مهدی بابائی
با سلام
قصد خرید نایسین 866 مارک II دارم
منصف ترین فروشنده را معرفی کنید(اگه تبلیغ محسوب میشه پیغام بدین)
باتری مناسب هم شارژی و هم غیر شارژی معرفی کنید (کدوم مناسب تره؟)
چه تعداد فلاش با باتری می شه زد؟(نرمال)
دست دوم این فلاش را هم خریدارم
ممنون
برای خرید بهتره شخصا یک سری به جمهوری ، ناصرخسرو و و یا پاساژ بهار بزنید فکر نمیکنم از هیچکدام دست خالی برگردید یکی دوجا هم که قیمت بگیرید قیمت روز دستتان میاد ...
برای باطری هم ازنوع شارژی استفاده کنید بهتر است . پیشنهاد من مدل سونی 2700 میلی امپر است .
در رابطه با تعداد شات کاملا بستگی به قدرت شلیک فلاش در هر شات دارد .
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
آنطور که من یادمه زمانی که فلاش و گرفتم بیشتر پیشنهادها روی 2300 میلی آمپر کاملیون بود ولی من موقع خرید این مدل سونی گرفتم . سرعت آماده شدن فلاش برای شارژ بعدی از نظر بنده بسیار خوب است و دوام بالایی هم دارد . از دوستان دیگری هم که در اطراف من از مدلهای 2000 به بالا استفاده کردند نشنیدم مشکلی برای فلاششان ایجاد شده باشد !
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
من از کامیلون 2300 سفید حدود 2 ساله استفاده میکنم و کاملا راضیم.علاوه بر قدرت خوب شارژ رو هم برای مدت زیادی نگه میداره و شارژ خالی نمیکنه.
البته اگه سونی 2700 اصل گیر بیاری هم خوبه.
اگه تو دفترچه فلاش گفته شده باشه که از 2000 به بالا استفاده نشه باید رعایت کرد و گر نه احتیاجی نیست.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام دوستان
دوربین من7D است و قصد خرید فلاش دارم اول تو فکر فلاشهای کنون مثل600 یا580 بودم ولی فکر کردم که بجای گرفتن یک فلاش کنون میتونم با قیمت نسبتا مشابه دوتا فلاش نایسن بگیرم.
از انجائیکه با هیچکدومشون آشنایی ندارم نمیدونم چه کاری بهتراست در ضمن بشتر برای کار پرتره خانگی نیاز دارم و دوتا فلاش برام بهتره، لطفا دوستان بنده را راهنمایی کنند
من 866MKII نایسین دارم. از نظر قدرت فلاش (گاید نامبر) با 580EXII برابر هستند و تمام قابلیت های آن را نیز داراست (یک ساب فلش کوچک زیر فلاش اصلی هم اضافه دارد که برای مواقعی که فلاش را به سمت بالا بانس می کنیم می تواند به عنوان Fill Flash عمل کند) ولی کیفیت ساخت و همچنین صحت عملکرد TTL در 580EXII بسیار بهتر از نایسین است. با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیاد بین این دو فلاش به نظر من داشتن دو فلاش Nissin 866MKII بهتر از داشتن یک فلاش Canon 580EXII است.
یک پیشنهاد هم صرف هزینه کمی بیشتر و خرید یک Canon 580EXII و یک Nissin 622MKII است.
ارادتمند