مدار رو بررسی کردم اگر پلاریته مثبت و منفی کفشک اشتباه زده نشود مدار تریگر دوربین آسیب نمی بیند اما اگر پلاریته اشتباه زده شود احتمال دارد ولتاژ بالا بصورت معکوس روی کفشک بیافتد اما قابلیت جریان دهی ندارد و نمی توان قاطعانه گفت که مدار نمی سوزد.
مدار رو بررسی کردم اگر پلاریته مثبت و منفی کفشک اشتباه زده نشود مدار تریگر دوربین آسیب نمی بیند اما اگر پلاریته اشتباه زده شود احتمال دارد ولتاژ بالا بصورت معکوس روی کفشک بیافتد اما قابلیت جریان دهی ندارد و نمی توان قاطعانه گفت که مدار نمی سوزد.
------------------------------
مهدی
Canon Powershot A510
------------------------------
با سلام
یک ست قدیمی فلاش بهمراه شارژر کیفی که برای یکی از اقوام بود و برای عکاسی از مجالس استفاده می کرده به بنده رسیده، راستش چون اطلاعات زیادی ازش ندارم خواستم از دوستان کمک بگیرم برای اینکه ببینم آیا میتونه بعنوان فلاش های slave استفاده بشه یا خیر؟ من میخوام یک اطاق 3 در 4 رو برای آتلیه خودم تجهیز کنم و قصد خرید یک عدد فلاش nissin622 و چتر یا سافت باکس رو هم دارم.
این هم چندتا عکس از این فلاش
علی رضایی
سلامدوستان یه فلاش National PE-145 بابام داره و سالم، خواستم ببینم ا گه سوارش کنم روی D3100 مشکلی برا دوربین پیش میاد ؟
تو این لینک ( ترجمه شده به انگلیسی در گوگل ) یه بنده خدایی ولتاژ تریگر این فلاش رو با ولتمتر اندازه گرفته ( خودتون هم میتونید به راحتی در حالتی که فلاش شارژ هست مثل عکس زیر با یک ولتمتر اندازه گیری کنید ) و به عدد حدود 45 ولت ( 44.2 ولت ) رسیده :
کد:http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fefd.albertoroura.com%2F%3Fp%3D122
گفته که این عدد برای دوربینهای کانن که تا 6 ولت بیشتر تحمل ندارند زیاده ولی برای دوربین خودش که از برند نیکون هست ( مدلشو ذکر نکرده ) ظاهرا استفاده کرده و گفته مشکلی نداره.
بعد هم گفته دوربینهای نیکون تا 250 ولت را تحمل میکنند.
این اعداد و ارقام و اظهار نظرات ممکنه درست باشه ولی موثق نیست. بنابراین شما جانب احتیاط رو در نظر بگیرید.
توصیه شخصی: بیخیال سوار کردن این فلاش رو D3100 بشین
خیر این ها لامشون سخت پیدا میشه . مصرف لامپش هم بالاست. بیشتر به درد موزه می خورد. البته احتمالا می تونید راه اندازیش کنید و باهاش عکاسی هم بکنید. اما یک جورایی حیف است.
یک ست قدیمی فلاش بهمراه شارژر کیفی که برای یکی از اقوام بود و برای عکاسی از مجالس استفاده می کرده به بنده رسیده، راستش چون اطلاعات زیادی ازش ندارم خواستم از دوستان کمک بگیرم برای اینکه ببینم آیا میتونه بعنوان فلاش های slave استفاده بشه یا خیر؟ من میخوام یک اطاق 3 در 4 رو برای آتلیه خودم تجهیز کنم و قصد خرید یک عدد فلاش nissin622 و چتر یا سافت باکس رو هم دارم.
این هم چندتا عکس از این فلاش
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Tuesday 15 May 2012 در ساعت 12:16
سلام
من یه فلاش قدیمی national pe-201a دارم میشه به دوربین فوجی اچ اس 10 وصل کنم ولتاژش چقد؟ ممنون Snapshot_2012-06-10_204822.jpg
اقا یکی نیست جوابه مارو بده؟ نشد ما یه بار یه سوال بپرسم یکی به موقه جواب بده
سلام
اولا گرفتن ولتاژ تحریک فلاش با یک مولتی متر هنگامی که فلاش شارژ است از دو سر آن به راحتی قابل اندازه گیری است . دوما با سرچ در گوگل به راحتی جواب مورد نظر خودتان را پیدا می کنید . من به این ها رسیدم:
1: درباره ولتاژ به اینجا رسیدم
Flash: National PE-200 | DPanswers
201 رو نداره اما 200 رو زده 250 ولت .
2: برای خود فلاش به اینجا رسیدم
Camera Flash Light( PE-201A ),manufacturers:Guangzhou Emily Photographic
که زده ttl داره و برای کولپیکس های نیکون طراحی شده بنا بر این ولتاژ تحریک پایینی باید داشته باشه .
تحقیق دقیق به عهده خودتون
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head