عرض به خدمت شما از باطری های شاربل استفاده می کنم و با برندهای مختلف تفاوت محسوسی در زمان شارژ مشاهده نمی شه !
حتماً می دونید در سالونهای سمینار بعلت نور کم و نیاز به روشن کردن یک محیط بزرگ اکثراً فلاش با بیشترین قدرت فایر می شود و مسلماً نسبت به حالتهای دیگر مصرف باطری بیشتر می باشد که غیر طبیعی نیست و مشکل اساسی من بیشتر با قدرت کمتر 430 نسبت به 500 سوپر است.
ضمن اینکه من مدت بسیار کوتاهی با 500 سوپر البته بر روی دوربین 350 دی کار کردم و بسیار از کارآیش ( هم از لحاظ قدرت نوری و هم از لحاظ دقت ) متعجب شدم .ولی شنیدم این فلاش بر روی دوربینهای نسبتاً جدیدتر کانون مثل 450 دی درست و پیمون ست نمیشه .
علی شاكرینی
سلام
يه 580 مارك II بخريد قال قضيه را بكنيد.
يك نكته هم اضافه كنم كه دوستان رعايت كنند.
در منوال هر فلاشي نوشته است كه حداكثر تعداد شات پشت سر هم مجاز چند تاست . مواظب باشيد به فلاشتان صدمه نزنيد. فلاش هايي را ديده ام كه در اثر استفاده ي مكرر و پشت سرهم ذوب شده اند !
دوست من
من 3 سالي مي شه كه فلاش سيگما رو دارم و برروي دوربينهاي آنالوگ كانن و در حال حاضر برروي Canon 40D استفاده مي كنم.
از لحاظ سازگاري مشكلي نداشته ام و در مورد 450D بايد تحقيق كنيد و مي تونيد به خود شركت سيگما پست الكترونيك بزنيد و بپرسيد...به سرعت جواب ميدن.
در مورد كارآيي اين فلاش...اولا حتما بايد مدل DG رو تهيه كنيد...من مشكلي باهاش نداشتم...فقط كمي كيفيت ساخت بدنه اون دلچسب نيست...گاهي مجبور مي شم از قفل نورسنجي فلاش استفاده كنم، احتمالا فلاش اطلاعات فاصله فوكوس دريافتي از دوربين رو نميتونه درست پردازش كنه.
اما قدرت فلاش مناسبه و من كلا ازش راضي هستم...حتي در استوديو.
اما در سالنهاي كنفرانس...اصولا فلاش نمي تونه براي نوردهي كامل، رضايت بخش باشه...با توجه به عمق سالنها و همچنين با توجه به ارتفاع زياد سقفها ، امكان Bounce معمولا وجود نداره.
اين تجربه شخصي بنده هست.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
پويا رحيم زاده
و گفتم كه من دارم از اين فلاش با 40D استفاده مي كنم و راضي هستم.
اصولا در عكاسي با فلاش، استفاده از قفل نورسنجي فلاش (يا FE LOCK ) در بسياري موارد ضرورت پيدا مي كند و اصولا همه لنزها هم اطلاعات فاصله فوكوس را در اختيار دوربين قرار نمي دهند.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام دوستان
یه دوربین نیکون دی 80 دارم
بیشتر توی جاهای مختلف عکاسی میکنم
نیاز به فلاش دارم
فقط 2 مدل اطلاعات کافی دارم( نور بیشتر موردنظرم هست)
SB-800 قیمتش 350 هزار تومن و SB-900 قیمتش 450 هزار تومن
قیمتها از پاساژ حافظ (جمهوری) 8 فروردین88 گرفتم
جای دیگه سراغ نداری که قیمت کمتر باشد
ممنون
با سلام
می خواستم برای 580EX II یک Flash Diffuser بخرم.
از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه از کجا میشه چنین محصولی رو خرید؟
دوست عزیز قیمتی که گرقتید خیلی جالب هست چون در اروپا در این هفته در فروشگاهی که 20% قیمت پایین تر هست
SB-800 برابر EUR 439,00 و
SB-900 برابر EUR 395,95
هست .
http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_ce?...igitalkameras+