معمولا سرعت سینک بالا در outdoor بیشتر لازم میشود که آنجا بعلت نور شدید ( که مشخصه عکاسی با سرعت سینک بالا است)، در خیلی از موارد ارتباط بیسیم از نوع مادون قرمز، عمل نخواهد کرد. بنابراین اگر استفاده از سیم را کنار بگذاریم، راه حل عملی استفاده از PW است آنهم از نسل جدیدش. از طرفی ممکن است یک فلاش هم کافی نباشد و نیاز به خرید فلاش اضافی داشته باشید، بخصوص اگر بخواهید با چتر یا دیفیوزر نور بهتری تولید کنید. بنابراین خرید PW های اضافی هم لازم خواهد بود.
خلاصه اینکه عکاسی با سرعت سینک بالا بخصوص در محیطهای outdoor با هزینه نسبتا بالایی همراه است.
اما در استودیو شاید بتوانید از سیستم مادون قرمز استفاده کنید ( اما نه همیشه) وفقط نیاز به خرید فلاش اضافی باشد. در استودیو امکان دیگر، اتصال با سیم خواهد بود.
سلام و عرض ادب
من در مورد خرید دیفیوزر برای 580 به مشکل خوردم
ایا این وسیله در ایران هست واگر هست کجا دارن
کسی از دوستان داره و ازش استفاده میکنه؟
یکی از مغازه های ناصر خسرو مدل بادکنکیسو داره که 55000 تومن میده ولی من مدل زیر مد نظرمه
ممنون
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام جناب خدامی
من خیلی وقته که دنبال دیفیوزر برای 580 میگردم ولی پیدا نکردم.
در مورد لینکی هم که آقای قدیری راد گذاشتند من همان زمان از ایشون سوال کردم که فرمودند فعلا موجود نیست.
حالا اگه پیدا کردید من هم می خوام.
در مورد بادکنکی هم من و آقای آتیک هفته گذشته ناصرخسرو دیدیم 10 تومان.
امروز که به آقای آتیک صحبت میکردم گفتند که خریداری کردند.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
مرداد جان سلام
در مورد دي فيوزر پيگيري ميكنم و حتما خبرش رو به شما ميدم
در مورد بادكنكي اون مدلي كه اتيك خريده رو ديدم رو در همون فروشگاهي كه شما رفتيد ديدم....به نظر من كيفيت خوبي نداره تازه به من 9 تومن گفت
اما اين مدلي كه ميگم 55000 تومن هست شكل گردي داره و كيفيت قابل قبولي داره و به قول فروشنده حرفهاي هست كه عكسشو با موبايل گرفتم .....
ضمنا 6 تا فيلتر رنگي داشت كه بين فلاش و بادكنكي قرار ميگرفت.اگه خواستي بگو تا ادرس فروشگاه رو تو پيام خصوصي بهت بدم.
مويد باشي.سفر خوش بگذره
دوستان قيمت 580 exll ايران چنده الان ؟
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام و عرض ادب
ديروز من خريدم ..قيمت شركتي 470000 تومن
قيمت در ناصر خسرو 440000 تومن در هر دوحالت تا 10000 تومن جاي چونه داره
يه سوال داشتم .اين دي فيوزري كه به شكل مربعي هست و شما روي فلاشتون گذاشتيد رو از كجا تهييه كرديد .؟ ماركش چيه ؟ تو ايران يا دوبي يا فرانسه نمايندگي داره؟؟