سلام
امکان داره بگین بین متل و گودکس کدوم معتبر تر هست؟
سلام
امکان داره بگین بین متل و گودکس کدوم معتبر تر هست؟
Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700
سلام به دوستان.من قصد راه اندازی یک آتلیه کوچک و شروع کار رو دارم در مهدکودک و عکاسی از بچه ها.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.مد نظرم کیت s&s 200j بود با حدود قیمت 1800 ولی راستش نه از برندش خیلی مطمئنم نه,از قیمتش.خودم فکرمیکنم دو شاخه نور برام کافی باشه چون فلاش اکسترنال هم چند تا دارم برای نور سوم وچهارم اگر نیاز بشه.ضمن اینکه مطمئن نیستم این حد و حدود خرج کردن برای اول کار لازم هست یا نه.ترجیح میدم با بودجه ی کمتری کار رو شروع کنم.منتظر راهنمایی دوستان هستم
دوستان عزیز یه ست کامل نورپردازی جهت فروش هر کس خواست
پکیج کامل نورپردازی GODOX QT
عدد فلاش های پر سرعت سری QT 400 چهارصد ژول GODOX با کاسه همراه با کارتن بسته بندی و تمامی متعلقات
سه عدد وایرلس USB
تریگر حرفه ای با امکان کنترل تمامی فلاش ها به صورت بی سیم
سه عدد پایه فلاش بادی
2 عدد سافت باکس 130×50 زنبوری + کیف حمل
1 عدد اکتاباکس 95 زنبوری + کیف حمل
1 عدد سافت باکس 100×70 زنبوری + کیف حمل
1 عدد بیوتی دیش 55 سانت
1 ست پایه نگهدارنده فون
یک عدد فون کاغذی هاما آلمان رول کامل
1 عدد هولدر رفلکتور
1 عدد پایه نور بوم با وزنه
فلاش ها و تمامی لوازم کاملا سالم بدون هیچ اشکال فنی و ظاهر ی خیلی کم کارکرد8J-h8KWdt.jpg
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
سلام،قیمت فروش و علت فروش رو میفرنایید؟ با تشکر
دوست عزیزم شرمنده فروش رفت علتش استفاده نکردن بود
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
سلام و عرض ادب. وقت همه دوستان گرامی بخیر. دوستان من یک راهنمایی کوچیک میخوام. ممنون میشم لطف کنید من رو راهنمایی کنید. من قصد دارم از فرشهای 4 و 6 متری عکس بگیرم..دوربین 80 d دارم. و اینکه از یک نفر فلاش استودیویی Godox qs 400 , Godox qs 600 رو خریداری کردم ..آیا با این 2 شاخه فلاش میتونم عکاسی از فرش رو انجام بدم یا با یک عدد هم میشه عکاسی کرد یا حتما باید 2 شاخه یا 3 شاخه شاخه فلاش باشه؟.چه نوع سافت باکس یا چتری رو باید برای نورپردازی خریداری کنم.آیا سافت باکس 80*120 گودکس یا 70*100 مناسب این کار هست؟ لطفا بفرمایید چه تجهیزاتی کلا برای عکاسی از فرش باید تهیه کنم که قیمتشم زیاد نشه. در حد خیلی معقول ؟ ممنون میشم اگر فقط اسم تجهیزات رو به من بفرمایید ؟ با تشکر و احترام????????????????
سلام و عرض ادب. وقت دوستان گرامی بخیر . من.فقط یک راهنمایی کوچیک میخوام. ممنون میشم لطف کنید من رو راهنمایی کنید. من قصد دارم از فرشهای 4 و 6 متری عکس بگیرم..دوربین 80 d دارم. و اینکه از یک نفر فلاش استودیویی Godox qs 400 , Godox qs 600 ؤول خریداری کردم ..آیا با این 2 شاخه فلاش میتونم عکاسی از فرش رو انجام بدم یا با یک عدد هم میشه عکاسی کرد یا حتما باید 3 شاخه فلاش یا 2 شاخه فلاش باشه؟.چه نوع سافت باکس یا چتری رو باید برای نورپردازی خریداری کنم.آیا سافت باکس 80*120 گودکس یا 70*100 مناسب این کار هست؟ استاد گرامی خواهشا و لطفا بفرمایید چه تجهیزاتی کلا برای عکاسی از فرش باید تهیه کنم که قیمتشم زیاد نشه. در حد خیلی معقول ؟ ممنون میشم اگر فقط اسم تجهیزات رو به من بفرمایید ؟ با تشکر و احترام????????????????