دوستان عزيز
از محبت 47 نفري كه سوال من رو ديدند و جواب ندادند ممنون هستم.
از اساتيد عزيز، روشن و شهبازي بزرگوار خواهشمندم عنايت داشته باشند.
ممنون.
دوستان عزيز
از محبت 47 نفري كه سوال من رو ديدند و جواب ندادند ممنون هستم.
از اساتيد عزيز، روشن و شهبازي بزرگوار خواهشمندم عنايت داشته باشند.
ممنون.
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
كيوان عزيز من در مورد فلاشهاي كنن تجربه اي ندارم...
سلام
آیا سنسور یا دستگاهی وجود دارد که فلاش معمولی (مال دوربین آنالوگ) را به فلاش slave تبدیل کند ؟
یعنی یه سنسوری که وقتی نور فلاش سر خود دوربین را احساس کرد آن را تریگر کند.
اگر امکانش نیست از کجا و به چه قیمتی می توانم فلاش slave گیر بیاورم ؟
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
سلام
آخرين بار (چند سال پيش) من 2000 تومان خريدم :biggrin:
در واقع چيز خاصي نيست يه سلول فوتوالكتريكه با يك كفشك تك كنتاكت فلاش .
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 19 May 2007 در ساعت 20:49 دلیل: Pic added !
ممنون
فقط فرهاد خان این عکستان نمایش داده نمی شه!
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
سلام
نمي دونم چرا بعضيا عكسايي كه توي پرشن گيگ آپلود مي شن رو نمي تونن ببينن. يعني اينم فيلتر شده ؟!
با سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم .
سوالم اينه كه آيا ميشه فلاش دومي براي دوربين سوني H5 كه جايي براي نصب فلاش دوم نداره نصب كرد يا نه .
قديما براي دوربينهايي مثل زنيت از چشمي براي اينكار استفاده مي كردن . آيا چشمي هاي قديمي با اين نوع دوربين سازگاره يا نه ؟ و در كل اصلا آيا راه حلي براي نصب فلاش دوم يا سوم به اين دوربين وجود داره يا نه ؟
پيشاپيش از لطف دوستان سپاسگزارم. :)
سلام
اصولا" این دوربین کفشک فلاش ندارد و شما فقط میتوانید از فلاشهای Slave که در کنار دوربین به وسیله یک پایه (که به حفره پیچ 3پایه پیچ میشود و البته باز هم میشود آن را روی 3پایه بست) قرار میگیرد و به محض روشن شدن فلاش خود دوربین, با فاصله زمانی خیلی کم (مثلا" در حد 500/1 ) با برخورد انعکاس نور فلاش اولی روشن میشود و به همین دلیل هم قابلیت قرار دادن در هر جای اتاق را دارد و میشود نور پردازیهای جالبی با آن ( بخصوص اگر 2 تا باشند) انجام داد!!:rolleyes:
در ضمن در محیطهای باز در صورتی که هیچ نوری از فلاش خود دوربین بهش نرسه, کار نمیکنه (مثلا" دقیقا" کنار دوربین باشه)
من یک فلاش اسلیو سونی رو تو مشهد دیدم , فکر کنم 70000 تومن بود که باز هم از فلاش 150000 تومنی S3 IS خیلی مناسبتره ( البته ضعیفتر هم هست).
اینهم اون فلاش کذایی!!!!!