نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
- اولويت off-camera براي من ( واقعا ديگه فلاش built in حالمو بهم ميزنه
)
البته استفاده از یک فلاش اکسترنال روی دوربین تفاوت زیادی با استفاده از فلاش سرخود دوربین هم دارد, همین که بشود سر فلاش را به سمت سقف چرخاند, باعث میشود در عکسهای indoor یک نور یکدست و نرم خیلی زیبا در عکس داشته باشید که برای من خیلی جذاب است.
یک مثال دم دستی:
با فلاش سرخود
با فلاش اکسترنال به سمت سقف
کد:
http://imaging.nikon.com/products/imaging/technology/speedlight/difference/index.htm
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
با اين اوصاف ( با توجه به اينكه دوربينم هميشه pre-flash داره ! ) :
1- پيشنهاد اولتون براي من چيه؟
2- SB 400 نيكون چطوره؟ (قيمت اينترنتيش 140000 )
3- اين سوالمم اگه پيش پا افتادست شرمندم ( چون اصلا تجربه اي از فلاش اكسترنال ندارم ).. اينكه با خريد مثلا SB 28 ديگه روي دوربينم ttl ندارم و بايد فقط در مد منوال كار كنم چقدر مشكل سازه؟ :confused:دنبال يك مثال عملي به عنوان جواب اين سوال ميگردم؟
1- یک فلاش کارکرده که بشود قدرتش را کم و زیاد کرد, یونومات / متز / نیکون / کنن / ....
2- بیشتر به درد یک نیکونی میخورد که دنبال یک فلاش کوچک و جمع و جور باشد, مثلا ً یک D3 دار (که هم خود دوربین به اندازه کافی سنگین هست و هم اینکه فلاش ندارد) یا کسی که تحمل وزن یک SB-600 را هم ندارد و نیازی به وایرلس و ... هم ندارد , یا به عنوان فلاش دوم یا چندمش میخواهد.
3- خیلی مشکل نیست, فقط یکی دو شات بیشتر از معمول باید بگیرید تا بدانید به چه قدرتی نیاز دارید, که بعد از فهمیدنش اغلب عکسهایتان را در همان محیط (با شرایط نوری مشابه) را با آن تنظیمات خواهید گرفت.
با کمی تجربه قلقش هم دستتان می آید و سریعتر به تنظیم دلخواه دست پیدا می کنید.
و البته که TTL بسیار کار را راحتتر میکند.