/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
دوربین شما در قسمت sync سه بخش داره که به صورت دستی روی 200 میشه قرار داد ولی در صورتی که روی حالت Auto باشه میتونه با مدلهایی که آقا سپهر معرفی کردن به خوبی با سرعت های بالا سینک بشه ولی Youngnou 602 فقط تا سرعت 1/200 و با برخی فلاشها میگن تا 1/250 سینک میشه ولی من تا 1/200 بیشتر نتونستم سینک کنم
موفق باشبد/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
جناب ابطحی عزیز
سئوال خوبی کردید من اول بگم دردم چیه . شما راهنمائی بفرمائید . دست من لرزش زیادی دارد. ترکیب دوربین 5D II و لنز 24-70 canon که لرزشگیر ندارد باعث فلو شدن عکسهایم میشود . البته در عکس های نیم تنه و فاصله نزدیک تا سوژه مشکل کمتر و در تمام تنه و فاصله بیشتر مشکل حادتر است .
اگر سرعت سینک بالاتری داشته باشم فکر میکنم تا حدودی مسئله حل شود . الان با رادیو تریگر youngun 602 تا 160 سینک میشوم .
اگر سرعت سینک را نتوانم بالاتر ببرم ، شاید تعویض 24-70 با 24-105 کار ساز شود . نظر شما چیست .
با سرعت 160 و فاصله کانونی 70-24 لرزش دست نباید اثر گذار باشه. وقتی سرعت را بالا می برید مشکل حل می شود؟ یعنی ایراد از فوکوس لنز نیست؟
اگر با افزایش سرعت تا 200 یا 250 مشکلتان حل میشود (بدون فلاش تست کنید ببینید حل می شود یا نه) که تریگرتان را تعویض کنید و یک تریگری بگیرید که فرکانسش بالا باشد.
تعویض 70-24 با 105-24 راه حل جالبی نیست و تفاوت کیفیتی مشهودی را حس خواهید کرد.
با تریگر و 5D حداکثر تا 1/200 می شود سینک کرد. گاهی 1/3 استاپ هم کمتر می شود. اگر تعویض باتری و کانال افاقه نکرد، فکر کنم باید روی تکنیک دست گرفتن دوربین و چکاندن شاتر کار کنید. ولی چیزی که عجیبه اینه که شما می فرمایید روی تمام قد که قاعدتا از لنز واید استفاده می کنید این مشکل بیشتره! زیر 50 میلیمتر شما با 1/60 هم نباید مشکلی داشته باشید