سلام
ممنون میشم اگر امکانش براتون هست ادرس و شماره تماس مغازه ای را که عرض کردید این فلاش ها را دارد بگید
با تشکر از شما
سلام
ممنون میشم اگر امکانش براتون هست ادرس و شماره تماس مغازه ای را که عرض کردید این فلاش ها را دارد بگید
با تشکر از شما
سلام
من فلاش Yongnuo SpeedLite YN465 رو تو یکی از سایت ها به قیمت 135 هزار تومن دیدم .
( در مقایسه Yongnuo با Sunpak و nissin میشه بگید به ترتیب کیفیت کدوم بهتره)
ویرایش توسط A. Shahbazi : Wednesday 27 July 2011 در ساعت 01:58
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
سلام به دوستان عزیز
من یه مشکل دارم با این فلاش یونگ نو ۴۶۰ که تازه از ebay خریدم. یه خورده نا امید شدم ازش. راستش من یه ۸۶۶ مارک ۲ دارم که فلاش اصلیمه که با ۷دی تریگ میشه. من اینو خریدم برا نور پس زمینه به این امید که با داشتن مد S2 میتونم با دوربین هر دو رو با هم در مد TTL تریگ کنم جوری که یونگنو با پری فلش شلیک نکنه . الان یه چند دقیقه ور رفتم دیدم وقتی فلاش نیسن به صورت اف کامرا باشه یونگ نو شلیگ نمیکنه. راهی هست که بشه هر دو رو با هم شلیک کرد؟ به غیر از تریگر اضافه منظورمه.
ممنون
سلام دوستان یه سوالی داشتم، من می خوام یکی از این مدلهای Yangnuo رو برای یه دوربین کامپکت که هات شو نداره بگیرم، می خواستم ببینم میشه اون رو رو مدی تنظیم کنم که با فلش سرخود دوربین تحریک بشه و شلیک کنه؟ چه مدلی رو بگیرم؟ راستی فرقی نمیکنه که برای مدلهای کنون یا نیکون باشه؟
بله امکانش هست. فلاش 460II و 560 و 560II برای این کار مناسب هستند. چون شما روی دوربین نمی خواهید استفاده کنید بنابراین فرقی بین کنون و نیکون ندارد. این فلاشها دو مد دارد یکی برای وقتی که فلاش اصلی TTL است یا Preflash زده می شود یکی هم برای حالت منوال. فقط برای استفاده از چشمی، نباید محیط خیلی روشن باشد. یعنی در نور روز کار نمی کند.سلام دوستان یه سوالی داشتم، من می خوام یکی از این مدلهای Yangnuo رو برای یه دوربین کامپکت که هات شو نداره بگیرم، می خواستم ببینم میشه اون رو رو مدی تنظیم کنم که با فلش سرخود دوربین تحریک بشه و شلیک کنه؟ چه مدلی رو بگیرم؟ راستی فرقی نمیکنه که برای مدلهای کنون یا نیکون باشه
این مارک فلش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
دو مدل در رو در این جالیست فلاش دوربین دیدم.
کسی می دونه که مدل 468 رو کجا می شه گیر آورد. البته برای نیکون.
سلام بر دوستان عزیز
من امروز (21/4/91) یک فلاش یانگ نو 460 از ناصرخسرو به قیمت 170 هزار خریدم. به نظر می رسد فلاش خوبی باشد البته باید بیشتر باش وربرم. به نظرم از نیسین 622 هم بهتر بود (البته در تست هایی که در فروشگاه انجام دادیم) جالبه که نیسین 622 با فلاش built in دوربین SX10من تریگر نشد حتی پس از قراردادن 2 رادیو فلاش مختلف. ولی یانگ نو به راحتی و بدون مشکل بود از نظر قیمت هم خیلی اختلاف بود (نیسین 290 هزار). به نظرم تنها مشکل این مدل یانگ نو نداشتن ttl می باشد.
یک سوال از خدمت دوستان: مد S1 به چه دردی می خورد؟؟ وقتی از این مد استفاده می کنم صحنه تاریک می شود (همان بحث pre flash) اصولا چه مواقعی از مد S1 استفاده می شود؟ در راهنمایش که یک برگ بیشتر نبود هیچ اشاره ای به جزئیات نکرده بود.
با سپاس
کاویان
ویرایش توسط Kavian : Thursday 12 July 2012 در ساعت 16:31
يعني كسي نمي داند مد S1 به چه دردي مي خورد؟
D7200
سلام
وقتی فلاشتون در مد s1 باشد با اولین بارقه ای که از فلاش دوربینتون دریافت میکند شلیک میکند.بنابراین وقتی از این مد استفاده میکنید بایستی فلاش دوربینتون رو درحالت منوآل قرار بدید.
اگر خواستید از نورسنجی TTL دوربین استفاده کنید آنگاه فلاش یونگنو تون رو در حالت S2 قرار دهید.
این چیزایی که نوشتم مربوط به یونگنو 467 است.