با سلام ..
دوست داشتم دیروز در این بحث شرکت می کردم ..
ولی خب گویا لازم به تامل بیشتر بود ..
نوشته اصلی توسط
beh_kh
حالا این وسط ایشون چطور نتیجه گرفتن 85م.م سامیونگ 95 درصد کیفیت 85 اف1.2 ال کانن رو داره؟؟؟؟؟
ایشون یکی از افراد با سابقه و حرفه ای فروم POTN محسوب می شوند ( 5500 پست و سابقه 5 ساله )
شاید معیار مناسبی برای شما نباشد ولی زمانی که به آثار ایشون و یا حتی به لوازم جانبی که ایشون در امضاشون ثبت کرده اند نگاهی بیندازیم ، بنده به نوبه ی خود روی حرف ایشون حساب خاصی باز خواهم کرد ..
همانگونه که مدیران همین فروم جایگاه خاصی در میان اعضا دارند ..
شاید هم بخواهید با تزی که در مورد ماشین زمانتان داشتید نظر ایشون رو هم زیر سوال ببرید :
If you do not need AF I see no reason not to get the Samyang (Vivitar, Rok, etc.)
لینک پست نقل قول شده ..
کد HTML:
http://photography-on-the.net/forum/showpost.php?p=9424945&postcount=5
نوشته اصلی توسط
beh_kh
حالا بریم سراغ جواب شما:
به نظر من برخورد جالبی نبود .. حداقل با رعایت فاصله سنی .. یا حتی نگاهی به موسس این تاپیک ..
نوشته اصلی توسط
beh_kh
نداشتن هیچ یک از تکنولوژی ها و مواد جدید مورد استفاده در ساخت عدسی ها
این تصویر گرفته شده از کاتالوگ ارائه شده از محصولات کانن برای بهار 2010 هست ..
لنز مورد بحث در کاتالوگ شرکت سمیانگ دارای یک عدسی آسفریکال می باشد ..
نوشته اصلی توسط
beh_kh
و در ضمن تمام تاکید من اینه که دوستان دقت کنن این کاهش قیمت ظاهری به قیمت حذف تمام امکاناتی هستش که بیست ساله روی لنزها وجود داره
خوب من لازم دونستم یکبار دیگه یکی دو صفحه اول تاپیک رو ورقی بزنم ..
همانطور دوستان هم به اتفاق نظر از حرکت جناب Translator تشکر و قدردانی کردند ، این لنز قابلیت های اینو داره که حداقل بتونه یه تاپیک در این فروم داشته باشه ..
که گویا شما با این کار مخالفید .. و در حد این فروم نمی بینیدش ..
بنا بر تجربیاتی که دوستان و همچنین خود بنده با لنزهایی با دیافراگم باز داریم ( و شاید هم خود شما ) ، هدف عکاس مشخص نمودن بخشی از کادر و سوژه مورد نظر میباشد که بطور منطقی نیاز به فکوس قابل قبول دارد تا شارپنس و کنتراست مطلوب و تعریف شده لنز حاصل گردد .. که مجددا بنا بر تجربیات بهتر است از فکوس دستی برای رسیدن به نتیجه بهتر استفاده کرد ..
به این دلیل ..
نوشته اصلی توسط
Pooyan
مساله عدم اطمینان به سیستم AF این لنز نیست؛ بلکه مساله عمق میدان خیلی کوتاه در دیافهای باز است
بنابراین نداشتن سیستم AF از یک سو و از طرفی بنا به اطلاعات ثبت شده توسط افراد ذی صلاح و کسانی که این لنز رو لمس کرده اند نتایجی گرفته شد که این لنز با این ویژگی ها ارزش پرداخت 338 دلار را دارا میباشد ..
بنده به شدت با این بخش از نظر شما موافقم که کسی قصد تحمیل نظر یا عقیده خود را ندارد .. چرا که محیط بگونه ایست بایستی با سند و مدرک در مورد مسئله ای سخن به میان آید .. تا افراد خود بتوانند با استدلالات گوناگون تصمیم خود را بگیرند ..
از اول هم نیازی به بحث اینگونه نبود ..
همگی در فرومی مشغول فعالیت هستیم که می توانیم با یک ساعت زمان گذاشتن از ریز و درشت لنز های برند های مختلف آگاه شویم ..
هدف از این تاپیک قرار دادن برندهای مختلف در مقابل هم نیست ..
لب کلام ..
نوشته اصلی توسط
Vahid
من وجود این لنز را از یک منظر بسیار نیک میدانم؛
انتخابها را افزایش میدهد.
حس کردم کمی از هدف تاپیک دور شدیم ..
همین ..
موفق باشید ..