البته دفیوزرهای اصلی، بر خلاف بطری شیر، احتمالا کاهش قدرت کمتری در نور نهایی خواهند داشت. هر چند من دیفیوزر بطری را تست نکرده ام اما در مورد دفیوزرهای اصلی، متوجه شده ام که نیازی به افزایش قدرت فلاش وجود ندارد.
همچنین دفیوزرهای اصلی سایه ها را همواره نرم نمیکنند. بخصوص اگر در اطراف، سطوح قابل انعکاس وجود نداشته باشند یا در جهت مناسب نباشند یا فواصل آنها زیاد باشد. دفیوزرهای فلاش، نور را در جهات مختلف پراکنده میکنند اما جنس آن را تغییر نمیدهند.
بله صد در صد درست است. بالاخره بايد فرقي بين ديفيوزر 50-20 هزارتوماني با يك بطري شير مجاني وجود داشته باشد ولي من خودم چون معمولا با دو فلاش پرتره مي گيرم و فلاش دومم منوال است كلا مجبورم روي مود M و با سعي و خطا كار كنم و وقتي با تك فلاش و در مود TTL كار مي كنم ( چه وقتي فلاش روي دوربين قرار دارد و چه وقتي با كابل آف كمرا وصل است) معمولا از ديفيوزر نيم بند خود فلاش استفاده مي كنم.
فرهاد حسيني
سلام .
در مورد فلاش 580
من ديروز اين فلاش رو روي راديو فلاش بستم و روي سه پايه فاش نصب كرده و چتر نقرهاي رو هم جلوش بستم.
بعد در فاصله 3 متري سوژه گزاشتم و با زاويه حدود 30 درجه نسبت به خط عمود تنظيم كرده و دهانه چتر هم به سمت سوژه بود.
فلاش در مود ttl و قدرت روي صفر
ازيه عروسك عكس گرفتم و ديدم شدت نور بازتابي زياده
قدرت فلاش رو در همون حالت ttl تا منفي 3 هم كم كردم ولي باز هم شدت نور زياده و قسمتي از تصوير كاملا سفيد ميشه.
فلاش رو كمي دورتر بردم و دهانه چتر رو رو با سقف بردم كه كمي بهتر شد.
دوستان شما فلاش رو چه مدي ميزارين و چرا ينقدر شدت نور زياده؟
دهانه چتر رو بايد براي پرتره كدام سمت گرفت؟
اگر دو تافلاش بود كه با اين شدت نور زياد وابيلا ميشد.
ضمنا دياف رو تا جايي كه ميشد بستم
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
حمید رضا مرادی
G12
سلام.
در مورد مانده قدرت باطري ها
ايا در فلاش نشانگري بابت نشان دادن مانده قدرت باطري ها هست؟
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
نه امیر جان،فقط نوع خاصی از باتری ها خودشون میزان شارژ درونی را به دستگاه ارسال می کنن که شامل حال باتری های معمولی و قلمی نمیشه.
وحید بیگدلی
سلام
در دفترچه نوشته شده كه زماني كه زمان ريسايكل فلش از 30 ثانيه بيشتر شد باتري هارا تعويض كنيد.
فرهاد حسيني
تا جاییکه من میدانم برای دانستن میزان شارژ باتری نیاز به تکنولوژی خاصی نیست, این مساله با تشخیص افت ولتاژ قابل پیش بینی است.
مثلا ً با نصب هک دوربینهای پاورشات کانن, دوربینهایی که ساده ترین نشان دهنده میزان شارژ باتری را نداشتند, با این هک میتوانستند درصد دقیق آن را نمایش دهند!
که آنهم به وسیله تشخیص ولتاژ باتری ها و وضعیت این ولتاژ بین ولتاژ حداکثر و حداقل میسر میشد.
اما اینکه چرا روی فلاشهای اکسترنال چنین نمایشگری نگذاشتند, حتما ً نیازی ندیدند ( همان قضیه تشخیص میزان شارژ از روی زمان روشن شدن چراغ شارژ) یا قضیه دیگری است که از آن بی خبریم....
من زمانی که 430EX داشتم وقتی باطریها ضعیف میشدند فلاش عمل میکرد اما نور کافی شلیک نمیکرد و عکسها از آن چیزی که باید میبود تاریکتر و بعضا بدون استفاده میشد.