سلام... من امروز سي گل بودم.. اونا هم DG نداشتن و مثل اينكه به خاطر اختلاف قيمت كم با super، ديگه ميخوان فقط سوپر بيارن... من سوپر رو 227 تومن گرفتم
محمد منتظری
سلام
به لطف آقاي آقاجاني منم بالاخره فلاش دار شدم. سيگما 500dg St
همينجا ازشون تشكر ميكنم :)
آرا ابراهيميان
Canon EOS 350D
EF 50mm f/1.8 II
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
Sigma 70-300 APO DG MACRO
Flash Sigma 500 DG ST
سعی کن ازش حدا اکثر استفاده رو ببری. راستی شاتر 350d چقدر بی سرو صداست!!
آرا ابراهيميان
Canon EOS 350D
EF 50mm f/1.8 II
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
Flash Sigma 500 DG ST
آقا 350d و 400ِd کاملا واقعی هستند. بالاخره در خیابان هم عکاسی کرده ایم. آقای پور شجاعی هم از صدای زیاد شاتر 30d گلگی می کرد و فکر می کرد که خرابه!
آقا من تسليمم! هرچي استايد بگن :biggrin:
راستي آقاي آقاجاني، از سر شب تاحالا با همين باتري*هاي 1400 ميلي آمپري كه داشتم كلي عكس گرفتم. وضعيت بهتر از اون چيزيه كه فكر ميكردم. البته حتما باتري 2500 ميخرم ولي فكر ميكنم همين 1400 ها هم بعنوان باتري يدكي جوابگو باشن.
آرا ابراهيميان
Canon EOS 350D
EF 50mm f/1.8 II
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
Flash Sigma 500 DG ST
با سلام
دوستان فلاش مناسب برای 400 دی چیه؟ حدودا چقدر باید هزینه كرد با لوازم جانبی كه بشه با اون تو مجالس عكاسی كرد و اصولا تا چند متر میشه عكسایی با نور مناسب گرفت اگه سوالات هم یه كم یه جوریه ببخشید شما كامل جواب بدید.ممنون می شم اگه جیب بنده رو هم در نظر بگیرید؟؟؟؟؟
اول اینكه چون فلاش های كنون مقداری گران است تنها میتوانید از فلاش های سیگما استفاده كنید....
سیگما فعلا 2 مدل در بازار ایران دارد ( دو مدل جدید تر یعنی قوی تر هم دارد كه هنوز فراگیر نشده ) كه یكی با نام سوپر و دیگری جی تی شناخته میشود....
مشخصات هر كدام هم در تاپیك های این فلاش ها وجود دارد، نقاط ضعف و قوت هركدام در آنها بحث شده است...
قیمت هم سوپر حدود 240 تومان و جی تی 140 تومان است ( جی تی مثل اینكه دیگه یافت نمیشود )
Sigma 500 Super Or Sigma 500 GT
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2223
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2366
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson