/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
فلاش روی هات شو نصب شده وقتی لنز روی دوربین نیست فلاش در هیچ حالتی زده نمیشه حتی در حالت M دلیلش چیه؟
فلاش nissin 622MII و دوربین Nikon D90
سلام
بنده به تازگی یک فلاش نیسین 622 II تهیه کرده و قصد خرید باطری برای آن دارم ...
اما در این تاپیک یکی از دوستان استفاده از باطریهای بالای 2000 میلی آمپر در این فلاشها را منع کرده ...
آیا این موضوع توجیه علمی دارد ؟
راهنمایی بفرمایید
در صورت نامربوط بودن این پست آن را به تاپیک شارژر و باطری انتقال دهید
ذوست عزیز فلاش را توی مدی غیر از TTL/Auto بزار میزنه مثل مد M در مدهای ذکر شده دوربین باید اطلاعاتی نظیر فاصله کانونی و سرعت شاتر و دیافراگم و iso رو به فلاش بده تا فلاش بتونه قدرت مناسب رو برای شلیک انتخاب کنه به همین دلیل وقتی لنزی نباشه عمل نمیکه توی این مد (مدM) با نگهداشتن کلید وسط تا 3 ثانیه منو تنظیمات باز میشه و شما میتونید همه چیز رو دستی بدید بهش باید عمل کنه من دوربین شما رو ندارم و نمیتونم امتحان کنم اگر این چنین اتفاقی نیفتاد دوربین به هاتشو دستور شلیک نمیده
آف تاپینگ
چندتا سوال دارم من از شما آقا سهیل عزیز
چرا باید از دوربینی که لنز نداره استفاده کنید؟
و دوربینی که لنز نداره ولی فلاش داره چه عکسی رو ثبت میکنه که به زدن فلاش اجباری هست؟
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
متاسفانه روی مد M هم هات شو دستور شلیک نمیده اما فکر میکنم راهی وجود داشته باشیدذوست عزیز فلاش را توی مدی غیر از TTL/Auto بزار میزنه مثل مد M در مدهای ذکر شده دوربین باید اطلاعاتی نظیر فاصله کانونی و سرعت شاتر و دیافراگم و iso رو به فلاش بده تا فلاش بتونه قدرت مناسب رو برای شلیک انتخاب کنه به همین دلیل وقتی لنزی نباشه عمل نمیکه توی این مد (مدM) با نگهداشتن کلید وسط تا 3 ثانیه منو تنظیمات باز میشه و شما میتونید همه چیز رو دستی بدید بهش باید عمل کنه من دوربین شما رو ندارم و نمیتونم امتحان کنم اگر این چنین اتفاقی نیفتاد دوربین به هاتشو دستور شلیک نمیده
من با لنز معکوس کار میکنم و بسته شدن لنز معکوس روی بدنه دقیقاً مثل این میمونه که هیچ لنزی روی بدنه بسته نشده.آف تاپینگ
چندتا سوال دارم من از شما آقا سهیل عزیز
چرا باید از دوربینی که لنز نداره استفاده کنید؟
و دوربینی که لنز نداره ولی فلاش داره چه عکسی رو ثبت میکنه که به زدن فلاش اجباری هست؟
دوستان نیکونی که تجربه کار کردن با این فلاش ها رو دارن
اخیراً فلاش 622 مارک دو نایسین تهیه کردم وقتی فلاش روی هات شو دوربین نصب هستش ( هر دو روشن هستن فلاش و دوربین ) چراغ ال ای دی که برای دیدن صفحه ال ای دی در شب استفاده میشه هر 3 ثانیه روشن میشه و خاموش میشه البته به همراه چراغ ال ای دی چراغ مربوط به دسترسی رم هم دقیقاً با ال ای دی روشن و خاموش میشه
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
می تونید فلاش پاپ آپ رو روی کمترین قدرت بزارید و 622 رو روی تریگر نوری sd یا از طریق وایرلس دوربینتون عکل کنید .فشار کمتری هم به فلاش میاد.
راستی آقا سهیل 622 رو با چه قیمتی خریدی؟
امین حق شناس