الباقی آنها نیز بسته به نیاز و بعضاً سلیقه ای میتواند باشد.
تجهیزات غیر نورپردازی نیز نیاز دارید، مثل فون و پایه ی آن، صندلی و ... که سلیقه ای است.
اغلب، کیت های نورپردازی شامل موارد مورد نیاز نورپردازی هستند.
همانطور هم که در فروم احتمالاً بر خورده اید: قیمتهای کیت ها از 0.8 کیلیون لغایت 9~10 میلیون تومان هستند.
با سلام
دوستان بنده فعلا قصد دارم 2 عدد فلاش بخرم ، یکیش که 100 درصد 580EX II هست . برای مورد دوم به دلیل کمبود بودجه میخوام از برند Nissin بخرم . حالا به نظر اساتید 622 مارک 2 بخرم یا 866 مارک 2 ؟
سوال بعدی اینه که هر دوی اینها با 580 کاملا سازگاری دارند ؟
البته ممکنه الان بگید مسلما 866 بهتره دیگه ! ولی من میخوام ببینم اگر 622 کارم رو راه میندازه پول اضافه رو یک سه پایه بخرم!
کاربردش هم برام بیشتر پرتره گرافی و کمی هم صنعتی هست.
با تشکر
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
سلام دوست عزیز
نیازهاتون کاملا به خودتون بستگی داره و شما باید تصمیم بگیرید اما از باب راهنمایی عرض کنم 622 مارک دو دارای دو مد Slave هست و با تریگر نوری هم به راحتی شلیک میشه / گایدنامبر و آپشن های خوبی هم داره و به نظر من کاملا برای فلاش دوم یا فلاش فرمان بَر مناسب هست
ضمنا اگه از رادیو تریگر هم استفاده کنید چی از این بهتر ...
میتونید مابقی مبلغ اختلاف 622 مارک دو و 866 مارک دو رو صرف خرید تجهیزات دیگری کنید
مهم یک فلاش فرمان ده هست که 580 صف شکن هست و خرید 866 شاید کمی بی توجیه باشه
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
توی فکر هستم یه فلاش برای دوربینم بخرم (رک و رو راست بگم هیچی از فلاش بلد نیستم! :دی!)
دوربینم هم 600 دی هست
ارزون قیمت هم باشه چه بهتره (ترجیح می دم پولم رو جمع کنم لنز بخرم :دی!)
این طور که بنده متوجه شدم فلاش هاي Nissin انگاری ارزون قیمت تر هستند میشه یکی دو نمونه مناسبش رو بفرمایید با قیمتش؟ و کاراییشون نسبتا خوبه؟ یا ؟
با تشکر
امروز یه فلاش دیدم با مارک Answer و با هولوگرام و آرم شرکت پاسخ (همین شرکت فعال در انجمن)!!
فکر میکنم مدل MD 400 (البته MD رو مطمئن نیستم یه همچین چیزی) بود با قیمت حدود 250
هرچی گشتم اطلاعاتی براش پیدا نکردم! برام جالب بود! دوستان اطلاعاتی دارند!
راستی ست کامل فلاش اش هم بود!
دوستان سلام
من یه 430 ex ii دارم میخواستم بدونم میتونم به صورت slave در حالی که فلاش خود دوربین مستر باشه ازش استفاده کنم؟ یا حتما باید تریگر بگیرم براش؟
دوربین هم 550d هست متاسفانه امکان وایرلس نداره
ممنون از کمکتون
حامد دماوندی
CANON 550D, 18-55IS , 17-85 usm is Canon Speedlight 430 EX