نوشته اصلی توسط
mreza1001
...
شرکت های آن طرف آبی کشته مرده بودن اسمشان در لیست آفومار نیستند که الکی نمایدگی انحصاری و رسمی به کسی بدهند. من این را زیاد دیده ام.
مثلا مگه آفومار چند تا فلاش متز میتونه در سال بفروشه؟ به چه ارزشی؟ والا فکر نکنم متز تا این حد بیچاره باشه.
...
ولی از طرفی هم همکارانی را می شناسم که براحتی ادعای نمایندگی انحصاری برند ها را دارند که در استعلامی که کردیم معلوم شد ادعایی بیش نیست برخی هم عاملیت فروش دارند و می گویند ما نماینده انحصاری هستیم.
...
در مورد فعالیت هم باز از این شرکت ها زیاد دیده ام. شما یقین بدانید درآمد دیگری دارند. احتمال زیاد بساز بفروشی چیزی یا کارخانه ای یا هر دو!
...
جناب آقای میلانی،
بهنظر من اینگونه اظهار نظر در شان این فروم نیست. من «هیچ» رابطهای با شرکت آفومار ندارم و هیچکس هم سفارش نکرده که از این شرکت یا هر شرکت دیگری دفاع کنم یا علیه آنها حرف بزنم، متاسفانه هم جایی نیستم که آفومار شعبه داشتهباشد و بتوانم ازشان خرید کنم یا هر ارتباط دیگری با آنها داشتهباشم، اما در این مورد عرض کنم:
۱- اینجا را ببینید:
کد:
http://www.metz.de/en/service-support/agencies-abroad/photo-electronics.html
۲- جالب است که میفرمایید از «این» شرکتها زیاد دیدهاید، شما اگر کمی نیم نگاهی به تاریخ عکاسی ایران بیندازید میبینید که «احمد مایل افشار» و «فوتو افشار» چه خدماتی به عکاسی ایران کردهاند، و بیانصافی است اینگونه این مجموعه را بدون سند و مدرک نقد کنید. فروشگاه متروپل و بازرگانی مرتبط و در نهایت آفومار هم که معرف حضور هستند. اگر کمی بیشتر هم تحقیق کنید، میبینید که نه تنها نمایندگی خیلی از این برندها را دارند، بلکه فرزند ارشد آقای مایلافشار، عضو هیات مدیره دو تا از معظمترین این شرکتها هستند.
۳- این که من اینها را نوشتم، فقط بهخاطر این است که دوست دارم انصاف رعایت شود، بسیاری از بزرگان عکاسی ایران که میبینید به نوعی وامدار این شرکت و این خانواده هستند. این چیزی نیست که من حدسبزنم یا بگویم. اسم نمیبرم، اما خیلیها، اینکه حتی شانس این را پیدا کردند که با خیلی از ابزار و تجهیزات کار کنند فقط بهخاطر اینبوده که مرحوم احمدِ مایلافشار، این تجهیزات را بدون هیچ مزد و منتی در اختیارشان میگذاشته و آنها هم بدون سپردن وثیقه یا ضمانت، هر وقت که موفق میشدند هزینهی کالا را تهیه کنند، پول متروپل را میدادهاند. این را من خودم دستِاول، حداقل از سه نفر شنیدهام. خب، الآن من نمیدانم وضع این مجموعه و رابطهاش با عکاسان چطور است، اما اینکه شرکت بزرگی بودهاند و بسیاری از این برندها را اینها انحصاراً بهایران آوردهاند شکی نیست.
موفق باشید.