20130224_223732.jpg
این چشمی جلو فلاش چی هست ؟
GN :24
یعنی چی ؟
Guide number
.....................
20130225_015047.jpg
4 تا فلاش دارم این سوراخهای زیرشون چه معنی داره ؟ یکیش که 550 EX canon
6 عدد فلز زیرشه برای کفشک کنن .
اون یکی ها یکی و دوتا داره .
روی زنیت و کنن جواب میده بجز یکیش که روی هیچ کدوم جواب نمیده .
GN یا Guide Numer که به معنای عدد راهنماست نشان دهدنده قدرت نوردهی فلاش (حداکثر فاصله جسم از فلاش که فلاش می تواند جسم را به مقدار مناسب نوردهی کند) است. GN در ایزو 100 و اپرچر 5.6 محاسبه می شود و GN=فاصله جسم از دوربین ضرب در اپرچر مثلاً اگر GN فلاش شما 24 باشد یعنی می تواند در ایزو 100 و اپرچر 5.6 جسمی را که در فاصله 4.3 متری است نوردهی کند.
زائده های زیر دوربین برای ارتباط دوربین با فلاش است. آنها که یک زائده دارند فقط فرمان شلیک را از دوربین می گیرند و هیچ اطلاعاتی بین فلاش و دوربین رد و بدل نمی شود ولی فلاش کنن که 6 زائده دارد علاوه بر فرمان فلاش، اطلاعات مربوط به تنظیمات فلاش و دوربین از طریق آن اتصالات مبادله می گردد.
ارادتمند
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Monday 25 February 2013 در ساعت 19:02
Dariush Chegini
اون سوراخ جلوی فلاش چیست ؟ توی عکس با نقطه قرمز مشخص شده .
در رابطه با اون زائده ها . اونهایی که دوتا دارند چیه ؟
در مورد حفره جلوی فلاش مطمئن نیستم، ممکن است چشمی فلاش باشد که باعث می شود وقتی فلاش را Off Camera استفاده می کنید. با شلیک فلاش سر خود دوربین (یا هر فلاش دیگری)، این فلاش هم شلیک شود. ممکن هم هست که نورسنج فلاش باشد (البته به نظرم بعید است این فلاش نورسنج داشته باشد)
در خصوص فلاش های با دو کنتاکت هم من اطلاعی ندارم.
درود
من یک فلاش کنون قدیمی مدل 166A دارم، که چشمی شبیه به فلاش شما داره، در دفترچه راهنماش نوشته که اگر دگمه انتخاب در جایگاه خودکار باشد، کار این چشمی این است که میزان بازتابش نور روی سوژه رو اندازه میگیره و اگر از یک میزانی بیشتر بشود شلیک فلاش رو زود تر از زمان اولیه قطع میکنه. شاید این پدربزرک TTL بوده باشه.
بدرود
DI338B.jpg
به کفشک فلاش وصل میشه و وقتی که نور شددی مثل فلاش رو حس کن فلاش رو شلیک میکنه
فقط و فقط دوربین های کانن
می خوام بزنم سر فلاشهای قدیمی کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه .