من اساتید نیستم، اما در جواب سوال شما:
1. به غیر از فلاشمتر که شما استفادهاش را مستثنی فرمودید، بهترین ابزار هیستوگرام دوربین شما به همراه مد هایلایتوارنینگ است، نمیدانم آیا دوربین شما دارای این ابزار هست یا نه.
حتی با وجود داشتن فلاشمتر نیز، استفاده از این دو ابزار راحتتر و به صلاحتر است.
2. مگر فلاشی که در عکسهای فوق به کار بردهاید چه اشکالی دارد؟ خیلی هم خوب جواب داده است. اگر قدرتش کافی نیست، از فلاشهایی با گایدنامبر بیشتر استفاده کنید.
ضمن تشکر از امیر عزیز
اولاً دوربین من هیستوگرام دارد منتهی هیستوگرام زنده نیست و هایلایت وارنینگ ندارد ولی از هیستوگرام و هایلایت وارنینگ چه جوری میتونم قدرت فلاش رو محاسبه کنم؟
و دوم اینکه فلاشی که بالا استفاده کردم 6 تا باطری قلمی می خوره و پر مصرف هم است. من بیشتر با برق شارژش می کنم. و دنبال یه فلاش پرقدرت می گردم که با دو باطری قلمی کار کنه حتی اگه مصرفش هم کمی بالا باشه موردی ندارد.
------------------------------
مهدی
Canon Powershot A510
پویای عزیز...
از ولتاژ کنترل فلاش اطلاعی ندارم اگه امکان دارد بیشتر توضیح بدهید. منظور ولتاژی است که به دو سر لامپ فلاش اعمال می شود یا ولتاژ تریگر کردن فلاش منظور شماست؟
مهدی
Canon Powershot A510
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سلام
شما قدرت فلاش را برای این اندازه میگیرید که میزان اکسپوژر خود (در عکاسی با فلاش، معادل عدد دیافراگم) را تعیین کنید.
وقتی نموداری از توزیع تنها یا همان اکسپوژر خود داشتهباشید قاعدتاً بسیار راحت از آن چه بر عکس شما - که با فلاش نوردهی شده است - میگذرد پیمیبرید. میتوانید به قسمت هایلایتها نگاهی بیندازید و بفهمید که آنها در چه مکانی قر اردارند و اگر تصحیحی در اکسپوژر (عدد دیافراگم) لازم است انجام دهید.
با هایلایت وارنینگ هم میتوانید بفهمید که مبادا نواحی حساسی از عکسشما اوراکسپوز شده باشد. پس میتوانید تا آنجا که به عکسشما آسیب نمیرسد، نور را زیاد کنید.
فلاش شما زیادی قدیمی است! با 20-40 هزار تومان، یک فلاش عالی (ویویتار، یاشیکا، متز...) میتوانید تهیه کنید که نور کافی و زمان شارژ عالی و در عین حال کم مصرف هم باشند. الان هم که فلاش های غیر تیتیال طرفدار ندارند، فلاش خوبی نصیبتان خواهد شد. اما اغلب فلاشها چهار باطری هستند، منتهی واقعاً با چهار باطری خوب جواب می دهند.
پینوشت: هیستوگرام زنده برای عکاسی با فلاش کاربردی ندارد، همان هیستوگرام هنگام نمایش، کافی است.
من یه فلاش قدیمی yashika cs-240auto دارم كسی میدونه قدرت این فلاش معادل چند ژوله ؟
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
امیر عزیز از راهنمایی شما متشکرم و اگه امکان داره در مورد مشخصات فلاشهایی که فرمودین 20 تا 40 هستند بیشتر توضیح بدین اینکه چند ژول هستند و ... و کدام یک از اونها رو برای دوربین کامپکت Canon A510 پیشنهاد می کنید؟(البته به روش Slave همرا با چشمی استفاده خواهد شد)
مهدی
Canon Powershot A510
جناب محبی،
یه راهنمایی هم بفرمایید:
اگر بخواهیم دو عدد از این نمونه فلاش ها- بیست تومن سی تومنی،- رو به sb-800 پیوند کنیم( در حالتی که sb-800 جدا از دوربین باشد و در حالت ریموت ) برای روشنایی پشت سوژه و تاباندن به سقف و ... ،کدام مدل و به چه شکل ، پیشنهاد می فرمایید؟
سیم اتصال این فلاش ها به sb-800، همراهشون هست؟
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
با سلام بخصوص خدمت آقای مهدی 961
من هم همین نوع فلاش روسی رو استفاده می كنم البته نوعی كه فقط با برق كار می كند البته برای افزایش قدرت 4 عدد از آن هاكنار هم نصب كرده ام و روی یك پایه قرار داده ام كه نور به سقف تابانده می شود.
در مورد عدد فلاش واقعا این قدر ضروری نیست كه بدانیم و همانطور كه دوستان گفتند كنترل با هیستو گرام روش بسیار خوبی است ولی برای این فلاش چون من هم دوست داشتم قدرت آن را بدانم در فواصل مختلف با آن عكس گرفتم و در مورد عكس های با نور طبیعی با تقسیم فاصله و دیافراگم بكار رفته عددی بین 15 تا 20 برای Gn یا همان گاید نامبر بدست آوردم كه برای مقایسه با فلاش های دیگر هنگام خرید بدرد می خورد.
امیدوارم مطلب فوق بدردی بخورد