سلام 2 عدد فلاش استودوئی mini با قیمت مناسب دوستان چه مدلی رو رو سراغ دارند؟ کارم طوریست که بیشتر روزها وسایل جابه جا میکنم و فلاش سبک میخوام که حمل و نقلش سبک باشه مکان عکاسیم همشون مسقف هستش و مشکلی با منبع برق ندارم.
سلام فلاش های فتوفلکس چه طور هستن ؟
تا حالا کمتر در مورد شون بحث شده
دوستان سلام
بنده قصد خرید فلاش جهت عکاسی از محصولاتی مثل : تندیس ها و لباس و کفش و غذا و .... کلا محصولات کوچیک رو دارم
با تحقیقاتم متوجه شدم که گاداکس برند خوبیه! 4 تا مدل تو یه رنج قیمت دیدم که موندم کدومش رو بخرم
در ضمن قصدم فعلا خرید یدونه فلاش هست چون بودجم محدوده و در حال حاضر برای نور مکملش یدونع اسپیدلایت یانگنو دارم
GODOX TC 300W
GODOX GS 300W
GODOX SK 300W
Godox-QS-300
حالا به نظر شما کدوم یکی از این4 تا مدل رو تهیه کنم؟
چه تریگر گیرنده ای براش بخرم که با پرده دوم شاتر مشکل نداشته باشه؟ ( فرستنده و گیرنده یانگنو دارم ولی اون گیرنده واسه فلاش اسپیدلایتمه!)
ببخشید اگر سوالاتم زیاد شد چون تازه میخوام وارد کار استدیویی بشم و هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
پیشاپیش از راهنماییهاتون سپاسگذارم
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!
نسبت به ارزش واقعی گران هستند. رند خاصی هم نیست . امـثال این رو ارزونتر میتونید بخرید
این فلاش موجود نیست در بازار داخلی، ولی تنها گزینه همون فلاش S&S 160J اسمارت هستش! یک خریدار گفته بود من 4سال دارم ولی سافت باکس 60در90 نصب کردم روش پایه فلاش شکست و دیگه نتونستم نمونه رو پیدا کنم! البته بنده با چتر کار میکنم! چون برای کار من که فوری هست نصب سافت باکس وقت گیر هست و زمان بَر!
قریب به 3سال هم با فلاش اکسترنال کار کردم خیلی راضی بودم ولی برای تنوع دارم فلاش استودیوئی میخرم اونها رو هم در فضای باز استفاده میکنم*
سلام دوستان
قصد خرید فلش
Godox-QS-300 را دارم، یک شرکت در اصفهان بصورت کیت موجود داره، سوال اول اینکه آیا فلش خوبی هست برای کار پرتره در محیط استدیو یا خیر ( 200 ژول اس اند اس رو نپسندیدم، های لایت های زیاد و سایه ها اصلا نرم نبود البته شاید اشکال از سافت باکس بوده) ، و اینکه در تهران بصورت کیت پیدا نکردم این فلش رو اگر جایی میدونین داره لطفا بهم اطلاع بدین و اینکه آیا این فروشگاه اصفهان که روی نت هست معتبر هست یا خیر، ضمنن گارانتی این فلش ها با چه شرکتی هست ( شرکت اصفهانی با گارانتی خودش عرضه میکنه
سپاس فراوان