سلام
بله، من از این نوع فیلتر ها روی 580 EXII استفاده میکنم.
سئوال خاصی در مورد دارید؟
سلام
بله، من از این نوع فیلتر ها روی 580 EXII استفاده میکنم.
سئوال خاصی در مورد دارید؟
حقیقت اینه که سه روز پیش، چند سری از این فیلترهای رنگی( HONL ) بدستم رسید. ( قبلاً تجربه کار باهاشون رو نداشتم، و ندیده بودم از نزدیک ) علاقه مند بودم از تجربیات دوستانی که استفاده کرده اند، بهره مند بشم. بنده خیلی تازه کار تر از این حرف هام که بخوام توضیح بدم؛ حالا حالا ها پرسشگرم.
با یک کابل E-TTL فلاش رو بصورت Off-Axis استفاده میکنم و بعضی مواقع در Av Mode ، به نورسنجی درستی نمیرسم. مخصوصاً در حالت Bouncing Flash . چه راه حلی میتونه داشته باشه ؟
دوربین تنظیمات TTL رو بر اساس آرایش استاندارد فلاش روی دوربین و مستقیم به طرف سوژه تعیین میکنه، حالا وقتی شما شرایط رو تغییر میدین باید به فکر دخالت و جبران نوردهی باشین (کمتر یا بیبشتر)
خير دوست عزيز
دوربين در هنگام نورسنجي فلاش با روش ETTL، كاري به محل فلاش نداره...بلكه مقدار نور منعكس شده از سوژه رو در Pre-Flash بررسي و ميزان نور اصلي رو تعيين مي كنه...در واقع بهمين دليل هست كه استفاده از فلاش بصورت Off-Camera و سيستمهاي وايرلس TTL امكان پذير هست
تنها يك مساله باقي مي مونه...اون هم در صورتي هست كه شما از لنزهاي داراي امكان ارسال اطلاعات فاصله سوژه به فلاش (ETTL-II) استفاده كنيد كه در اين صورت، دوربين فاصله فلاش تا سوژه را معادل فاصله دوربين تا سوژه در نظر ميگيره و اونوقت در صورتيكه فلاش Off-camera داراي فاصله متفاوت قابل توجهي باشه، مشكل در نور سوژه پيش مي ياد
راه حل: استفاده از قفل نورسنجي فلاش برروي سوژه
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
درسته دوست عزیز، تصور من در مورد نحوه ی کارش اشتباه بود.
ممنون که اصلاحش کردین.
سلام ...
580 من يه دفعه از كار افتاد ..فكر ميكنم لامپش سوخته باشه و مشكل ديگه اي نميبينم داشته باشه ..
البته به خاطر افتادن از روي صندلي روي فرش بود.
تعميرگاهي كه بتونه درستش كنه لطفا معرفي كنيد كه مطمئن باشه ..ممنون.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali