خیر منظور بندهNissin MF 18 است البته به تازگی فلاش های سیگما هم مشکلاتی داشتند از جمله عدم کار کرد درست در TTL !!عرایض بنده فقط شنیده های باقی دوستان و اطرافیان است و تجربه شخصی نیست
شاید اگر شما مطلب و منبعی از من بخواهید نتوانم اثبات کنم ولی دوستانی هستند که با این مشکلات روبرو هستند
موفق باشید
سلام دوستان
فلش r1 نیکون رو از کجا سراغ دارید میشه تهیه کرد؟ با دوربین d7100 نیاز به r1c1 نیست و دوربین r1 رو ساپورت میکنه
دوست عزیز حدود یک ماه پیش ، تمام نقاط فعال در بازار را جستجو کردم و متاسفانه نبود. بعضی از فروشندگان فعال قبول سفارش می کنند، که البته معلوم نیست کی به دستتان برسد. اگر کسی را در خارج از ایران دارید، شاید از این طریق بهتر باشد. شما هم اگر اطلاعات جدیدی یافتید، لطفا به اشتراک بگذارید، چون من هم به دنبال این کیت هستم. البته r1c1 کاملترین مجموعه این کیت هست و همانطور که گفتید در دوربین هایی که کوماندر درونی دارند، کوماندر SU800 این کیت به کار نمی اید و کیت R1 انتخاب بهتری می باشد.
به هر حال هر دو کیت فعلا نایاب هست!!
درود..
دوستان کسی تجربه کار با فلاش MEIKE FC-100 MACRO RING FLASH رو داره؟؟ یا احیانا جایی مشاهده کرده؟؟؟ اینجا جدیدا وارد بازار شده به قیمت 129 درهم !! یعنی حدود 100 هزار تومن ! به نسبت بقیه رینگ فلاشها بسیار ارزان قیمت تره و قابلیت تنظیم شدت نور و شلیک رینگ راست و چپ بصورت تکی و توام رو هم داره! با شش هفت تا آداپتور با سایزهای مختلف واسه نصب روی لنزهای متفاوت...
بنظرتون ارزش خرید داره یا یکبار مصرفه ؟؟
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
درود
این برند را در تهران دیدم ولی مدل ابتدایی آن بود که کیفیت خوبی نداشت به عقیده من با توجه به امکاناتی که فرمودید و همچنین قیمت آن ارزش خرید را دارد تقریبا با این قیمت هیچ رینگ فلشی پیدا نخواهید کرد توصیه بنده خرید و کسب تجربه و لذت بردن از ماکروگرافی است در صورت نیاز به محصول حرفه ای بعدا می توانید تهیه بفرمایید
ارادتمند