منظور فروشندگان از فلاش چتری، همون فلاش های استودیویی است.
در واقع به این فلاشها به جز چتر، موارد دیگه ای از قبیل سافت باکس، انواع کاسه و بیوتیدیش، اسنوت و ... هم متصل میشه، حالا چرا به «فلاش چتری» موسوم شده معلوم نیست
فلاش استودیویی رو شاید بشه به دو نوع برق و باتری دسته بندی کرد (به نوعی پرتابل بودن و نبودن)
من کیت s&s تی سی خریدم 400 ژول
حس میکنم خیلی بیخوده. یعنی از همون اتصال لامپ ها که اصلا جفت نشد فهمیدم مهمون زود بروییه
کالر براین یه شاخه بگیرم چند زول خوبه؟
کلا چی پیشنهاد میدین به عنوان کی لایت و بیش فلاش ازش استفاده کنم
سلام وقت بخیر
می خواستم بدونم اگر بخوام فلش هنسل کارکرده بخرم از کجا بدونم چند تا شات باهاش زده شده؟
مرسی
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بافلاش 200w
میشه با اف 11 عکس گرفت؟؟
فلاش اکسترنال زود باتری تموم میکنه میخواستم فلاش استدیوایی بخرم
البته یکی برای جلو سوژه مابقی نور پردازی رو با اکسترنال ها انجام میدم
باحدود500 تومن میشه چیز خوبی گرفت؟100درصد کارام هم داخلی هست
7d-15-85mm/50mm f/1.8
با عرض پوزش این مدل فلاشها از همین مدل من دارم واقعا به درد نمیخوره ! فلاشهای چینی هستند که ایران مونتاژ شدن و ایرادات زیادی داره یکی این که اگر بیوتی دیش و باکس بزرگ روش نصب کنید کله میکنه و سقوط میکه
یکی این که چشمیهاشون خیلی زود میسوزه ایرد از چشمی ها هم نیست مداری که داره میسوزه
قدرت سینک بالایی نداره
جایی که کاسه چراغ نصب میشه فنری برای نگه دارنده داره که با چندین بار عوض کردن کاسه چراغ فنر از بین میره و نگه دارنده ای نداره
محل نصب فلاش روی سه پایه اصلا مناسب نیست و خیلی زود حرض میشه
کنترل هایی که همراه داره دکه ما یبرای روشن خاموشی نداره باطری رو یک روزه خالی میکنه
کنترلها نور نداره و توی نور کم نمیتونید شماره هارو ببینید
قیمت خیلی بالایی داره که با همین قیمت که باید برای یک شاخه داد میتوان یک ست کامل با چتر و پایه و ... از برندهای دیگر تهیه کرد مانند هنسل
واقعا به درد نمیخوره من پشیمانمم از خریدن این مدل !