مصرف باتريش خيلي كم بود و من باتريهاي شارژي قبليم را كه ديگر به درد دوربينم نميخورد را داخلش گذاشته بودم و 3-2 روزي كه داشتمش نياز به شارژ مجدد پيدا نكردم.
چشمش زير رفلكتور فلاش ؛ سمت راست است (قرينه لامپ شارژ)
Z-flash 2.2.jpg
بله، براي دوربينهاي كامپكت خوب است.
زاويه را خودتان بصورت تجربي و با سعي و خطا بدست خواهيد آورد، بستگي به منابع نوري ديگر در صحنه و زاويه دوربين نسبت به سوژه دارد، اينكه شما بخواهيد چه سايه اي را با اين فلاش اسليو از بين ببريد.
اساس همه فلاشهاي اسليو بر اين است كه با رسيدن يك حداقل نوري از جنس نور فلاش عمل ميكنند و همانطور كه قبلا" خدمتتان گفتم، اين نور ميتواند هم بصورت مستقيم به چشم فلاش برسد و هم پس از چند بار برخورد به در و ديوار و سقف و ... و در نهايت به چشم فلاش. حالا اگر فلاش در كنار دوربين باشد و ديوار يا شي منعكس كننده اي هم در چند متري روبرو يا كنار ... باز هم عمل خواهد كرد.
نمونه عكس هم جز همانهايي كه در صفحه قبل گذاشتم، چيز بدرد بخور و قابل نمايش ديگري ندارم؛ چون 4-3 روز بعد از خريد فلاش متوجه شدم فلاش من در بعضي مواقع قاطي ميكند و به محض شارژ شدن، فلاش ميزند؛ يا با عبور انگشت دستم از جلوي چشم يا كوچكترين لرزشي فلاش ميزند و .... احتمالا" به دليل همين ايراد اين فلاش در انبار آن فروشگاه باقي مانده بود!! و مجبور شدم بروم پس بدهم .
اگر خواستيد بخريد، حتما" با فروشنده محترم صحبت كنيد كه در صورت ايراد داشتن فلاش آن را بر ميگردانيد.
ولي كلا" به اين نتيجه رسيدم كه هر چقدر پول بدهم ، همانقدر هم آش ميخورم!!!
اما اگر مشكل نداشت ، فلاش خيلي خوبي بود و تاثير مثبت زيادي ميتوانست روي عكسهاي indoor م داشته باشد.