مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
سلام دوستان ميخواستم بدونم يه رينگ فشل مناسب با قيمت 250 300 چي هست براي عكاسي ماكرو و گاهي هم پرتره ولي اگه يكذره قيمت بالاتر بره هم زياد مهم نيست
ویرایش توسط aamm : Saturday 5 September 2015 در ساعت 01:20
با سلام
به نظرتون این LED ها برای عکاسی ماکرو لنز معکوس کاربرد دارن ؟ یا با اکستنشن و در بزرگنمایی زیاد (طوری که فاصله بین سوژه و لنز کم باشه)
البته برای عکاسی داخل خانه و شرایط تحت کنترل ، و نه داخل طبیعت
Meike FC-100 Macro Ring Flash Light For Nikon Canon Fuji DSLR Camera Sale - Banggood.com
Aputure HL-48 48pcs Marco Ring LED Flash Light For Canon Nikon DSLR Camera Sale - Banggood.com
با سلام
من هم بالاخره یکی از همین Godox ML-150 ها گرفتم،درمورد کیفیت بدنش نمیتونم چیز خاصی بگم چون فلاش دیگه ای نداشتم تا حالا نه زیاد خوبه نه خیلی بد !
فکر میکنم میتونه برای عکاسی ماکرو در بزرگنمایی های بالا مفید واقع بشه(همراهش یک آبجکتیو میکروسکوپ هم گرفتم که طبق محاسبات من روی دوربین من بزرگنمایی در حدود 5:1 داره) حداقل من که ازش راضی بودم عکس زیر ترکیببی از سه شات(به صورت دستی و داخل فتوشاپ ترکیب کردم)هست با ISO 100 و سرعت شاتر 1/200 که روی دست گرفتم
البته انشالله چند وقت دیگه یک ریل فوکوس هم به دستم میرسه و دیگه روی دست و با کادر این چنینی عکس نمیگیرم و این عکس بیشتر برای تست فلاش و آبجکتیو بود.