توی تنظیمات فلش، Wireless Function رو باید روی کدوم گزینه قرار بدم تا فقط فلش اکسترنال روی سوژه تاثیر بذاره؟
Untitled.png
روی اولی همین حالتیه که فلش (چه سرخود و چه اکسترنال) تاثیری توی عکس نداره.
روی دومی فلش روی عکس تاثیر میذاره که با توجه به شکل آیکنش باید نور هردو (اکسترنال+سرخود) باشه.
ببینید اگر روی s1 باشه باید ttl رو خاموش کنید و فلاش دوربین حالت مانول باشه و اگر روی s2 باشه در حالت ttl عمل میکنه یعنی پری فلاش ttl دوربین رو نادیده میگیره و با فلاش اصلی شلیک میکنه. در واقع باز هم باید به صورت دستی فلاش یانگنو رو تنظیم کنید.
من فکر نمیکنم فلاش شما موردی داشته باشه چون فرمودید که شلیک میکنه .
مهدی
سلام
بهترین مجموعه ای که میتونم برای 6 دی بگیرم چیه ( فلاش و تریگر ) البته از یانگینو
من کاربردم بیشتر عکس هنری خواهد بود نه مجالس
دوربین 6 دی وایرلس داره اما فلش سرخود نداره
با تشکر
داود معانی
بسته به استفاده و مبلغ مد نظرتان و اینکه یک، دو یا بیشتر فلاش میخواهید تهیه کنید، بنده دو سری از محصولات یانو را پیشنهاد میکنم.
اول سری 600EX-RT که مشابه کنون 600 است و فلاش پرقدرتی است و ttl دارد .
دوم از سری 560 بخصوص ورژن چهارم که خودش یک ترانسمیتر داخلی نیز دارد و به راحتی فلاش های 560 اطراف را میتواند کنترل و تنظیم کند. (البته این فلاش منوال است و از ttl و نورسنجی خبری نیست اما ارزانتر است و کیفیت ساخت خوب و قیمت مناسب قطعا خرید آن را توجیه میکند)
در کنار اینها نیز یک رادیو تریگر RF-603 نیز تهیه کنید که به صورت پیش فرض در خود فلاشها تعریف شده و به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند.
خود بنده دو فلاش از سری 560 دارم که در امضایم مشخص است و کار کردن با آنها راحت است. تنها کافی است کمی نسبت به کنترل منوال فلاش ها دستتان روان شود
پ.ن: البته نمیدانم چرا مدتی است هیچ کدام از فلاشهایم (چه این دوتا یانو و چه فلاش سیگما) روی 6D جواب نمیدهد و فلاش شناسائی نمیشود. در حالی که قبلا با فلاش عکس گرفته بودم و مشکلی نداشت!
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV