بنده متوجه تفاوت ایندو هستم و در متنی که نقل کریدد هم درست استفاده کردم.ببخشید، به دفعات در این چند صفحه دیدم که واژه های "فوتو سل" و " رادیو فلاش" به جای یکدیگر استفاده شده اند.
تا جاییکه میدانم اینها دو چیز کاملا" متفاوت هستند!
نوشته بودم :
اگه دقت کنید بالای اکثر فلاش های استدیویی (حداقل این معمولی هاش که ما استفاده می کنیم ) چند تا چراغ مانند کوچیک هست. (معمولا 3تا) یکی سبز یکی قرمز که ماله روشن خاموش بودن و شارژ بودن با نبودن فلاش هستن و یکی بی رنگ که توش فتوسل قرار داره. منظور من هم این فتوسل بود و نه این فتوسل هایی که اصطلاحا بهش میگن چشمی فلاش.(تو باب همایون 7 الی 9 هزار تومان معمولی هاش پیدا میشه) حالا اگر فلاش شما تو دید فلاش عکاس همسایه باشه بدون در نظر گرفتن اینکه رادیو داره یا نه اگر حتی فلاشش رو دستی تست کنه فلاش شما تریگر میشه. پس وحله اول اینه که فتوسل رو از دید اون خارج کنیم. بعدش که خارج شد هم اگر رادیو تریگر ها رو یک فرکانس باشه باز تا اون موج بفرسته فلاش مام تریگر میشه و تخلیه میکنه.اما اگر رادیو تریگر ما با اون فرکانسش فرق کنه مشکل حلله.مثلا فرض کنید جایی هستید که یک عکاس دیگه هم داره از رادیو تریگر استفاده میکنه اگه فتوسل شما تو دید فلاش اون باشه که هیچی!
بازم اگر اشتباهی تو حرفام هست بفرمایید خوشحال میشم بدونم.