سلام.از دوستان کسی میدونه نمایندگی فلاش های یانگنو کجاست؟اصلا نمایندگی داره؟از کجا تهیه اش کنم؟دوربینم 70D هست.زیر هشتصد تومن چه فلاش هایی رو پیشنهاد میدین؟
سلام.از دوستان کسی میدونه نمایندگی فلاش های یانگنو کجاست؟اصلا نمایندگی داره؟از کجا تهیه اش کنم؟دوربینم 70D هست.زیر هشتصد تومن چه فلاش هایی رو پیشنهاد میدین؟
خواهش ميکنم
با فلش های خودتون که تست ميکنيد پايين و بالای کادر رو دقت کنيد ببينيد تا چه سرعتی در پايين و بالا مشکلی نيست
چون گاهی وقت ها فقط يه تيکه از پايين يا بالا ممکنه نور نبينه و شاتر بسته بشه (بعضی ها با استفاده از اين روش با فلش های معمولی سرعت سينک رو بالا ميبرن يعنی فقط از اون قسمت نور که تو کادر مياوفته استفاده ميکنند)
ممکنه تو عکس های شما هم سوژه وسط بوده و متوجه نور نديدن گوشه ها نشده باشيد
سلام
با توجه به قیمت مناسب خارج کشور (حدود 100 دلار) به نظرتون ارزش دارد سفارش بدم دوستان از انگلستان دو عدد 565ex برایم بیاورند؟
با توجه به نظرات دوستان ظاهرا فلاش خوبی است
ضمنا یک ست دو تایی رادیو تریگر یانگنیو هم تو آمازون دیدم حدود 30 دلار به نظر شما میارزه؟
سلام
خوشبختانه بین محصولات چینی محصولات یونگنو از کیفیت خوبی برخوردارند اما در مورد فلاشهای یونگنو این نکته را در نظر داشته باشید که اگر بخواهید از این فلاشها بصورت ترکیبی با فلاشهای کانن استفاده کنید ممکن است وایت بالانس یکسانی با هم نداشته باشند. این موضوع را من در یک ویدئو کلیپ مقایسه فلاشهای یونگنو با کانن دیدم که نتیجه یکسانی مقدار نور در استپ های مختلف بین این دوفلاش بود ولی کلوین یکسانی نداشتند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با سلام
منم هفته قبل برای خرید فلش اسپیدلایت 430EXII کنون رفته بودم. نو گیرم نیومد. بعضی هام میگفتن تقلبیش زیاد شده! ولی یه دونه دست دوم اصلیش رو داشت که خیلی تمیز بود اما جعبه نداشت. دست هر کس بوده خوب ازش محافظت کرده بود. چند جا نشونش دادم همگی اصل بودنش رو تأیید کردن. خلاصه به قیمت 600 هزار تومان خریدمش و از انتخابم بسیار خوشحالم.(قیمت نو 950 هزار تومن)
24 ساعت اجازه تست داد و منم صدها شات باهاش زدم آخ نگفت. تمام تنظیماتشم بخوبی انجام میشد.
البته قبلش این فلاش یانگنو رو دیدم و بنظرم خوب اومد قیمتشم خیلی مناسب بود ولی چون تجربه کار باهاش رو نداشتم دودل بودم برا خریدش.
جالبه که فلاش های اصلی کنون هم کار چینه!
ویرایش توسط Mahdi.A.Tabar : Monday 16 February 2015 در ساعت 17:24
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir