سلام
فلاش nissin 866 مارک2
2ماه استفاده نکردم حالا باتری فول شارژ میزارم روشن نمیشه/
چکنم؟
سلام
فلاش nissin 866 مارک2
2ماه استفاده نکردم حالا باتری فول شارژ میزارم روشن نمیشه/
چکنم؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
دوستان سوال جدید من فعلا درحال تلاش برای خرید یه 866 هستم! دوربینم همه که d90! سوال اینه که برای استفاده از فلاش جدا از دوربین که فکر کنم off camera بهش میگن نیاز به خرید قطعه ای اضافه دارم؟؟؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
فلاش دوربین همزمان با فلاش اکسترنال میزنه اونجوری؟ یا قبل از زدن شات به عنوان دستور یه فلاش میزنه؟
خب اگه بخوام بگیرم چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ و قیمتش چنده؟
ویرایش توسط شهاب سیّافی : Thursday 1 August 2013 در ساعت 13:37
ممنون میشم من رو هم برای خرید ارزونترین فلاش ممکن راهنمایی کنید.......تنها فاکتوری که برام مهم هست قدرت اوونه.....هیچ امکان دیگه ای از فلاش انتظار ندارم....اگر دست دوم اوون هم موجود باشه برای خرید دست دو اقدام میکنم...........تشکر
نخیر.فلاش اکسترنال همزمان با فلاش دوربین میزنه.در کل این عکل با فوتوسل داخل فلاش اکسترنال انجام میشه که حساس به نور هست.
اگر بخواید از فرستنده و گیرنده های فلاش های استدیویی استفاده کنید که قیمتی از 50 تا 80 داره.ولی اصلا" توصیه نمیکنم
اگر هم بخواید گیرنده و فرستنده ی بهتر بگیرید از حدود 130 به بالا هست.برندهایی مثل گودکس/فوتیکس/هانل رو من شنیدم خوبه.ولی خوب با هیچ کدوم کار نکردم.توصیه میکنم موقع خرید همون جا تست کنید
حمید جان فکر کنم ارزون ترین فلاش موجود Yongnuo SpeedLite YN467 هست.که قیمتش حدود 300 هست.اگر هم بخواید ارزون تر بخرید میتونید به 622 مارک 1 نیسان به صورت دست دو فکر کنید.که حدود 250 یا کمی بالاتر میفروشند.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT