If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام
من هم تقریبا سوال در مورد قیمت و مکان فروش فلاش های نیسین دارم
تاپیک قیمت که بسته شده
کسی از آخرین قیمت ها خبر داره
یاسایت و مغازه ای که قیمت واقعی داشته باشه و فروش هم داشته باشه البته در تهران
ممنون
Canon 500D + 18-55 + 55-250
من تهران نیستم و شماره ای هم از فروشنده ها ندارم. این 270 رو هم دیروز تبریز دیدم. اگه شماره چند نفر از فروشنده های با انصاف رو برام پیام خصوصی بفرستین خیلی عالی میشه ...
میخوام تریگر را به فلاش نیسین 866 مارک II وصل کنم.اولا تو جعبه اش سیم نداشت این سیم را از کجا باید تهیه کنم که یک سرش فیش PC باشه (همون شبیه هدفونی ها ) و سر دیگرش به فلاش وصل شود.اسم اش چیست؟
دوستانی که تجربه کار با رینگ فلش nissin رو هم دارن لطفا یه توضیح کوتاه بدن درباره خصوصیات و کیفیتش و اینکه ارزش خرید داره حدود قیمت 1 میلیون تومان هست و نسبت به nissin چه مدلهای دیگه ای رو پیشنهاد میدن که تو بازار موجود باشه ... ممنون
فلاش های Nissin برای سونی در ایران موجودند؟
دوستان راهی وجود داره که وقتی یه 866 مارک 2 رویه دوربین سوار میکنیم و بعنوان مستر تنظیم میکنیم بتونیم به فلاشهای دیگه که در سه گروه قرار دارند بشه در مد منوال با گامهایه 1/3 کنترل کرد؟ در مد منوال فقط میشه 1/1 و بعد 1/2 و 1/4 و... تنظیم کرد و هیچ جوری نمیشه گام هایه میانی مثلا 1/3 یا1/2 تنظیم کرد...اما در مد ttl میشه 1/3 تنظیم کرد اما در این مد نورسنجی خطا داره و نسبت به 430 کنون خیلی خطا در محاسباتش داره و یا کم نور میشه یا پر نور !!!
یه چیزجالب دیگه که تازه فهمیدم اینه که وقتی در مد منوال تنظیم میکنیم 2 حالت واسه انتخاب داره .M و AV در مود منوال که معلومه چی هست.اما در مد AV فلاش توسط سنسور نورسنجی خودش مقدار قدرت خروجی تنظیم میکنه!درست مثل وقتی در حالت AUTO میزاریم و کاری به سنسور نورسنجی دوربین نداره و به عددی هم که بهش دیکته میکنیم به این صورت خودشو تنظیم میکنه....یعنی یه پره فلاش میزنه و توسط سنسور فلاش مقدار نور رو محاسبه و بعد از تنظیم شلیک میکنه!!
اما کلا در مود ttl هماهنگی کاملی با دوربین نداره و نتایجش نسبت به EX430 II خیلی متفاوته!! واسم عجیبه چرااینجوری خطا میزنه؟اخه میزان برون ده فلاش که توسط سنسور نورسنجی دوربین تعین میشه! پس چرا خطا بوجود میاد؟
طوری شده که ترجیح میدم 866در مد ttl استفاده نکنم!! واسه کنترل چند هاتشو هم در مد منوال کار کنم اما اونم مشکل نداشتن 1/3 داره !!!!
ویرایش توسط imanse7en : Saturday 15 December 2012 در ساعت 17:40
درود
راهی وجود داره که فلاش 866ii با فرمان D90 به صورت وایرلس شلیک کنه ولی نور فلاش D90 هیچ تاثیری در عکس نداشته باشه؟ (هیچ تاثیری) یعنی در تاریکی مطلق؟
میشه؟
میتونید در منوی دوربین نور فلاش پاپآپ رو خنثی کنید و اگر باز هم مزاحم بود از یه نگاتیو سوخته کمک بگیرد به این صورت که نگاتیو رو جلوی فلاش پاپآپ قرار دهید تا نور را خنثی کند
Nikon D300