خیلی برام جالب بود که این رادیو فلش دارای یه رسیور داخلی هست که فقط با یک sender رادیو فلش روی دوربین کار میکنه و فلش میزنه
خیلی برام جالب بود که این رادیو فلش دارای یه رسیور داخلی هست که فقط با یک sender رادیو فلش روی دوربین کار میکنه و فلش میزنه
Canon EOS 5D Mark II ----- Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
Canon Speedlite 430EX II
Yongnuo YN-560 Mark III
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه دوربین cannon 650D به همراه یه فلاش yongnuo yn467 دارم .
میخوام بدونم میشه کاری کرد که بدون استفاده از حالت اسلیو فلاش زد ؟
یعنی فلاش از دوربین جدا باشه و بدون اینکه فلاش اصلی دوربین کار کنه ، فلاش اکسترنال فلاش بزنه .
یک ست تریگر ینگو خریداری کنید
براي اينكه شما خواسته ايد بدون استفاده از فلاش سرخود دوربين، از فلاش به صورت آف كمرا استفاده كنيد. اگر بخواهيد از امكانات خود دوربين استفاده كنيد بايد از فلاش سرخود دوربين استفاده كنيد.
مد بي سيم TTL با استفاده از فلاش سرخود دوربين كار مي كند.در اين حالت فلاش سرخود دوربين با يك سري پري فلاش اطلاعات TTL و همچنين دستور شليك را در كسري از ثانيه به فلاش يانگنو ارسال مي كند و فلاش بر اساس اين اطلاعات قدرت شليك را تنظيم نموده و شليك مي كند.
با اين تريگر (كه در عين حال ريموت كنترل دوربين هم هست) فلاش يانگنو شما شليك مي كند ولي به صورت TTL كار نمي كند.
چرا از فلاش سرخود دوربين استفاده نمي كنيد؟ هيچ هزينه اي هم ندارد. امكان TTL هم باقي خواهد ماند. بسته به تنظيمات دوربين، مي توان كاري كرد كه نور فلاش دوربين هم در عكس ثبت نشود.
من با 60D و فلاش هاي يانگنو و نايسين با استفاده از فلاش سرخود دوربين كار مي كنم و تا كنون هيچ مشكلي هم به وجود نيامده است.
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 24 August 2014 در ساعت 17:38 دلیل: حذف لینک تجاری در نقل قول
من تو ویدئو ریویو که از این ریموت کنترلر در یوتوپ دیدم ، کسی که تستش میکرد بدون استفاده از فلش بالاجهنده خود دستگاه از فلاش اکسترنال استفاده کرد .
من میخوام نور از بقل به سوژه بخوره و سایه در سمت راست یا چپ سوژه دیده بشه . ولی در حال حاضر چون هم از روبرو فلاش میخوره هم از چپ یا راست ، اون عکسی که میخوام گرفته نمیشه .
در تنظيمات دوربين، گزينه اي هست كه باعث مي شود نور فلاش دوربين در عكس ثبت نشود. در واقع فلاش سر خود براي فرمان دادن به فلاش آف كمرا (فلاش يانگنو شما كه روي دوربين سوار نيست) قبل از باز شدن شاتر شليك مي كند و نتيجتاً نور فلاش سرخود در عكس ثبت نمي شود. من همين حالتي را كه شما مي خواهيد (نور پردازي از پهلو) را با فلاش يانگنو و فلاش سرخود دوربين انجام داده ام و نور فلاش سرخود در عكس ثبت نشده است فقط بايد در تنظيمات دوربين در بخش Built In Flash Tunc. Setting در قسمت Wireless
گزينه "فقط فلاش بيروني" را انتخاب كنيد (مانند شكل زير):
fl.JPG
در اين حالت فقط نور فلاش يانگنو شما در عكس ثبت مي شود.