با درود
این قضیه چند کاناله بودن تریگر فلاش ها چه مفهوم و کاربردی دارد؟
این ذهنیت من است ایا صحیح است؟
تریگر فلاش یک فرستنده دارد که سر دوربین نصب میشه و یک گیرنده که به فقط یک فلاش نصب میشه و آن را کنترل میکنه و در صورت داشتن 2 فلاش جدا گانه باید چه کرد این چند کاناله بودنش چه مفهمومی دارد؟
با سپاس
انوش
شما اگر 20 تا فلاش هم داشته باشید اگر یکی را تریگر کنید بقیه هم با همان فلاش تریگر خواهند شد.
99.9% فلاش های استودیو دارای دریافت کننده نو (فتوسل ) هستند و وقتی نور یک فلاش به یکی برسد آن فلاش هم تریگر می شود.
این که چند کاناله است برای هنگامی است که شما می خواهید از یک یا چند تریگر در یک محیط استفاده کنید .
اغلب این تریگر ها بر روی یک فرکانس کار می کنند و این تریگر های چند کاناله از چند فرکانس پیشتیبانی می کنند که باعث می شود شما بتوانید با خرید دو تریگر و با استفاده از دو کانال یک سری فلاش های را تریگر کنید و تداخلی با هم نداشته باشید
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با این توضیحاتی که شما دوستان فرمودین ...
برای هم زمانی دوربین و فلاشم(Canon 40D+Speedlighte 580EX II)
چه مدلی را پیشنهاد میدین که مناسب باشد و دچار مشکل نشود؟
آیا با 100 هزار تومان میشود مدل مناسبی خرید ؟
چون در این زمینه تجربه ای ندارم و قصد خرید از دبی دارم
لطفا نام و مدل تریگر را ذکر نمایید...
با سپاس
سلام
من گشتم پيدا نشد البته از همين مدل هاي چيني كه در بازار است را عرض مي كنم . با نيكون سازگار هستند (قبلا " بحث شده است در انجمن ) و لي با كانون بخصوص 580 قاطي مي كند . مگر اينكه مارك خود كانون را بتوانيد در ايران پيدا كنيد .
==========
علي چاوشي
من بالاخره رادیو فلاش (یا همون رادیو تریگر) م (sender receiver) رو خریدم , گویا اصل خود چین هم هست :biggrin:
قیمت 34 هزار تومان با چونه , محل خرید باب همایون
عکس از خود تجهیزات
عکس از جعبه تجهیزات
البته سایتی هم روی جعبه نوشته که چون کلاً چینی هست , چیز زیادی متوجه نشدم
ضمناً چون فلاش من jtl 160 ژول بود , و رابط برق کامپیوتری (مثل برق پاور کامپیوتر) بهش نمیخورد , از بین مدلهای باطری دار مجبور شدم انتخاب کنم ,کد:www.yh21cn.com
امروز حدود پنجاه تا فلاش باهاش زدم که نزدیک شش هفت تاش رو یه خط در میون زد , بردش هم تا فاصله 10 متری بدون دیدن فلاش امتحان کردم میزد
ویرایش توسط tanhatanha : Monday 11 May 2009 در ساعت 21:49 دلیل: رابط برق
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
یعنی فقط مدل خود کانن با این فلاش سازگار است؟
اگه مدلی را میشناسید لطفا راهنماییی نمایید
متشکرم
مثلا فرض کنید جایی هستید که یک عکاس دیگه هم داره از رادیو تریگر استفاده میکنه اگه فتوسل شما تو دید فلاش اون باشه که هیچی! ( تا اون فلاش بزنه فلاش شمام میزنه پس یا باید از دیدش خارج بشی یا فتوسل رو یه جوری بپوشونی) اما اگر تو دید اون نباشی بازم تا اون به صورت رادیویی ترگر کنه فلاش شما میزنه چون رو یک فرکانس هستید و گیرندهای که رو فلاش وصل کردید موج اون رو میگیره و گول میخوره(به شرطی که تو برد تریگر رادیویی اون یکی باشید) اما اگه مال شما چند فرکانس داشته باشه و فرکانسش رو عوض کنید مشکل حلله دیگه شما الکی با شات های عکاس بغلی تریگر نمیشید ( اگه تو دیدش بودی آدامس بچسبون به فتو سل ولی کندنش رو من تضمین نمی کنم.!)کرد این چند کاناله بودنش چه مفهمومی دارد؟